Mies vai narri? - Parisuhteet

Mimmu86

Mitä tehdä jäbän kanssa, joka on ollut tuhansien kanssa siis sukupuoliyhteydessä? Hän vakuuttelee, että olisi valmis seurustelemaan, mutta en usko sekä minua pelottaa, että olenko saanut häneltä seksitauteja... Pitäisikö jättää moinen mies omaan arvoonsa ja etsiä joku vähemmän naistenmies-tyyppinen? Itse olen vielä aika kojematon. Luulin eka että hän liiottelee lukumäärää, mutta kun ei niin säikähin. Pelkään että hän haluaa minusta pelkkää seksiä. Ei ole kovin seurustelutyyppiä vaikka lupasikin; lähinnä varmaan sen takia, että saa seksiä ja hän on vasta 20-vuotias. Itse olen 22.v. Auttakaa! Naisten mies kuriin! Mitä tehdä!

Kommentit (5)

tata

Oikeesti?!? Tuntuu kauheen isolta määrältä...

Tulee kyl sellanen kuva, et kovin valmis ei ois seurustelemaan. Tai sit on vihdoin löytänyt Sen Oikean ;) Mut aika hurjalta kuullostaa... Mitä sun syrän sanoo? Mä en oikein osaa tän enempää auttaa :(

lily
Mimmu86
Jep. Eka luulin, että se oli tsoukki, mutta kun ei : (...

Jaa, mitenköhän herra tämän sulle on todistanut?
Oikeesti tuo ei voi olla kuin täyttä skeidaa, sillähän pitäisi tuon luvun saavuttaakseen olla melkein joka päivä uusi muija. Tai no ehkä siinä tapauksessa, että se ammatikseen tekee pornoleffoja, mutta muuten en usko millään.

marika_

Ei ole oikeastaan mitenkään mahdollista, että naisia olisi ollut "tuhansia", koska sehän olisi vähintään 2000, ja vaikka hän oliis aloittanu seksin harrastamisen 14 vuotiaana, niin tekisi se 333 naista joka vuodelle, eli vuodessa olisi ollut käytännössä jokapäivä uusi nainen. Eikä kukaan saa noin paljon naisia :roll: Ja sitäpaitsi tuhansia kuulostaa lähinnä joltain 5000:lta, ja silloin olisi pitänyt olla jo joka päivä 2-3 naista. haha.

Joko koko threadi on trolli, mutta jos itse olet tosissasi, ni mies on pahemman luokan kusettaja/wannabe-huumoriveikko :lol:

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat