Hyvä parisuhde!

Vierailija

http://koti.phnet.fi/elohim/apua_avioliittoon

Tosi hyviä vinkkejä hyvän parisuhteen muodostamiseen!

Kommentit (8)

Kepa
Seuraa 
Liittynyt7.5.2009

itse en viittinyt ees alkaa lukea kun huomasin, että on vahvasti uskontoon liittyvä kirjotus. Ei siinä, voihan siellä olla asiaa, mutta mä en vaan jaksaa suodattaa.

Vierailija

Luulin tosi pitkään, että mulla oli maailman parhain parisuhde. Kaikki toimi hyvin. Ulospäin me näytettiin täydelliseltä parilta ja kaikki oli varmoja, että me ollaan aina yhessä. Niin mekin aateltiin. Oltiin puhuttu kihlauksesta ja muusta.
Kunnes poikakaverin paras kaveri tuli kuvioihin vähän vahvemmin ja veti sen mukanaan biletysmaailmaan. Muutaman kuukauden ihmettelin menoa ja masennuin pahasti.
Lopulta miehen itsetuntoa näköjään alkoi kaivelemaan ja hän kertoi minulle, että oli pettänyt minua neljän eri ihmisen kanssa, joista yksi oli hänen ihastus, yksi hänen exänsä ja yksi oli kaverin ihastus ja eksä. Hän olisi halunnut jatkaa, mutta sanoi ettei halua satuttaa minua enää enempää kuin mitä jo oli ja oli kuulemma varma, että satuttaisi. Me sitten erottiin. Ollaan edelleen kavereita ja jos hoidamme tämän oikein, varmasti voimme olla tosi hyviä kavereita, koska rakastan häntä ihmisenä vaikka tekikin minulle mitä teki.

Tällä nyt vähän tarkoitin sitä, että vaikka parisuhde olisi kuinka hyvä tahansa yksi ihminen voi pilata sen täysin ja murskata toisen täysin. Ajattelin aina, että ihmiset eroaa vain, koska he eivät viitsi enää yrittää. Minä olisin jopa voinut yrittää, mutta ymmärsin, että hän ei ole varma pystyykö hän yrittämään niin kovasti ja jaksaako hän alkaa perustaa luottamusta ja muuta uudestaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat