ETSITÄÄN NAISIA JOILLA EI OLE LAPSIA KERTOMAAN ÄITIYDESTÄ - Parisuhteet

iris.olsson

ETSITÄÄN NAISIA JOILLA EI OLE LAPSIA KERTOMAAN AJATUKSIAAN ÄITIYDESTÄ

Olen suunnittelemassa dokumenttia, joka kertoo äitiydestä naisen näkökulmasta. Kerään tällä hetkellä taustatutkimusta varten ajatuksia äitiydestä kaikenikäisiltä naisilta, niin nuorilta kuin vanhoilta, joilla ei ole omia lapsia. Toivon että voisit mm. vastata alla oleviin kysymyksiin tai lähettää minulle sähköpostia yleisesti ajatuksistasi ja kokemuksistasi äitiydestä.

Mitä ajatuksia äitiys sinussa herättää? Haluatko tulevaisuudessa tai halusitko aikanasi lapsia? Kerro, miksi. Minkälaisia asioita mietit omasta mahdollisesta äitiydestä? Koetko asiassa olevan kohdallasi ristiriitoja? Missä ristiriidat ilmenevät? Koetko että naiseus ja äitiys ovat nykyään keskenään ristiriidassa tai toisiinsa vahvasti liittyviä?

Tällä hetkellä etsin vain taustatietoa, mutta voit lisätä kirjeeseen jos sinua voisi kiinnostaa olla dokumentissa mukana. Loppuvuodesta kuvattavassa dokumentissa kuvataan erilaisten naisten elämää ja ajatuksia, niin naisten joilla on lapsia, kuin naisten joilla ei niitä ole tai jotka eivät niitä edes halua. Tarkoitus on käsitellä äitiyttä osana naisen elämää nykypäivänä. Valmistuttuaan dokumentti tullaan esittämään Ylen TV kanavalla.
Yhteydenottoja odotellen,
Ystävällisin terveisin

Iris Olsson
Email: iris.olsson@yle.fi
YLE Asiaohjelmat

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat