Mies nykyään aina yhden kaverinsa kanssa - Parisuhteet

Chocolat

Yhtäkkiä mieheni on alkanut olemaan joku päivä vanhan kaverinsa kanssa, ennen he näkivät 2-3 kertaa viikossa ja nyt joka päivä? Tänään ehdotin että oltaisiin menty yhdessä jonnekin ja hän sanoi että eikun hän kysyy tältä kaveriltaan että jotain he kuitenkin tekevät.

Tämä kuulostaa ehkä tyhmältä mutta en ymmärrä miksi yhtäkkiä täytyy nähdä jokaikinen päivä. Että mitä ihmettä tässä on tapahtunut, onhan se mukavaa että tapaa kavereita mutta ei sitä nyt joka päivä silti tarvitsisi, olisi mukavaa hänen kanssaan olla muulloinkin kuin öisin.

Onko muilla tämmöistä vastaavaa, tai mistäköhän tämä johtuu kun kotona kuitenkin käyttäytyy normaalisti ja tuntuu välittävän.

Tässä tulee kaikenlaista mieleen.. No kai se täytyy sitten taas olla yksinään, ehkä hän sen joskus ymmärtää tai sitten ei..

Kommentit (7)

Tsein

Oletteko olleet kauan yhdessä? Oletteko olleen kovin tiiviisti yhdessä tässä sen aikaa, mitä olette yhdessä olleet? Oletteko nuoria? Asutteko yhdessä?

Miulla on ajatus käyttäytymisen syistä, mutta vaatii lisää taustatietoa :)

olematon

mun eksällä oli sama ilmiö joskus... tosi rasittavaa istua yksin himassa ku yks on aina saman tyypi/tyyppien kanssa ja ne menee aina sun edelle.

Chocolat

Yhdessä olemme olleet 1,5 vuotta ja asuneet puoli vuotta. Ikää minulla 19v ja miehellä 20v. Olemme aina olleet kohtuullisen läheisiä, ja tämän ajan mitä yhdessä olemme olleet hän on aina tätä nähnyt sen pari kolme kertaa viikossa, siksi en ymmärrä miksi yhtäkkiä joka päivä? Ja hän kuitenkin sanoo ettei ole kyllästynyt tai mitään. Siksi niin vaikea tätä ymmärtää, että jos olisi jotain teorioita miksi näin on käynyt :)

Tsein

Mie jotenki ajattelinki, että nuo on ne vastaukset ja samalla ne mitä halusinkin.

Olisko voinu käydä niin, että vaikka mies sanookin ettei ole kyllästynyt, on hänelle tullut sellainen vaihe, että kiinnostaa olla vähän irrallaan tyttöystävästä ns. vapaa kausi. Ei tarkoita, että juoksisi baareissa ja vonkaisi muita naisia, ei todellakaan, mutta että pitää saada vähän omaa tilaa enemmän.

Olette nuoria ja muuttaneet yhteen aika pian seurustelun alun jälkeen. Siinä voi tulla helposti se tunne, että haluaa vähän vapautta. Muuttiko mies suoraan kotoaan sinun kanssasi yhteen? Onko hän saanut elää itsekseen ollenkaan?

Jos olette olleet tosi tiiviisti yhdessä tuon puoli vuotta, voi kaverin kanssa hengailu olla ihan vaan vaihtelunhalua. Se hengailu on kuitenkin erilaista kuin tyttöystävän kanssa oleminen.

Siinä on miun teoria. Siun kannattais vaikka jutella miehesi kanssa asiasta. Ei syyttäen "sä et enää halua mua, aina oot vaan sen Mikon kanssa", vaan rakentavasti "minusta tuntuu, ettei me enää vietetä yhdessä niin paljon aikaa ja se on vähän käynyt ahdistamaan, osaatko sanoa onko sille jotain erityistä syytä".

Ja se mihin tää teoria pohjautuu, on se, että kyseessä on vaihe. Anna miehen mennä ja olla, jos se hänelle on tarpeellista. Ei toista voi sitoa suhteeseen niin, että pitää viettää aikaa just sen verran ku sinä haluat. Tietysti et varmaan sitä tarkoittanutkaan ihan näin. Vanha sanonta "Routa porsaan kotiin ajaa" pitää todennäköisesti paikkaansa.

Chocolat

No alussa olimme läheisiä mutta arki tuli nopeaan meidän suhteeseen, eli ei olla kovin paljoa vietetty aikaa yhdessä. Ehkä kerran kaksi kuussa käyty kahvilla/syömässä ja siinä se.

Ymmärrän tämän jutun ja niin varmasti se onkin että haluaa omaa aikaa, mutta se tuntuu oudolta että hän on tämän kaverinsa kanssa, mutta jos he vaikka menevät kaupunkiin sanoo että voivathan he minun kanssa olla. Ja toinen on se että hän on äitinsä kanssa todella paljon myös nykyään (ennen ei ole paljoa jaksanut olla ja nyt on niin kaveria..).

Siksi tässä mietinkin onko se todella sitä mutta kai se sitten on :) Kiitos vastauksesta.

Tsein

Jos vaikka ehdottaakin, että voit lähteä mukaan, niin silti hän ei ole kahdestaan sinun kanssasi ja se jo tuntuu erilaiselta varmasti miehestä. Ei välttämättä tarvitse olla mitenkään kyllästynyt olemaan kanssasi kahdestaan, mutta silti varmaan jotenkin haluaa mennä omia menojaan. Samaa se puhuu tavallaan tuo äidin kanssa hengaaminen.

Vanhempien kanssa muuten monesti alkaa tulla ihan eri tavalla juttuun, kun muuttaa kotoa pois ja alkaa elää omaa elämää. Itsekin viihdyn paljon paremmin äidin kanssa nykyään kun on asunut monta vuotta poissa kotoa, kuin mitä viihdyin vielä kotona asuessani.

TaskuMyy

Ootko keskustellut miksi pitää nähdä ks. kaverin kaa päivittäin?
Ja toki voi olla, että haluaa vähän hädä muitakin naamoja kuin tyttöystävän koko aika.. :roll:

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat