Parisuhteen totuus - Parisuhteet

Tapsu

Sain tällasen sähköpostilla poikaystävältä ja ajattelin jakaa teidän kanssa. Tästä vois jotain keskusteluakin kehittää. Itseä tää juttu ainakin vähän nauratti kyllä :D

Onko se oikeasti noin vai liioitteleeko toi jätkä nyt ihan liikaa?
Miten asiat on teidän parisuhteessa, kumpi on pirttihirmu vai onko sellaista ollenkaan?
Osuiko mikään asia itsesi kohdalla yksiin tässä jutussa? Oletko posliinia ja tuoksukynttilöitä hamstraava somistelija vai kenties yltiöpäinensiivous intoilija?
Mitä yhtäläisiä ärsyttäviä tapoja poikaystäväsi omaa kuin mitä tässä jutussa on luokiteltu naisten jutuiksi? Onko hän salaisesti puhtaus poliisi tai ahkera krääsän keräilijä?

Jostain miesten keskustelupalstalta:
"Olen muuttamassa yhteen naiseni kanssa. Mitä kannattaa ottaa huomioon? Kannattaako yleensä muuttaa?
t. nimim. Uskallanko?"

"En suosittele. Molemmat alkavat nähdä vaivaa toistensa huonoista puolista. Jatkuvaa tappelua siivouksesta tyyliin "vituttaa kun saa aina siivota sun jälkiäsi". Voit oikeastaan ajatella asiaa myös näin: Ei ole olemassa enää "miesten ja naisten töitä". Pelkästään miesten työt. Nainen olettaa, että siivous, tiskaus, pyykinpesu, ruuanlaitto, vaatteiden silitys jne jaetaan puoliksi. Molemmat siis tekevät näitä koska on "vanhanaikaista" että nainen joutuisi tekemään kotityöt. Tottahan se silti on, kyllähän jokainen mies osaa tai ainakin pitäisi osata suoriutua noista kaikista. Mutta, kun pitää vaihtaa talvirenkaat,paikata puhjennut pyörän rengas, avata viemäri, korjata jotain, laittaa lamppu kattoon, leikata nurmikko jne jne. Ne ovat aina miesten töitä.. Se tasa-arvo katoaa oudosti siinä tilanteessa. No, noiden asioiden kanssa herrasmies pystyy elämään, harva nainen "haluaa osata" esim vaihtaa renkaita. Koita onneasi ja yritä sanoa samaa vaikka silittämisestä.

Tulet myös huomaamaan että pikkuhiljaa hyllysi alkavat täyttyä kaikenlaisesta turhasta rojusta. Joka perkeleen kulmaan ilmestyy jukkapalmu punaisessa sydänruukussa ja satoja, ehkä jopa tuhansia hyödyttömiä koriste-esineitä. "oli ihan pakko ostaa tuo posliinikissa kun se sopii niin kivasti noiden verhojen väriin".

Muistinko jo mainita että verhot, matot, pyyhkeet yms tulevat muuttamaan väriään radikaalisti. Tulee kaikkia kivoja kivoja pastellisävyjä. Pikkuhiljaa tuntuu siltä kuin asuisit jossain vitun sisustusohjelmassa. Kannattaa ostaa myös joku muovipussi missä säilytät partakonetta, dödöä ja hammasharjaa. Vessan kaappiin ne eivät tule enää mahtumaan, se on sanomattakin selvä. Vessa pursuaa mitä ihmelliisempiä purkkeja ja lotioneja. Lisäksi siellä haisee hiuslakka, hajuvesi ja outo vaniljatangontuoksuinen hajusaippua,jolla ei saa pestä käsiä. Ja ne wc-renkaan pissatipat...

Omat musiikkimieltymyksesi voit myös unohtaa, "en mä jaksa aina kuunnella tuollaista mörinää ja pauketta" samoin urheilun seuraaminen televisiosta on mahdotonta koska sieltä tulee aina joku vitun sinkkuelämää tms elämää suurempaa jota naisen on yksinkertaisesti pakko katsoa. Älä vaan tee sitä virhettä että sijoitat tietokoneen makuuhuoneeseen sillä silloin sen käyttäminen iltakymmenen jälkeen on mahdotonta koska se pitää niin kauheaa hurinaa. Ja ne johdotkin ovat niin rumannäköisiä. Äläkä edes kuvittele ostavasi enää koskaan mitään kaiuttimia, stereoita tms koska ne ovat niin rumia eivätkä ne sovi asunnon sisustukseen. Hyväksy se että television päällä on hajukynttilä. Itse asiassa niitä on lähes joka puolella asuntoa. Ne on niin kivoja mutta niitä ei saa polttaa koska sitten ei ole enää kivannäköisiä.

Kannattaa varautua myös siihen että rento kavereiden kanssa oleskeleminen asunnossasi on historiaa. Jos kaverit tulevat käymään,siivotaan ja leivotaan koska nainen ei halua että ihmiset luulevat että teillä on sekaista. Lisäksi on mm pakko aina ostaa/leipoa jotain jos joku kaveri sattuu tulemaan "kylään". Kahvi juodaan sellaisista pirun pienistä kupeista joita joutuu vetämään joku 5-6kpl että saat kahvihimosi tyydytettyä.Kahvipannu pitää myös pestä joka kerran jälkeen kun sitä on käytetty.

Kaverisi ovat muuten kaikki sinulle huonoa seuraa ja lisäksi suurin osa heistä on juoppoja luusereita naisesi mielestä. Voit unohtaa kumipitsan syömisen samalla kun katsot leffaa koska A) se on niiiiin epätervellistä B) olohuoneessa ei saa syödä ettei limenvärinen sohva likaannu C) et halua enää katsoa leffoja koska ainoa vaihtoehto on romanttiset komediat. "en mä halua katsoa tuollaista väkivaltaa", lisäksi naisille on yksinkertaista mahdotonta keskittyä elokuvaan koska samalla pitää lakata kynnet, föönätä, meikata, kihartaa hiuksia jne. Saat vastata koko ajan kysymyksiin "Kuka tuo on" "siis kuka tuo on ja mitä se tekee,miksi se nyt noin tekee". Elokuvanautinto on pilalla koska kuulet samalla mitä Petra on tehnyt viikonloppuna ja miten hänen poikaystävänsä Sami on siihen suhtautunut.

Et tule enää ikinä löytämään mitään tavaroitasi koska nainen sisustaa ne kerran viikossa eri paikkaan. Avaimien pitäisi olla marimekon unikkokuvioisessa avainkaapissa mutta eihän niitä sieltä löydy koska tosiasiassa sinne mahtuu noin kolme avainta. Sen sijaan ne ovat eteisen lipastossa pienessä pahanhajuisessa peltipurkissa (löytyi kirppikseltä)jonka kantta on vaikea avata. Kaiken lisäksi se koko vitun lipasto seilaa ympäri eteistä vaihtaen paikkaa joka viikko. Ja arvaat varmaan kuka sitä vanhaa painavaa lipastoa raijaa joka viikko paikasta toiseen.. koitas laittaa se tuonne kulmaan.. Ei, ei sovi tuon sammakkopatsaan kanssa yhteen, koitas kantaa se tuonne kulmaan... ei sitä sinne voi laittaa, tulee huono feng shui....Koitapas kantaa se tuonne...

Mitään elintarviketta ei voi pitää alkuperäisessä pakkauksessa vaan kaikki on sullottava pienen pieniin purkkeihin ja kippoihin jotka ovat epäkäytännöllisiä ja "tosi kivan näköisiä". Kaikki purkit ovat samanvärisiä ja ne on sijoitettu kaappeihin sellaisella logiikalla että kaapista on mahdoton löytää yhtään mitään. Varsinkaan kun purkkien sisältö vaihtuu kerran viikossa.

Viikolla juomisen voit unohtaa, samoin sen että otat illalla pari kaljaa. "Pitääkö sun aina juoda.. Sulla on pian samanlainen kaljamaha kuin teidän isällä". Dokaaminen kavereiden kanssa asunnossasi vaihtuu "Kutsuihin"joissa on pelkästään pariskuntia, taustalla soi hiljaa Ricky Martin tai Ultra Bra ja pöydällä on lukematon valikoimaerilaisia pikkusuolaisia. Muista käyttää lautasta ja lautasliinaa. Lisäksi siellä haisee ne vitun tuoksukynttilät.

Terveisin, -Antero-"

Kommentit (12)

k87

mä myönnän tuon johdoista raivoomisen ja kynttilöiden oston (puolustus:ne on vaan tuikkuja enkä oo moneen viikkoon polttanu :oops:). siivoan kyllä, kun vieraita tulee. ja mieskin siivoaa. mä en halua olla ainoo, joka huolehtii siitä puolesta, koska en sottaisuudestani huolimatta se ainoa sotkija meidän huushollissa ole. viemäreitä en kuitenkaan puhdista :lol:

Lukretia

En kauheesti itseäni tunnista tuosta. Meillä mies on se sisustaja, joka valitsee sisustustavaroiden ja pyyhkeiden sun muiden värit. Luonnollisesti siivotaan silloin, jos vieraita tulee (jos keritään, usein saadaan yllätysvieraita). En kuitenkaan ikinä valita miehelle mistään turhasta, kuten kavereiden näkemisestä tai illalla otetusta oluesta tms.

gollum

No onneksi en tunnistanut itseäni :lol: Paitsi että autonrenkaat mies saa vaihtaa ihan keskenään silloin kun meillä sellainen on, koska autot kiinnostaa sitä sata kertaa enemmän kuin mua (mikä on helppoa koska mun kiinnostus ei oo kovin korkea, jos sillä pääseeeteenpäin ja välillä taakse niin riittää mulle) :D

Kynttilöitä ei löydy, ja pastellivärejä, yök. Vessan peilikaappien suhteen en kyllä oo ihan syytön, mutta se johtuu lähinnä siitä että saan kaikkea lahjaksi jota en koskaan käytä, ja niitä avaamattomia/kerran käytettyjä rasvoja yms. on sitten siellä peilikaapissa... :lol:

Niin ja mä oon se joka tietokonetta käyttää yömyöhään, tosin mies sitten pelaa konsolilla ja kumpaakaan ei haittaa asia. Niin ja makkarissa tvn edessä meillä syödään aina, valmispitsaakin ainakin kerran kuussa :wink:

Et silleen. Eipä meillä kyllä mieskään noihin "naisten juttuihin" syyllisty, ollaan kai aika tasapainoisia tän kanssa :D

Amorous

Oivoivoi. Hyvät naurut sain. En kyllä itteeni tunnista. Tai no mistäs sitä tietoo voi ku en oo koskaa kenenkään kanssa asunu kahestaa. Mutta en kyllä rupee raahaamaan mun asuntoon kaiken maailman kirkkaita värejä ja purnukoita ja koriste-esineitä. Niistä sitte puhutaan kahestaa miehen kanssa mitä tuodaan ja mitä ei. :) Ja kyllä ne miehen kaverit on tervetulleita. Eihän se koti nyt yksistään naisen koti ole. Ja veikkaan että kyllä aika moni nainen ottaa sen miehenki huomioon ku yhessä asutaan. Tottakai tulee erimielisyyksiä, mutta tuo juttu oli jo aika ääripäästä.

Pirpana

Tunnistin itseni! Siksi en halunnutkaan muuttaa entisen poikaystäväni kanssa yhteen, sillä en koskaan milloinkaan halua olla jonkun silmissä se pirttihirmu. Mutta koska kuitenkin haluan itse päättää asuntoni sisustuksesta, järjestyksestä, hajusta jataustamusiikista, oli siis parempi että jatkan toistaiseksi koirani kanssa kahteen pekkaan.

Nyytikki

Heh, tuollaisiakin varmaan on, mutta en tunnistanut itseäni yhdestäkään kohdasta. Täytyy sanoa, että aika auvoista on miehelläni :lol:

Tapsu

No vastaan nyt sit itekin :)

Meillä ei mitään tappelua silleen oo siivouksesta, ja muutenkaan ei valiteta toisistamme koko ajan. Välillä tietty ärsyttää joku asia, mut se on normaalia :wink: Minä oon se kuka meillä siivoa, mies yleensä vaan imuroi. Autohommat ja sellaset on taas sitten sen heiniä, paitsi viemäri kuuluu mulle :x

Mieheke ei oo mikään keräilijä, mutta ite taidan vähän olla. Tuli ostettua aikoinaan kaikkia söpöjä pieniä posliini juttuja. Mm. sellanen ihan pieni valkonen kissa joka halaa pientä nallea. Ihana! Tollaset vetää mua puoleensa :P
Mut muuten en kyl pahemmin keräile mitään. Kirjoja ei lasketa, ja niitäkin harvakseen. Mut ai että sitten kun pääsee töihin ja alkaa saada kunnon palkkaa, sit alkaa mun keräilyt!

Kalusteet me valitaan yhdessä, ja todellakaan ei mitään pastellin sävyjä ala meidän kämppään vyöryä :D
Vessassa on onneks yks iso hylly mihin mahtuu kaikki hiustuotteet ja rasvat ja sellaset, ei oo ees peilikaappia. Niitäkään harvemmin käytetään, on vaan kertyny jostain.

Toi mieheke kuuntelee itseasiassa sellasta musiikkia että minäkin pidän, joten siitä ei tarvii valittaa :P Sonata arcticaa, metallicaa, ylipäätään rockia enimmäkseen. Sen musat täällä yleensäkin soi kajareissa jos molemmat ollaan kotona eikä tv:tä katota. Ja telkkaria katotaan yleensä yhdessä, ja aikalailla halutaan samoja ohjelmia kattoa. Top Gear rules :lol: Ennemmin kattosin TG:ia kun sinkkuelämää.
Meil on kauhee johtohelvetti jossain kohdin mutta se ei kumpaakaan oikeestaan haittaa sen enempää, kunhan siitä saa imuroitua joten kuten niin hyvä on.

Ja kumpikaan meistä ei oikeen omaa sellasia kavereita ketkä kävis kylässä, mutta jos joskus joku käy ollaan ihan rennosti eikä yleensä kauheemmin siivoilla. Joskus vaan ajotetaan sit sellanen isompi siivous siihen samaan syssyyn jos tiedetään että joku on tulossa kylään.
Lisäksi ollaan molemmat sellasia syöppöjä ja nautiskelijoita että :D Tosin saan joskus valituksia että leviän ihan liikaa ahteristani jos nautin taas jotain herkkuja.

Meillä ei toi parempi puoliskoni muutenkaan yleensä meinaa löytää mitä on etsimässä. "Missä se [random tavara] on?" - "no minne sä oot sen laittanu?" "en mä tiedä" - "no katotaas.. tässähän se on". Yritetään pitää tavarat paikoillaan jotta ne sit kans löytää.
Meillä on muuten ihan hitsisti jotain avaimia tossa eteisessä. Jotain auton avaimiakin jotka oli täällä ku muutettiin :shock: älyttömästi kaikkea.

Summasummarum. En tunnista itteäni tosta jutusta yhtään ja taitaa olla ihan hyvä niin, ei toi mies kestäis. Ehkä oon liian leväperänen tän asian suhteen mutta asiat on hyvin näinkin tällä hetkellä :)

Suhfeli

Lainaus:
"En suosittele. Molemmat alkavat nähdä vaivaa toistensa huonoista puolista. Jatkuvaa tappelua siivouksesta tyyliin "vituttaa kun saa aina siivota sun jälkiäsi". Voit oikeastaan ajatella asiaa myös näin: Ei ole olemassa enää "miesten ja naisten töitä". Pelkästään miesten työt. Nainen olettaa, että siivous, tiskaus, pyykinpesu, ruuanlaitto, vaatteiden silitys jne jaetaan puoliksi. Molemmat siis tekevät näitä koska on "vanhanaikaista" että nainen joutuisi tekemään kotityöt. Tottahan se silti on, kyllähän jokainen mies osaa tai ainakin pitäisi osata suoriutua noista kaikista. Mutta, kun pitää vaihtaa talvirenkaat,paikata puhjennut pyörän rengas, avata viemäri, korjata jotain, laittaa lamppu kattoon, leikata nurmikko jne jne. Ne ovat aina miesten töitä.. Se tasa-arvo katoaa oudosti siinä tilanteessa. No, noiden asioiden kanssa herrasmies pystyy elämään, harva nainen "haluaa osata" esim vaihtaa renkaita. Koita onneasi ja yritä sanoa samaa vaikka silittämisestä.

Tulet myös huomaamaan että pikkuhiljaa hyllysi alkavat täyttyä kaikenlaisesta turhasta rojusta. Joka p*****e kulmaan ilmestyy jukkapalmu punaisessa sydänruukussa ja satoja, ehkä jopa tuhansia hyödyttömiä koriste-esineitä. "oli ihan pakko ostaa tuo posliinikissa kun se sopii niin kivasti noiden verhojen väriin".

Muistinko jo mainita että verhot, matot, pyyhkeet yms tulevat muuttamaan väriään radikaalisti. Tulee kaikkia kivoja kivoja pastellisävyjä. Pikkuhiljaa tuntuu siltä kuin asuisit jossain ***** sisustusohjelmassa. Kannattaa ostaa myös joku muovipussi missä säilytät partakonetta, dödöä ja hammasharjaa. Vessan kaappiin ne eivät tule enää mahtumaan, se on sanomattakin selvä. Vessa pursuaa mitä ihmelliisempiä purkkeja ja lotioneja. Lisäksi siellä haisee hiuslakka, hajuvesi ja outo vaniljatangontuoksuinen hajusaippua,jolla ei saa pestä käsiä. Ja ne wc-renkaan pissatipat...

Omat musiikkimieltymyksesi voit myös unohtaa, "en mä jaksa aina kuunnella tuollaista mörinää ja pauketta" samoin urheilun seuraaminen televisiosta on mahdotonta koska sieltä tulee aina joku ***** sinkkuelämää tms elämää suurempaa jota naisen on yksinkertaisesti pakko katsoa. Älä vaan tee sitä virhettä että sijoitat tietokoneen makuuhuoneeseen sillä silloin sen käyttäminen iltakymmenen jälkeen on mahdotonta koska se pitää niin kauheaa hurinaa. Ja ne johdotkin ovat niin rumannäköisiä. Äläkä edes kuvittele ostavasi enää koskaan mitään kaiuttimia, stereoita tms koska ne ovat niin rumia eivätkä ne sovi asunnon sisustukseen. Hyväksy se että television päällä on hajukynttilä. Itse asiassa niitä on lähes joka puolella asuntoa. Ne on niin kivoja mutta niitä ei saa polttaa koska sitten ei ole enää kivannäköisiä.

Kannattaa varautua myös siihen että rento kavereiden kanssa oleskeleminen asunnossasi on historiaa. Jos kaverit tulevat käymään,siivotaan ja leivotaan koska nainen ei halua että ihmiset luulevat että teillä on sekaista. Lisäksi on mm pakko aina ostaa/leipoa jotain jos joku kaveri sattuu tulemaan "kylään". Kahvi juodaan sellaisista pirun pienistä kupeista joita joutuu vetämään joku 5-6kpl että saat kahvihimosi tyydytettyä.Kahvipannu pitää myös pestä joka kerran jälkeen kun sitä on käytetty.

Kaverisi ovat muuten kaikki sinulle huonoa seuraa ja lisäksi suurin osa heistä on juoppoja luusereita naisesi mielestä. Voit unohtaa kumipitsan syömisen samalla kun katsot leffaa koska A) se on niiiiin epätervellistä B) olohuoneessa ei saa syödä ettei limenvärinen sohva likaannu C) et halua enää katsoa leffoja koska ainoa vaihtoehto on romanttiset komediat. "en mä halua katsoa tuollaista väkivaltaa", lisäksi naisille on yksinkertaista mahdotonta keskittyä elokuvaan koska samalla pitää lakata kynnet, föönätä, meikata, kihartaa hiuksia jne. Saat vastata koko ajan kysymyksiin "Kuka tuo on" "siis kuka tuo on ja mitä se tekee,miksi se nyt noin tekee". Elokuvanautinto on pilalla koska kuulet samalla mitä Petra on tehnyt viikonloppuna ja miten hänen poikaystävänsä Sami on siihen suhtautunut.

Et tule enää ikinä löytämään mitään tavaroitasi koska nainen sisustaa ne kerran viikossa eri paikkaan. Avaimien pitäisi olla marimekon unikkokuvioisessa avainkaapissa mutta eihän niitä sieltä löydy koska tosiasiassa sinne mahtuu noin kolme avainta. Sen sijaan ne ovat eteisen lipastossa pienessä pahanhajuisessa peltipurkissa (löytyi kirppikseltä)jonka kantta on vaikea avata. Kaiken lisäksi se koko ***** lipasto seilaa ympäri eteistä vaihtaen paikkaa joka viikko. Ja arvaat varmaan kuka sitä vanhaa painavaa lipastoa raijaa joka viikko paikasta toiseen.. koitas laittaa se tuonne kulmaan.. Ei, ei sovi tuon sammakkopatsaan kanssa yhteen, koitas kantaa se tuonne kulmaan... ei sitä sinne voi laittaa, tulee huono feng shui....Koitapas kantaa se tuonne...

Mitään elintarviketta ei voi pitää alkuperäisessä pakkauksessa vaan kaikki on sullottava pienen pieniin purkkeihin ja kippoihin jotka ovat epäkäytännöllisiä ja "tosi kivan näköisiä". Kaikki purkit ovat samanvärisiä ja ne on sijoitettu kaappeihin sellaisella logiikalla että kaapista on mahdoton löytää yhtään mitään. Varsinkaan kun purkkien sisältö vaihtuu kerran viikossa.

Viikolla juomisen voit unohtaa, samoin sen että otat illalla pari kaljaa. "Pitääkö sun aina juoda.. Sulla on pian samanlainen kaljamaha kuin teidän isällä". Dokaaminen kavereiden kanssa asunnossasi vaihtuu "Kutsuihin"joissa on pelkästään pariskuntia, taustalla soi hiljaa Ricky Martin tai Ultra Bra ja pöydällä on lukematon valikoimaerilaisia pikkusuolaisia. Muista käyttää lautasta ja lautasliinaa. Lisäksi siellä haisee ne ***** tuoksukynttilät.

Terveisin, -Antero-"

Repesin niin tälle kaikelle, että oli pakko laittaa uudestaan :D:D

kis22

Pari asiaa tuossa on kyllä totta täälläpäin.. Mun on aina pakko tehä mun kynsille jotain (lakata, viilata) kun katsomme leffaa :lol: (nokun ne aina lohkeilee tai lakka irtoaa...) Ja spagetit ja keksit, yms on paljon kivemman näkösiä purkeissa ku pusseissa...

Vaikkei se ole miestä haitannutkaan...

Ja se olen muuten minä joka siellä makuuhuoneessa istuu koneella aina yöllä ja mies valittaa äänestä 8)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat