Värillä on todellakin väliä

Sivut

Kommentit (149)

Jinx

Pidän huivia suorassa auringonpaisteessa, sillä hiukseni vaalentuvat kesäaikaan huomattavasti! Vaaleaverikkönä tummempi hiustenväri ei kesällä tule kuuloonkaan.

Misa

Huivin käyttö lienee paras tapa suojata hiuksia haalentumiselta. Lisäplussana rento kesälook! Kesäisin värjään yleensä hiukseni kevyellä lämpimällä värillä, esimerkiksi kullanruskealla. Kylmästä väristä tulee auringon ja uinnin vaikutuksesta kalvakan haalea, lämpimästä taas vaalea. Jälkimmäinen on ehdottomasti parempi, ja auringon antamat kevyet vaalenemat sulautuvat iloiseen rentoon sekamelskaan!

Susu

Komppaan edeltäviä vastauksia eli huivi on kyllä yksi ehdoton kesävaruste hiusten suojelemiseksi. Ja kaiken lisäksi ne ovat yleensä kauniin ja pirteän värisiäkin, joten niitä on ilo käyttää.
Netistä ja lehdistä saan vaikutteita huivin sitomiseen, ettei se päässä todellakaan tarvitse näyttää siltä kuin tulisi juuri navetasta lypsyltä =D
Uusin ihastukseni on myös sellainen kevyt,iso olkinen(?) lierihattu/sombrero, jonka bongasin pari viikkoa sitten yhdestä asusteliikkeestä. Iso hattu yhdistettynä isoihin korviksiin ja aurinkolaseihin toimii mielestäni täydellisesti kesällä niin rannalla kuin terassillakin!

Aurinkoista kesää sinulle ja onnea hiusten kanssa! =)

Terhi

Saunassa mieluiten pidän aina hiuksissa jonkun suojan ettei kuumuus vaurioita hiusta ja säännöllinen hiusnaamion käyttö auttaa ja tietty värjätyille hiuksille tarkoitetut aineet pakollisia. Väri kestää huomattavasti pidempään ja on elinvoimaisen näköinen.

jeijjja

Joskus olen käyttänyt saunassa hiusnaamiota, mutta nykyään käytän suojaavia suihkeita ja värjätyille hiuksille tarkoitettuja hiustuotteita kuten shampoot ja hoitoaineet. Tänä kesänä aion panostaa hiuksiin kunnolla!

Riina

Kyllähän se hiusväri haalistuu varsinkin jos siitä ei pidä kii että käyttää värjättyjen hiustenhoitotuotteitta, joissa on UV-filteri mukana. Haluaisin värin pysyvän kunnolla kokoajan eikä tulisi äkkiä juurikasvua.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat