Yllätyksenä "ei muiden silmille sallittu" -valokuv - Parisuhteet

marika_
Jamaica
Mietin tässä itsekseni yllätystä miehelleni:

Ajattelin ottaa itsestäni valokuvan. En mitään arkipäiväistä, vaan sellaisen hieman pornahtavan. Olisiko teillä antaa vinkkejä, jotta saisin yllätyksen onnistumaan? Alusvaatteet kuitenkin on päällä.
Olemme molemmat melko ujoja, joten jänskättää, jos hän ei tykkääkään :( En osaa poseerata, ja mielestäni ilmeeni kuvissa on aina typeriä. Mikä neuvoksi? Millainen asento olisi seksikäs, muttei liian tyrkky ja haaroja levittelevä (jos ymmärrätte)? Entä ilme?
En ole kovin rintava, mutta pyllyä löytyy sitten hieman enemmän :wink: Olen hoikka ja melko lyhyt. Puolipitkä tukka.
Millainen meikki? Stringit vai tavalliset alushousut? Tummat vai vaaleat alusvaatteet?
Tarkoitus olisi kehittää ko. kuva. Apua, miten kehtaan viedä kuvat kehitykseen
:D
Onko ihan kuolleena syntynyt ajatus..? Mitä mieltä olette? :lol:

Mulle tuli eka visio semmonen, että niikö tavallaan takaapäin seisaalteen, toinen jalka esim. sängyn päällä ja sillai kääntää päätä et se näkyy puoliks :D

hmm joo en tiedä, tommonen mielikuva vaan ponnahti ja tossa ainakin takamus pääsis esiin eikä naama näkyis niin kauheen selkeesti jos omaa ilmettään pelkää..

tota ottamaan tarvis kyllä jonku muun :p

ni ja mitä kehittämiseen tulee, ni ainahan ne voi lähettää netinkautta esim ifille, tai jos normikameralla otat ni voi sen filmirullanki pistää postiin, eli ei se pakko oo kuvaliikkeeseen marssia. heh.

Kommentit (9)

Mimia

Minä en kyllä itse hirveästi innostu antamaan omia alaston/"porno" kuvia kenellekään. Olen nähnyt tarpeeksi monta tapausta, jossa "vain kullalle" tarkoitetut kuvat on ennemmin tai myöhemmin päätyneet väärien ihmisten käsiin, nettiin tai kaverien ihasteltaviksi.

Ideanahan tuo on kyllä ihan kiva, mutta suosittelen kuitenkin miettimään tuota vielä uudestaan. Moni suhde kun päättyy eroon, likaiseenkin. Enkä meinaa sitä, että koko ajan pitäisi varautua pahimpaan ja ajatella että ero tulee kuitenkin.. Mutta hyvä se on kuitenkin miettiä tekojensa mahdollisia seurauksia etukäteen.

Yummy

Mä oon antanu mun entiselle poikaystävälle kuvan itestäni. Mäki näytän mielestäni hirveeltä kaikissa sellasissa kuvissa (ja muutenkin kyllä..) mutta kai se poika siitä tykkäs. Täytyy toivoa, ettei sitä muut oo nähny, paitsi se kaveri, jonka muokattavaks kuvan annoin. (Kyllä mä uskon, että sillä on sen verran älliä ja kun erottiin ystävinä..)
Mutta siis.. tässä kuvassa mulla oli ylläni vaan kaulaliina. Olin asetellu sen niin, ettei mitään kriittistä näkyny. Olin siinä polvillani sohvalla, edestäpäin.

Mutta mitäs vinkkejä voisin antaa... Tykkään parista kuvastani, jossa oon ihan sängyllä vaan kontallani minihame (ja jotain yläosaa) päällä. Siinä näkyy peppua ja jos on korkkarit, tulee aika seksikäs kuva. Toinen kiva kuva musta on sellanen, jossa ei ole vaatteita päällä, mutta olen kääriytyny peittoon ja jalat on sillä tavalla ihan auki. Mitään ei näy, mutta on varaa mielikuvitukselle.

Mun mielestä (ja musta) kivoja kuvia saa, kun on minihame ja korkokengät ja jonkunlainen yläosa.

Lukretia

Tällä foorumilla joku kirjoitti, että oli tehnyt kalenterin (?, tai jotain vastaavaa) omista alastonkuvistaan ja antanut miehelle. Kuvat oli ottanut ammattivalokuvaaja. Musta tää idea on ihan huippu ja haluaisin toteuttaa sen kovasti, mutta en itse tiedä, miten se onnistuisi. Mistä mä löydän tällaisen valokuvaajan? Ei ne ehkä näissä perinteisissä yo-/hää-/rippikuvavalokuvausliikkeissä alastonkuvia ota... ( :?: )

Yummy

^ Hmm...mä en nyt tiedä, onko tää täysin sallittua, mutta tässä on yks kuvaaja, johon mä oon törmänny. [url]http://www.ollisalo.net En oikein osaa sanoa siitä mitään, mutta sen kuvia oon nähny monilla ja itse kerran meinasin ottaa yhteyttä, mutten sit ottanu. Ottaa myös alastonkuvia, mutta saattaa haluta joitain portfolioonsa. Siitä voi sitten katsoa, miltä näyttää.

Ciz

Vois joskus mennä kuvaajalle (jos olis pokkaa... :D),
joka suostuis ottaa alastonkuvia, suurentaa ja
antaa kehystettynä poikaystävälle :wink:

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat