Miten sanoa miehelle hänen haisevista jaloistaan? - Parisuhteet

Brunette

Miten sanoa hellävaroen miehelle että hänen jalkansa haisevat kamalalle?
Se tietää sen kyllä itsekin, mutta se haju ei vaan lopu! Se pesee ne joka päivä hyvin, mutta se haju pysyy poissa vaan 15min. Suoraan sanoen
haisee ihan sinihomejuustolle tai juustosipseille. Olen kyllä jotain maininnu
ohimennen asiasta, mutta en viittis sanoa suoraan sitä.
Välillä se nukkuu yötkin sukat jalassa, ettei haju ois niin paha.
Ja lisäksi vielä henki haisee joka aamu karmealta, että yritä siinä
nyt pusutella. Ei tee yhtään mieli. :? En saa sitä hammaslääkäriin millään.
On kuulemma viimeks käyny jotain 6 vuotta sitten ja reikiä taitaa olla
hampaissa. Mieheni on 24v. Muutenkin sillä on ilmiselvästi vasaravarpaat,
kun varpaat ovat koukussa. Mutta miten sais sen hajun pois?
Vähän ajattelin, että oisin hankkinu lahjakortin jalkahoitajalle.

Kommentit (6)

Tsein

Ensinnäkin haju johtunee siitä, että jalassa on aivan hillittömät bakteeri- ja hiivabileet. Ei siinä peseminen auta, kun ne eivät vedellä lähde. Samoin paha hengitys voi johtua bakteereista, jotka ovat päässet pesimään suuhun. Aika kuvottavaa, ettei ihminen viitsi tehdä itselleen mitään, vaikka aiheuttaa haittaa lähimmilleen.

Bakteerit pitäisi saada putsattua jaloista pois. Siihen voi käyttää ihan normaaleja bakteereja tappavia aineita (esim. Helosan-jalkavoide) ja jos ei niistä ole apua, pitäisi käydä ihan oikeasti lääkärissä tarkistuttamassa ettei kyseessä ole joku isompi tulehdus. Jalkahoitaja ei välttämättä ole oikea paikka, vaikka tuskin siitä haittaakaan on muille kuin hoitajalle itselleen.

Asiastahan voi keskustella suoraan. Sen kun tekee hyvässä hengessä, ei toisen pitäisi asiasta loukkaantua. Sen sijaan, että sanot "haiset pahalle", voisit sanoa, kuinka huolissasi olet hänen terveydestään, koska nuo hajut eivät ole normaaleja. Hänen kannattaisi tehdä itsensä vuoksi asialle jotain (pieni hammasremontti on huomattavasti mukavampi kuin iso hammasremontti), ei niinkään siksi, että sinusta olisi kivempaa jos hän ei haisisi.

Brunette

En kyllä oikeestikaan saa sitä sinne hammaslääkäriin millään, vaikka oon yrittänyt selvittää, että se pääsis helpommalla nyt kuin joskus vuosien päästä ja sitten epätoivoisena olen sanonu, että sitten se viimestään joutuu jos/kun viisaudenhampaat pitää poistaa.. se oikeesti pelkää
hammaslääkäriä! sinne jalkahoitajalle sen kyllä saisin, kysyin siltä, että
meniskö se, niin sano suostuvansa.

Brunette

Joo, joillakin enemmän ja joillakin vähemmän. Ja varmasti tällaisella ihmisellä vielä enemmänkin kun ei käy hoitamassa hampaitansa.

blu3

Käytä vähän "järeämpiä" keinoja äläkä suostu suukottelemaan jne. Kyllä ne hampaat on hoidettava vaikka kuinka pelottaa, ja jos ei muuta niin sitten menee yksityiselle ja siellä saa sitten Pamia/nukutusta jos oikeasti pelottaa aivan sairaasti.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat