Ihokarvojen ajelusta

Vierailija

Ajattelin että tänne voi heittää ihan minkälaisia kysymyksiä tahansa ihokarvojen ajelusta..
Itseäni on mietityttänyt jo jonkun aikaa, että voinko ihan huolettomasti ajella/vahata ihokarvat jalassani olevan luomen päältä (luomi ei siis ole koholla)? Olen aina jotenkin yrittänyt varoa sitä, mutta eräs ystäväni kuitenkin sanoi, että voin ihan huoletta ajella luomen päältäkin..

Kommentit (15)

Vierailija

Itselläni on ketaroissa enemmänkin luomia enkä niitä koskaan ole erityisemmin varonut. Teininä tuli ajeltua myös kohollaan olevan luomen päältä niin että se lopulta katosi.. (en tosin ole terveysvaikutuksista varma...) Olen kuitenkin hyvinvoiva ja hengissä vaikka sheivaamista tulikin tehtyä =)

Vierailija

Mein äiskä oli kysyny kosmetologilta, just noista koholla olevista luomista ja niistä kasvavista karvoista. Vastausta enkä kysymyksiä muista, mutta se jäi mieleeni et äidillä on siis sellainen luomi naamassa ja kosmetologi ei suostunut edes pinseteillä poistamaan karvaa vaikka äitini pyysi. Eli taitaa siinä jokin terveysriski olla.. Mutta itsekkii oon ihan huoletta jaloista ajellu vaikka onkin luomia ja paljon ( mut ei sellasii kohol olevii).

Vierailija

Multa poistettiin nuorempana kainalosta luomi just sen takia, että vois sitten huoletta sheivailla. Ja oon kyllä ilonen, että poistettiin, koska arpi ei enää ole juuri ollenkaan näkyvissä, ja se ei haittaa millään tavalla karvojen poistoa. Mutta mulla on myös yksi luomi, josta kasvaa yksi karva :D Nypin sen aina pois, vaikka tiedänkin, että niin ei saisi tehdä. Mitään ongelmia ei kuitenkaan oo mulle ainakaan ilmenny.

Vierailija

Olen aina ihan huoletta ajellut luomien päältä. Minulla on poskessa ns. kauneusluomi johon kasvaa vaaleaa karvaa, ja nekin nypin pois. En ole edes miettinyt, että siitä olisi mitään haittaa.

Mitä karvoihin ja niiden ajeluun näin yleisesti tulee, olen ikinonnellinen siitä että sääreni kasvaa vain vaaleaa karvaa, hyvin hitaasti, ja että voin siten jättää nuo karvanpoistot ihan minimiin ilman että se haittaa minua, poikaystävää tai ketään muuta joka sääreni näkee. Ajella minun ei tarvitse kuin korkeintaan joka toinen viikko, yleensä jätän sen joka kolmanteen tai neljänteen.

Vierailija

No en usko että luomet mitkä ovat siis ihan vaan pilkkuja eikä mitenkään koholla haittavat - itselläni ihan jäätävät määrät niitä enkä ainakaan oo koskaan varonu niitä :P Oon tosiaankin melkein joku dalmatialainen, että..

Ja niistä koholla olevista - ainahan ne voi leikata silleen ettei sitä juurta revi ylös - kasvaa juu nopeemmin takas muttei ainakaan vahingoita sitä luomea :)

Vierailija

Itelläni on huulen yläpuolella kauneuspilkku, ja olen aina ihan vapaasti nypinny siitä karvat jos on tullu, mut kun kerran rupes tulee verta siitä, niin en enää uskaltanut. kannattais varmaan lääkärillä käydä kyselee, koska kaikki luomet on kuitenkin erilaisia..

Vierailija

Minä vahailen kainaloni (kylmavahaliuskat). Tuntuu ilkeältä joka kerta, mutta on todellakin vaivan arvoista. Tämä homma ei sovi herkkänahkaisille. Kainalot säilyvät pidempään sileinä, ei kannata vahata juuri ennen tärkeää iltaa sillä iho tarvitsee pari päivää rauhoittumisaikaa.

Siskoni on käyttänyt kuumavahausta jalkoihinsa ja on ollut tyytyväinen, karvojen ksvu on selkeästi jopa vähentynyt säärissä.

Vierailija

Auts, kuulostaa jo niin kipeeltä puuhalta. :D Kaverini ajelee kainalot epilaattorilla ja kehui että pysyy pitkään hyvänä.

Itse kyllä sheivailen kivun pelossa! Olisi hyvä löytää pitkäkestoinen mutta mahdollisimman kivuton keino, tietääkö kukaan? :)

Vierailija

Mä käytän epilaattoria kainaloihin ja sääriin. Karvankasvu on todellakin heikentyny, nyt kun ehkä kolme vuotta ainakin oon sitä käytäny. Kipukaan ei enää ole laisinkaan yhtä kova kuin aluksi! Sileänä ihoni ei kuitenkaan pysy kauaa, ainakaan kainaloista. Päivittäin nypin pinseteillä kainaloista noin 5 karvaa, mutta se ei paljoa aikaa vie. Toisaalta tää nyppimisen tarve voi johtua siitä, että ihokarvani ovat eri kasvuvaiheissa, kun epiloin, juuri nyppimisestä johtuen. Mutta ei se mitään, silti suosittelen epilaattoria kaikille, jotka vähänkin sietävät kipua:)

Käykö kukaan ammattilaisella bikinivahauksessa? Brasilialaista tai jotain?

Vierailija

Paljonko ootte maksanu teiän epilaattoreista ja onko ne ollu hyviä? Ku oon ite harkinnu kans et ostaisin sellasen, mut mulla ei oo mitää tiatoo minkä merkkinen jne. kannattais ostaa. Kun jossain lehdessä oli just vähä aika sitte, olikoha just cosmo, nii vertailua niistä ja joillain oli pitäny ajella pariinki kertaan ennen ku karvat oli lähteny.

Vierailija

Itse kokeilin Veet- kylmävaha liuskoja ja kipu oli USKOMATON! Suurin osa karvoista lähti, mutta se pieni määrä mikä jäi piti nyppiä pois kulmakarvapinseteillä. Tuskaa tuskaa tuskaa! Vaikka käytössä oli herkälle iholle kuuluvat liuskat oli punoitus ja ärsytys kamala. Sen jälkeen olen tyytynyt höylään ja vaahtoon :)

Vierailija

Pari vuotta sitte nypin aina kainalokarvat, nykyään otan epilaattorilla. Vahallaki on otettu ja mulla mikään noista ei oo koskaan sattunu, niin oon ihmetelly muiden reaktioita aina. Bikinirajat siistin vahalla.
Sääristä otan joko kylmävahaliuskoilla tai sitte epilaattorilla tai sekä että. Ei mun epilaattorilla ainakaan nopeesti vedeltynä lähe läheskään kaikki, kyllä siinä jonku aikaa menee että kaikki karvat saa pois. En vois kyllä ajatellakkaan sheivausta, ku sillon tulee pistävä sänki.

Vierailija

Talvella ostin epilaattorin, ensimmäisellä kokeilukerralla se kirpaisi ihan liikaa joten kaappiin on jäänyt. Ehkäpä tässä joskus uskallan kokeilla sitä uudelleen, kunhan vain pikkuhiljaa henkisesti valmistaudun siihen tuskaan mikä on edessä... :D

Bikinirajat vahaan ja välillä nypin pinseteillä, kainalot ja sääret sheivaan.

Vierailija

Mulla on remignaton-epilaattori, makso vähän päälle 50e. Se oli halvin myynnissä oleva, mutta edelleen toimii hyvin ja on muutenkin mun käyttööni sopiva. Aikaahan sillä epiloinnissa menee, koska epilaattoria pitää pyörittää jokaisessa kohdassa jonkin aikaa, että karvat lähtevät. Jos teen huolellista työtä, jaloissa saattaa kestää jopa yhteensä 2h:O Mutta kyllä sen kestää, kun tulos on kuitenkin sheivausta parempi kestollisesti:)

Bikinirajan mä ite sheivaan, mutta käytän myös pinsettejä. Vahauksia en oo koskaan osannu ite tehä, mutta ammattilaisten tekemistä oisin kyllä vähän kiinnostunu.. Jos ois rahaa:D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat