Töihin H&M:lle?

Vierailija

Onko kukaan töissä kyseisessä vaateliikkeessä? Minut on kutsuttu haastatteluun, joten kaikenlainen tieto on tervetullutta! Parhaiten tietävät siellä töissä olevat/olleet, joten kertomaan ihmeessä omia kokemuksia :) Onko totta, että haastatteluita on useampi? Mikä idea tässä on..?

Kommentit (8)

Vierailija

Tuttuni on töissä jonain osastopäällikkönä.. Meinasin hakeutua sinne kelan työharjoitteluun, mutta sainkin koulutuspaikan. Ja työharjottelijoita heillä on ollut ja on myös tällä hetkellä että suosittu paikka on. Luulisin että kiva duuni paikka se on, harva varmaan pääsee ihan kunnon töihin sinne..

Vierailija

Laitoin aikoinani vapaamuotoisen hakemuksen paikkakuntani H&M: lle kesätöiden toivossa. Sieltä sitten otettiin yhteyttä ja pyydettiin haastatteluun. En kuitenkaan päässyt kyseiseen paikkaan kesäksi töihin, mutta näin syksyllä tarkoitus olisi tehdä viikonloppuja ja satunnaisia iltavuoroja. Tämä sopii rytmiini paremmin kuin hyvin, koska opiskelen päivät ammattikorkeakoulussa. Jotenkin siis pääsin kuitenkin paikkaan kiinni ;)

Vierailija

Ja sellainen lisäys kriteereihin, että jonkinlaista aikaisempaa myyntityöskentelyä on hyvä olla taustalla. Riippuu tietysti täysin myymäläpäälliköstä, mutta tuskinpa töihin otetaan mielellään täysin kokematonta työntekijää.

Vierailija

Tämä nyt ei liity mitenkään tähän aiheeseen, mutta oli pakko tulla sanomaan, että kyrpii kyllä hooämmän toiminta siinä mielessä, että kun he lähettävät mainoslehtisiä kotiin ja kun menen tyyliin samanapäivänä tai seuraavana innoissani tilaamaan netistä jotain, niin aina kaikki on loppu! Heillä ei ole samanlaista toimintaa kun elloksella, että jos tavaraa ei ole, niin he hommaavat sen jostain ja lähettävät myöhemmin perässä. Mutta hooämmällä ei vain sitten ole koskaan mitään, mitä itse haluaisin! >:/ oli tosiaan pakko purkautua vähän :D

Vierailija

mäki oon hakenu vaikka kuinka monesti mut ei oo ikinä napannu.. tietääkö kukaan kuinka helposti sinne pääsis työkkärin järjestämään työharjoitteluun?? menisin siks aikaa kunnes lähtisin taas ensi syksynä opiskelemaan..

Vierailija

Mulla ei ollu mitään ryhmähaastattelua, onneks! Kai ryhmähaastattelun ideana on vaan saada tyypeille painetta ryhmässä ja siten poimia parhaat joukosta? :D Emmä tiiä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat