Yhteiskuvat exien kanssa - Parisuhteet

heica

[color=red]Tein tästä nyt oman alotuksensa....
elikä mitä mieltä olet, voiko säilyttää (helliä) kuvia edellisestä parisuhteesta?
-sunlion-

SIIRRETTYJÄ:[/color]

Pennsylvania

Myöskin on ihan normaalia, että edellisen suhteen aikaisia pussailukuvia löytyy vanhoista tiedostoista. Pitäisikö uuden suhteen myötä samantien hävittää kaikki todistusaineisto siitä, että elämässä on aiemminkin ollut jotain?


Oon tästä eri mieltä. mun mies on poistanu kaikki kuvat entisistään, kaikki pussailukuvat ym. Ei ole ikinä nähnyt mitään syytä säilyttää yhtäkään pussailukuvaa eksistään, muita kuvia missä on eksän kanssa on säilyttäny samoissa kansioissa missä on muitakin kaverikuvia, ihan ok minusta.
Eli minusta ei ole normaalia eikä olisi yhtään kiva, jos mies sälyttäisi jotain romanttisia tai vähemmän romanttisia pusukuvia eksistään. Eikä se pusukuvien poistaminen tarkoita mun mielestä sitä että poistetaan kaikki todistusaineisto vanhasta suhteesta. Miksi mitään todistusaineistoa edes pitäisi säilyttää jos jo ollaan uudessa suhteessa? Entinen on ollutta ja mennyttä, tai ainakin pitäis olla.

Sivut

Kommentit (31)

Lukretia

"Miksi mitään todistusaineistoa edes pitäisi säilyttää jos jo ollaan uudessa suhteessa? Entinen on ollutta ja mennyttä, tai ainakin pitäis olla."

Siksi, ettei se uusi suhde pyyhi sitä menneisyyttä pois. Itse ainakin haluaisin uudessakin suhteessa muistaa ne hyvät hetket ja yhteisen historian entisen kanssa, vaikka jotain tietysti on tapahtunut, kun on kerran erottu. Muistelemiseen ei toki välttämättä mitään kuvia tarvita, sillä säilyväthän muistot mielessä. Silti en voisi menneestä sanoa, että "se on ollutta ja mennyttä", sillä se kuulostaa minulta siltä, kuin entisen kanssa vietettyä elämää ei olisi ollenkaan ollut ja seurusteluun mennyt aika olisi mennyt kokonaan hukkaan. Menneen muisteleminen hyvällä mielellä on kuitenkin eri asia kuin romanttinen eksän perään haikailu.

Mirzi

Tämä ny ei pettämiseen liity mutta.. Minusta tuntu pahalta kun löysin miehen koneelta sen ja sen eksän vanhoja pussailukuvia. Siis ei niiden olemassaolo kamalaa ollut vaan minusta vaan tuntui kauheelta katsoa niitä kuvia. Mainitsin sille asiasta ja se poltti ne ceedeelle (ja poisti koneelta). Tuntu vaan jotenkin oudolta et täällä oli sellasia kuvia, kun minäkin käytän nykyään tosi paljon tätä konetta, et tää on melkein kun munkin kone. En halua olla niin "julma" että vaatisin miestä tuhoamaan kaikki hempeät kuvat sen existä (vaikka ymmärrän jos joku niin tekee), kunhan vain minä en joudu niitä tuijottamaan vahingossakaan.

heica
Lukretia
"Miksi mitään todistusaineistoa edes pitäisi säilyttää jos jo ollaan uudessa suhteessa? Entinen on ollutta ja mennyttä, tai ainakin pitäis olla."

Silti en voisi menneestä sanoa, että "se on ollutta ja mennyttä", sillä se kuulostaa minulta siltä, kuin entisen kanssa vietettyä elämää ei olisi ollenkaan ollut ja seurusteluun mennyt aika olisi mennyt kokonaan hukkaan. .

Musta toi "ollutta ja mennyttä" tarkottaa kirjaimellisesti sitä, että se aika on ollut eikä sitä mikään pussauskuvien poistaminen poista. "Mennyttä" on taas mulle semmonen sana, että se suhde todellakin on mennyttä kun ollaan jo uudessa suhteessa. Mä en tajua miks säilyttää jotain pusukuvia eksistä ja siinä sivussa niitä nykysen suhteen pusukuvia. Enkä mä pidä "noku ne on vaan ihania muistoja" -selityksiä läpimenevinä. Ihan sama sitten jos joku toinen taas pitää...

Pennsylvania

Mulla on, jos nyt ei varsinaisesti ainuttakaan pusukuvaa ylipäänsä, koko elämäni ajalta, mutta kuitenkin kivoja valokuvia jemmassa, mukaanlukien myös kuvia minusta ja eksistäni. Minusta ne ovat ihania kuvia. En katsele niitä aktiivisesti, enkä muutoinkaan mitenkään kaivaten niitä aikoja. Saatan toki muistella hyvällä niitä aikoja, kuvien kanssa tai ilman. Ne ihmiset ovat olleet tärkeitä mun elämässä silloin, toki ne ovat siis jollakin asteella tärkeitä vieläkin, vaikkakin menneisyyden hahmoina. Ne ihmiset on olleet osittain mukana rakentamassa minusta tätä ihmistä, enkä keksi mitään syytä peitellä sitä asiaa, esimerkiksi sitten hävittämällä valokuvat. Tämä nyt on taas niitä asioita, joissa en näe mitään pahaa, jonka muut tuntuvat näkevän.

Tsein

En tajua taas. Miks pitäis tuhota jotku pussauskuvat entisestä elämästä? Mitä haittaa niistä on? Eikö sitten samalla pitäisi tuhota kaikki muutkin kuvat, kun koskaan ei voi tietää mitä tunteita niihin on mahdollisesti liittynyt. Viattomalta näyttävä kuva voi olla otettu juuri ennen kaikkien aikojen kiihkeintä seksisessiota, joka kuvasta tulee aina ottajalle mieleen. Samoin kuva ex:ästä seisomassa puun alla voi olla muisto tilanteesta, jossa seuraavaksi vaihdettiin ensimmäisen kerran rakkaudentunnustuksia. Mitä niin kauheaa on pussauskuvissa, että ne pitää hävittää uuden naisen silmistä?

Disaster

Itselläni on existäni kuvia, enkä aio niitä hävittää. Haluan säilyttää muistoina. Enkä myöskään mieheltä vaadi sellaista. Jos itsetunto ei sitä kestä että miehellä on joskus ollut muutakin elämää ja haluaa säilyttää muistona, niin pitäisi kyllä katsoa peiliin.

napalm

Ei mitenkään pahalla, mutta tuntuu jotenkin siltä, että jotkut täällä käyttäytyvät niinkuin miehellä ei saisi olla mitään todisteita siitä, että tämä on ollut olemassakaan joskus pari vuotta sitten _ainakaan_, jos tämä on sattunut seurustelemaan muiden naisten kanssa. Mustasukkaistellaan entisistä ilman syytä, ei anneta miehen katsoa muita naisia edes silloin kuin puhuu näille saatika koskea esim. kätellessä. Tämä on tällaista ääripään yleistystä eikä suunnattu kenellekään henk. kohtaisesti, tuli vain näin mieleen. Jos miehellä on kuvia jossa hän sattuu vaikka halaamaan jotain naista, niin suututteko te siitäkin? Ymmärrän pornokuvien kieltämisen jotenkin, mutta jos mies säilyttää vaikka omassa valokuvakansiossaan jotain yhtä, satunnaista pussauskuvaa niin onko se oikeasti niin iso asia?

Kyllä itsekin varmaan vähän menisin sanattomaksi jos sellaisen sattuisin jostain yhteiseltä koneelta löytämään, mutta kaikilla meillä on menneisyytemme ja ehkä ne kuvat ovat vain sattuneet jäämään sinne, koska miehellä ei ole ollut tarvetta käydä niitä katselemassa = ei ole muistanutkaan niiden olemassaoloa. Ei se aina tarkoita sitä, että kaivataan eksää ja ollaan vieläkin rakastuneita tai muuta.

Mutta tähän liittyen kysyn itsekin yhden kysymyksen; mitä mieltä olette eksiltä saaduista lahjoista/korteista? Jos mies vaikka säilyttää jotain eksän antamaa pehmolelua jossain tietokoneen päällä tms., niin miten reagoisitte?

TaskuMyy

[color=green]Itse poistin exän kuvat, koska vihaan sitä ylikaiken! :evil: Kaiken sen jälkeen, mutta ne ole kultsia pakottanut poistaa sen exien kuvia, saa se niittä pitää muistoina jos haluaa! 8) [/color]

angeliina

Hmmm olen kyllä sen verran mustasukkainen persoona että en haluaisi nähdä kultani koneella, yöpöydällä tai missään kuvia hänestä yhdessä exänsä kanssa. Koska en itsekkään pitäisi sellaisia esillä, tai edes omistaisi sellaisia suhteen loputtua. Johtuen yleensä siitä että en halua edes nähdä exääni, mutta jos minulla olisi normaali kaveri suhde exän kanssa niin en siltikään pitäisi sillä en haluaisi loukata kultaani, koska kyllä tommoiset yhteiskuvat aina toista hieman loukkaa vaikka sanoisi että ei niillä ole väliä.

Tigre

Tässä taannoin minä pyysin poikaystävää näyttämään kuvia menneisyydestään, ja toki niihin kuului näitä pusu-halikuvia entisten tyttöystävien kanssa. Kyllähän niiden katsominen hieman sydäntä riipaisi, mutta eivät minua varsinaisesti häirinneet, enkä voisi kuvitellakaan että vaatisin poikaystävää poistamaan ne koneeltaan. Ne kuuluvat hänelle, ovat hänen muistojaan ja hän saa pitää ne. Minä en ole siihen mitään sanomaan. Samalla tavalla minullakin on muutama hassu kuva omalla koneellani minusta ja eksästäni. Tein meistä pienen valokuvakansionkin, se tosin on kotikotona joten katselen sitä vain harvoin. Minusta on ihan normaalia, että ihmisistä jotka ovat joskus olleet omassa elämässä tärkeitä, on jäljellä muistoja. Tietysti on eri asia, jos eksän kuvia katselisi tyyliin joka päivä haikaillen.

Taffel

Vastasin että "sallin, mutta ne häiritsevät minua jonkinverran",koska en haluaisi niiden olevan esillä,esim pöydällä kehyksissä tms,mutta laatikon pohjalla ne ei haittaa. Tietokoneellakaan en niistä tykkäis,koska tää on mun kone,ja ois aika outoa jos mies niitä tänne latailis :D
Sovittiinkin miehen kans ku muutettiin yhteen että kuvat saa säilyttää,mutta ei esillä.
Mies kyllä repi exänsä kuvat kun alko mun kans. En sitä pyytänyt tai ei se se mulle edes siitä kertonut,satuin vain löytämään kirjekuoren missä oli kuvat revittynä. Saattaa sillä vielä muutama kuva olla,mutta ei haittaa. Mulla on mun porukoiden luona omassa huoneessa kuvia existä,siellä säilytän muutenkin kaikki muisto jutut,mitä en tosiaankaan tarvi.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat