Tapailun ja seurustelun raja - Parisuhteet

enkelin

meilläkin hellyydenosoituksia satelee koko ajan, mies haluaa pitää minua sylissään ja halailla tai olla muuten vain lähellä. hitsi kun tämä tilanne on vaikea, tai ei kai se edes ole, teen siitä vain vaikean! :shock: ehkä ensi viikko näyttää, mihin suuntaan tämä juttu kulkee...

Sivut

Kommentit (32)

SunLion

tapailu on musta sellasta deittailua et nähdään tiettyinä sovittuina aikoina muutamia tunteja...jos viettää jatkuvasti aikaa yhdessä ja on itsestään selvää että vietetyn illan jälkeen toinen jää myös yöksi..siinä vaihees se on seurustelua.

enkelin

tapasin viime viikolla aivan uskomattomalla tavalla aivan ihanan miehen. hän tuli koulussa ihan yllättäen juttelemaan minulle ja sanoi, että haluaa antaa minulle puhelinnumeronsa. no minä otin rohkeasti samana iltana yhteyttä, ja tuon jälkeen kävimme kahvilla ja lopulta viikonloppuna päädyin hänen luokseen yöksi, ensin minun tosin piti mennä vain teelle, mutta jäinkin sinne. sunnuntaina kävin iltapalalla töiden jälkeen hänen luonaan ja jälleen keskiviikko aamuna löysin itseni nukkumasta hänen vierestään. niin ja eilen kävin paijaamassa miestä, kun se raukka oli tullut kipeeksi.
en tiedä yhtään, mihin tämä juttu on menossa. en osaa jotenkin olla normaalisti ja täysin rento tämän jutun kanssa, sillä olen vasta eronnut eksästäni(asumme vielä yhdessä). uusi mies ei ole koskaan seurustellut pitkään, ehkä jotain sitoutumispelkoa. itse taas olen hanakka sitoutumaan jo melko varhaisessa vaiheessa, joten ollaan pienellä törmäyskurssilla.

mietin jatkuvasti, pitäisikö pistää jotain viestiä, vai odotanko miehen ottavan yhteyttä. tämä ei ole normaalia minulle! enkä todellakaan uskalla kysyä mieheltä mitään meidän suhteen laaudustamme, vaikka toisaalta silloin kun ekaa kertaa kunnolla juteltiin, oli ihan selvää, että molemmat haluaisivat koittaa millaista olisi olla yhdessä tai jotain...

kaikenlisäksi olin vannonut eron jälkeen pysyväni vähintään puoli vuotta sinkkuna, tuo lupaus ei kovin kauaa tunnu kestävän... :oops:

Mizze

Itse tapailin viime talvena yhtä mukavan oloista tyyppiä ja meillä luisti mukavasti juttu, ja tavattiinkin useasti koulun jälkeen. Meillä oli vähän jo silloin tapailu vaiheessa sellaista mitä voisi aatella kun seurustellaan, haleja, kädestä pitämisiä yms. Se oli aika raastavaa kun ei oikein tienyt että onko nyt tämä tapailua vai seurustelua, ja kaveritkin alko kyselemään, että mitä on tekeillä. Sitten tuli otettua härkää sarvista ja kysyttyä missä mennään. Ja eipä aikaakaan ku alettiin seurustelemaan. :D

rei

Meillä tuo raja on juuri nyt hyvin häilyväinen. Nähdään n. 4 kertaa viikossa ja aina kun nähdään niin halaillaan ja ollaan lähellä, mutta mitään seurusteluhommia ei olla sovittu, siltikin ollaan molemmat mustasukkasia jos ois joku toinen siinä, vaikka kummallakaan ei ole, kun ollaan jo siinä vaiheessa :wink:

olematon

sama kuin edellisellä. Mun mielestä silloin on vielä sallittua tapailla muita samaan aikaan kun TAPAILLAAN. Ja sitten jos ja kun siirrytän seurusteluvaiheeseen ei enää muita sais olla kuvioissa.

shazzer

Minun mielestä tuo tapaileminen on juuri sitä kun tutustuu toiseen.. Minäkin huono selittämään näitä.. :roll:
Viime suhteessani tapailtiin jonkun aikaa, tutustuttiin jonka jälkeen yhteisesti päätettiin että aletaan seurustelemaan...

Taistelukääpiö

jahas... tähän kysymykseen on vaikea vastata :D Ehkä "tapailun" aikana tapailee myös muita tai jotain... Et se on just se aika missä tutustuu toiseen :? :?: Sit kun on varma et haluu toisen kaa seurustella niin sit se on kai seurutelu :lol: Siis... tää on vaikea selittää mut kai se raja on aika henkilökohtainen....?? Aivot ei nyt pelaa :twisted:

tatti

Hei rakkaat cosmotytöt!

Olen useasti pohtinut sellaista, että missä menee seurustelun ja tapailun raja? Tuntuu välillä olevan vaikeaa määritellä tuota häilyvää rajaa ja usein asiaa kysyessäni miehiltä tuloksena on ollut se, että mies on vetäytynyt kuoreensa tai säikähtänyt, kun keskustelu alkaa mennä turhan vakavaksi kuulemma...
Kuinka voisi siis hienovaraisesti ottaa selvää, onko kysymys seurustelusta vai pelkästä tapailusta?

marjutti

^ sama :) en itekkään oikeen tienny et joko seurustellaan, vai vieläkö tapaillaan, tapailua kesti kuiteenki aika kauan, ei mitään sovittu et nyt seurustellaan :)
oltiin rukalla lomalla ja sielä kuulin kuinka musta puhuttiin tyttöystävänä ja aloin sit enemmän kyseleen et 'aijaa, onko se puhunu et me seurustellaan? :o ' :D tuosta lomasta on alettu "laskeen" meän seurustelua, et voidaan kk ja vuosi päiviä viettää :)

yarrley

Miekin olin jonkin aikaa nykyisen kultani ensitapaamisen jälkeen vähän hukassa siitä että missä mennään: tavattiin silloin tällöin, tekstailtiin ja mesetettiin sekä pusuteltiin sun muuta kivaa. Asia selkisi sitten kun olin hänen luonaan käymässä ja kulta siinä muun keskustelun lomassa toteaa, että on vähän hassua kun hän on ainoa varattu kaveripiiristään. Varmaan huomasi vähän yllättyneen ilmeeni, kun kiirehti varmistamaan: "Siis mie pidän itseäni kyllä ihan varattuna, seurustellaanhan me?" :) Onhan se kiva että voidaan viettää erilaisia merkkipäiviä vaikkakin oltiin tuohon aikaan tapailtu jo vähän päälle kuukausi.

Mutta joo, tapailu on varmaankin vähän enemmän sellaista jään kokeilemista kepillä - tutustutaan vähän ja katsotaan josko tuohon toiseen olisi mukava sitoutua enemmänkin. Siinä vaiheessa voi siis hyvinkin olla useampia juttuja meneillään... Seurustelussa taas ollaan jo yhteisymmärryksessä siitä, että näillä mennään ja yhdessä kuljetaan.

TaskuMyy

[color=blue]Itseasiassa..moon miettinyt tätä, missä tosiaan menee tapaillun ja seurustelun raja?
Entäs jos harr. seksiä? Meneekö se jo seurusteluun? :roll: [/color]

esiska
TaskuMyy
[color=blue]Itseasiassa..moon miettinyt tätä, missä tosiaan menee tapaillun ja seurustelun raja?
Entäs jos harr. seksiä? Meneekö se jo seurusteluun? :roll: [/color]

Kyllä mä katsoisin että se raja menee seksin harrastamisessa, siis kyse ei ole nyt yhdenyön jutuista. Tapailtii miehen kans ja sitten kun mukaan astui seksi niin juttu muuttui vakavaks. Silloin puhuttii pettämisestä, ettei sitä hyväksyttäs, käytii testeissä että saatii kumet heittää menemään.
Silloin ainaki meillä raja rikottii
Ja myös se kun esiteltii toisemme molemmille vanhemmille oli jo merkki vakavemmasta jutusta

riinaF
TaskuMyy
[color=blue]Itseasiassa..moon miettinyt tätä, missä tosiaan menee tapaillun ja seurustelun raja?
Entäs jos harr. seksiä? Meneekö se jo seurusteluun? :roll: [/color]

Vähän muuten on vaikea vetää sitä rajaa :shock: Seksissä se ei kyllä menee ainakaan mun mielestä.. Ehkä sitten siinä, kun puhutaan asiasta miehen kanssa ja sovitaan että seurustellaan. Myös tuo vanhempien tapaaminen vois olla ihan hyvä, tosin eiköhän tuo keskustelu se paras tapa selvittää asia molemmille.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat