Uusi tuttavuus - Parisuhteet

BlackSun

Tapasin tässä todella mukavan miehen, olen kyllä tiennyt hänet jo kesästä lähtien, mutta nyt vasta juteltiin ensimmäistä kertaa kunnolla ja tutustuttiin paremmin. Molemmin puolista kiinnostusta vaikuttais löytyvän, puhelinnumerot vaihdettiin ja sovittiin tapaavamme tässä joku päivä.
Yksi asia kuitenkin mietityttää.. Hän on nyt 26v., kertoi, ettei ole viiteen vuoteen seurustellut (eikä siinä mitään), mutta nyt tässä mietin, että miten ihmeessä saisin selville onko tämäkin mies samanlainen kuin edellinen poikaystäväni: ettei "osaa" seurustella, on "erakkoluonne" ja huomaakin yhtäkkiä, ettei haluakaan naista rinnalleen ja heittää minut kuin roskan elämästään, ei vastaa puheluihin eikä viesteihin.. Vaikka ei nyt vielä mistään seurustelusta puhuttukaan, mutta jos tämä siihen johtaisi.. En halua taas käyvän niin, että pari kuukautta olen onnellisempi kuin koskaan, mutta sen jälkeen kaikki onkin vain mustaa.
Pitäisikö siis suoraan vain kysyä, miksei hän ole aikoihin seurustellut ja mitä suhteelta yleensäkin haluaisi? Tiedustella onko hän joku sitoutumiskammoinen vaiko vain nauttii omasta rauhasta ja yksin olosta tai etteikö sitten ole vielä hänen tyyppistään naista tavannut?

Hieman sekavahko viesti, mutta toivottavasti joku osaisi jonkin laista kommenttia antaa..:)

Kommentit (5)

Daicy

Tähän ois varmaankin lyhyt ja ytimekäs vastaus: et tiedä ennen kuin kokeilet! :D

Tutustu ensin rauhassa siihen mieheen jolloin opitte tuntemaan ja katsokaa sitten sitä seurustelua ja miten se onnistuu. Silloin tiedät mihin ryhdyt.

Arcanithel

Yhdyn Daicyyn. Ei se auta muu kuin koettaa onneaan.

Älä turhaan vertaa häntä entiseen poikaystävääsi, vaan ajattele häntä omanlaisena persoonana. Itse kokisin hieman loukkaavaksi, jos uusi tuttavuus kysyisi minulta heti alkuun, miksen ole seurustellut pitkään aikaan kenenkään kanssa. Syynä voi todellakin olla tuo mitä itsekin mietit: hän ei ole tavannut ketään erityistä. Voihan myös olla, että villit poikamiesvuodet ovat vieneet miestä mukanaan eikä hän ole kokenut tarvitsevansa siippaa vierelleen. Ymmärrän kyllä pelkosi, ja onkin hyvä olla aluksi varuillaan miekkosen kanssa. Mikäli sopiva tilaisuus tulee, voithan kertoa hänelle yleispiirteet edellisestä suhteestasi, jossa mies ei ollutkaan valmis sitoutumaan ja että pelkäät niin käyvän uudelleen jonkun muun kanssa. En suosittele, että osoittelet sormella häntä ja tivaat, mikä miehessä mättää kun ei vaimoa niin pitkään aikaan ole ollut.

Toivotan sinulle onnea tämän uuden tuttavuuden kanssa. Toivottavasti saat sen mistä unelmoitkin. :)

BlackSun

kiitoskiitos! Pidän tuon mielessä, etten vertaa häntä edelliseen poikaystävääni.:) Onneksi tämä mies vaikuttaa sellaiselta, että haluaa aluksi katsella rauhassa, josko tästä jutusta jotain tulisi eikä hänkään vaikuta olevan kauhealla tohinalla menossa eteenpäin.:)

Emmily_

Kysy ihmeessä miksei hän ole aikoihin seurustellut. Se on täysin ymmärrettävä, muttei kuitenkaan liian tungetteleva kysymys. Ja kyllä varsinkin jo tuon ikäinen mies sen ymmärtää! :)
Silti kannattaa joka tapauksessa olla olettamatta liikoja heti alkuun, vaan ottaa ihan rauhassa..

juupajoopa
BlackSun
Pitäisikö siis suoraan vain kysyä, miksei hän ole aikoihin seurustellut ja mitä suhteelta yleensäkin haluaisi? Tiedustella onko hän joku sitoutumiskammoinen vaiko vain nauttii omasta rauhasta ja yksin olosta tai etteikö sitten ole vielä hänen tyyppistään naista tavannut?

Paras tapa karkoittaa uus mahdollinen poikaystävä, on ruveta heti tenttaamaan, että mitä tältä suhteelta odotat, mennäänkö jo naimisiin, montako lasta haluat, otetaanko koira ja kissa samontein... jne :lol: Kaikessa rauhassa ja hiljaa hyvää tulee...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat