yksinäinen runkkari - Parisuhteet

poikamies

Taas ollaan siinä vaiheessa iltaa:

V*tuttaa.

Miksi on niin, että; kohtuu hyvännäköinen mies ei saa keltään.. edes minkään sorin huomiota? Miksi ei kukaan edes kiinnostu? Olen siisti ja hyväkuntonen. Rasittaa ilta toisensa perään. Vanhat kaveritkin kierää kaukaa. ÄÄÄÄÄH

En osaa puhua kenenkään kanssa. Mitä pitää paremmalle sukupuolelle kehtaa sanoa? Usein näkee valomerkin aikoihin naisia ketkä eivät ole löytäneet ketään (mitäääh? heitäkin on). Heidän kanssaan voisi hyvin edes jutella jotan, jos vain tietäisi mitä sanoa. En ole SEN perään, vaan seuran. Rasittaa olla yksin. Auttakaa.

Kommentit (6)

TaskuMyy

[color=darkred]Tiekkö teksti hieman ristiriitainen; eka sanot että haluat ''sitä'', ainki sen kuvan saan. Ja sit lopuksi sanot ettei ''se'' ole tärkein :shock:
Eli siis oletko nyt vailla naista omaksi kullaksi vaiko vain panoseuraa??

Oletko ajatellut, että möläyttelet jtn törkeyksiä naisille? Lähestytkö heitä edes baari illan aikana?[/color]

olematon

No jos vasta valopilkun aikaan mulle tulee joku yksinäinen örveltäjä juttelemaan niin ajattelen melkeen automaattisesti että se ettii vaan yhen yön paikkaa itelleen :roll: [size=7](mä hajosin tälle otsikolle :lol: )[/size]

marika_

Joo ja jos joku vasta valomerkin aikaan tulee mulle öriseen, ni kelaan ainakin et se on ihan sika epätoivonen, mikä nyt ei kauheesti sytytä.

Mut siis bongailet illan aikana kivannäkösiä tyttöjä, seuraat mikä heillä on kuvio (ts. näyttääkö siltä että heillä olisi jo joku säätö tai mahdollisesti oma miest mukana) ja sitten vaan menet juttelemaan. Ensin vaan nätisti kysyt saako tähän istua, esittelet itses, kysyt jossainvälissä voitko tarjota vaikka drinkin jne. Jos ei ole kovin hyvä small talkissa, niin voi vaikka vaan kysellä jotain naisesta (missä asuu/missä on töissä/mitä opiskelee tms.) ja koittaa siitä virittää juttua. Musta on ainakin hienoa jos joku vaikuttaa oikeesti kiinnostuneelta musta eikä vaan siitä jalkovälistä.
Jos kaikki menee hyvin niin illan lopuks kysyt saisitko tytön numeron ja kysyt saatko mahdollisesti saattaa hänet kotiin. Väkisin ei kannata yrittää tunkea mihinkään jatkoille eikä ruinata tyttöä heti luokseen (tämäkin tietysti tilanteen mukaan, jos tyttö itse vaikuttaa halukkaalta tulemaan/pyytää jatkoille niin mikäs siinä), usein siitä saa nimenomaan semmosen vaikutelman ettei mies halua mitään muuta kun p*llua.

[size=9]Ja täytyy myöntää et pikkasen putosin tolle otsikolle minäkin [/size] :lol:

SunLion

Mitäs jos hakisit seuraa jonkin deitti palvelun kautta kerta olet ujo jne..

asia vaan on niin et josset keksi mitään sanottavaa, sulla ei oo mitään annettavaakaan itsestäsi. Etkai itekkää lähtis naisen matkaa joka ei puhua pukahtais?
Etkö sä keksi kenenkään kans puhumista? siis miestenkään? kyllä naisille voi jutella ihan mitä vaan....ei nyt ehkä kannata kuitenkaan kauheen härskiä juttua heittää tms :D Sun täytyy oikeesti vaan opetella puhuun ja keksimään juteltavaa. Alota vaikka työpaikan kahvihuoneessa ilman sen kummempia takaa-ajatuksia.

jos haluat pilkun kohalla juttuseuraa niin siitä voi kyl saada vähän väärän kuvan..eiköhän sitä juttuseuraa kannata hakea jo aiemmin illalla

Tsein

Illan viimeset hitaat tunnetaan ainakin omalla kotiseudulla nimellä "illan viimeset epätoivoiset" viitaten niihin säälittäviin tapauksiin, jotka huomaavat baari-illan olevan ohi ja kun sopivaa pimua ei ole löytynyt, niin alkaa kelvata kuka vaan. Sitä liikehdintää on hauska seurata baarissa, mutta ei tulis mieleenkään lähteä kenenkään tuntemattoman kanssa tanssimaan enää siinä vaiheessa. Kyllä niitä "muuveja" kannattaa alkaa tehdä aiemminkin kuin siinä epätoivon viimesillä minuuteilla.

Kukaan ei kiinnostu, jos ei tuo itseään esille kiinnostavana. Liika yrittäminen paistaa kilometrien päähän, eikä ole erityisen viehättävää. Siinäpä vasta dilemma: kuinka yrittää, vaikuttamalta siltä, että yrittää? Jotenkin vaivihkaa pitäisi saada itsensä vaikuttamaan kiinnostavalta tapaukselta. Yleensä se vetoaa, että tuo esille oman kiinnostuksensa sitä toista osapuolta kohtaan. Siinäkään tosin ei saa mennä liian pitkälle, ettei vaikuta uteliaalta tai potentiaaliselta stalkerilta.

Mitä sitten kehtaa sanoa? Riippuu siitä missä sanoo. Tervehtiminen rennosti on hyvä tapa aloittaa. Jos ihminen on esim. työstä, koulusta tai muusta paikasta, voi keskustelua viritellä yhteisesti tiedossa olevista asioiasta. Jos ihminen on tuntematon ja tapaa hänet esim. baarissa, voi aloittaa kysymällä miten ilta on mennyt, kuuntelemalla vastauksen ja reagoimalla taas siihen.

Joskus tulee pakit, mutta joskus saattaa natsata. Ei se keskustelu oikeasti tarvitse olla kovin kummoista, vaikka tietysti sitä voi herättää kiinnostuksen toteamalla vaikka ensimmäisenä "Eiks se BB-Johan oo vähän härö äijä".

Jos ketään ei tunnu siltikään kiinnostavan, kannattaa vähän katsella peiliin tai lähinnä sinne omaan sisimpään ja miettiä, että missä vika. Liian tyrkky? Liian epätoivoinen? Liikaa yrittämistä? Liian vähän yrittämistä? Liian vähän aidosti kiinnostunut?

napalm

Minua henkilökohtaisesti ärsyttävät sellaiset "mikäsunnimion kuinkavanhasäoot missäoottöissä vaiookskoulussa millonootsyntyny kerroelämäntarinas" - utelijat. Ehkä se saa jotkut kuumaksi, mutta minua ainakin ahdistaa jos toinen on kokoajan kysymys ojossa ja saa lisää vettä myllyynsä jos vastaat opiskelevasi, "aimitäsäopiskelet aimitäsemeinaa jaamikäsustatulee jaameinaakstehdäsitätyökses aijaa" jne. Älä leiki yleistä syyttäjää, mutta älä myöskään ensimmäisen lauseen jälkeen odota, että tyttö alkaa omin toimin sinulle juttelemaan.

Minusta paras tapa voittaa joku puolelleen on saamalla tämä nauramaan, kertomalla joku hauska juttu mitä "tuossa aiemmin" sattui, mutta kaikki tökerot kana meni tien yli ja seksistiset/rasistiset vitsit kannattaa jättää kotiin. Lisäksi voit kokeilla tuuriasi ja heittää Tseinin mainitseman BB- tai vaikka Idols-kommentin, mutta varaudu siihen, että toiset eivät voi sietää kumpaakaan niistä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat