Arvonta

Sivut

Kommentit (283)

Päässä soi – All Access

[...] Psssst! Huomasin että Hanna laittoi juuri Tyylitutkan puolelle arvontaa pystyyn. Lisäksi vielä olisi hyvät mahdollisuudet voittaa myös herkullisiä [...]

TiiTii

Kuinka kasvojen punakkuutta saisi tehokkaasti vähennettyä? Itseruskettavat tuotteet eivät edes näy kasvoilla, koska punakkuus on niin voimakasta.

Mira

Myydäänkö Suomessa hiuksia vaalentavia shamppoita tai jotain vastaavia? kaveri osti ulkomailta suihkeen, joka vaalentaa hiuksia. Suomesta en oo kyllä löytäny. Ja en nyt hopeashampoota tarkoita..

karo

Miten saisin kotikonstein finniarpia haalistumaan ja mustapäitä vähemmäksi (voiteet tms)? Näytän kamalalta ilman meikkiä, ja varsinkin näin kesähelteillä joudun tuskailemaan paakkuuntuvan meikkivoiteen kanssa (jota on pakko käyttää).

Sini

Ohentaako hiuksien vaaleammaksi värjääminen hiuksia, jos käyttää hyvää shampoota ja hoitoainetta ja muutenkin pitää hiuksista hyvää huolta?

missred

Mistähän mahtaisin löytää päivävoiteen (ihan normaalin sävyttämättömän kosteusvoiteen), jossa olisi suojakerroin ainakin 20 (mielellään 25), joka imeytyisi nopeasti ja jättäisi mattaisen lopputuloksen?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat