Miten te kestätte? - Parisuhteet

rosa*

Reza, ei kuulosta kivalta.. :(
Miksi haluat seurustella tämän miehen kanssa? Jos mies menettää hermot tosi helposti ja on inhottava aina sillon, niitä huonoja päiviä on luultavasti enemmän ku hyviä..

Kyllä neuvoisin tuossa tilanteessa jo vähintään jäähyä, että näkisit onko parempi olla yksin ja että mitä tunnette toisia kohtaan.. Ei se kannata kituuttaa suhteessa jossa ei oo hyvä olla.

Sivut

Kommentit (45)

Susette

Meillä on ollut viime aikoina aika isoja riitoja. Viime viikonloppuna suutuin totaalisesti, kun mies joi yhteisessä illanvietossa liikaa. Itse en tykkää kauheasti juoda. Otti todella päähän, kun toinen joi liikaa vaikka pyysin juhlimaan hillitysti. Haukuin ja olin muutenkin todella ilkeä häntä kohtaan :?

Toisinaan mulla on tapana jankuttaa joistakin asioista. Se on ärsyttävää, jos toinen ei ollenkaan esim. oma-aloitteisesti siivoa. Vaikeaa siinä sitten olla vain hiljaa.. Viimeksi aloin jankuttaa siitä, kun poikaystävä on velkaantunut liikaa ja joutuu nyt makselemaan niitä pois. Poikaystävä suuttui niin, että hän heitti kännykkänsä seinään (ja se tietysti hajosi) ja huusi minulle päin naamaa, että voisin painua helvettiin.. :shock: Olin jokseenkin typertynyt kuullessani 'oman kullan' suusta tuollaista.. :cry:

Laurau

anteeksi, mutta en voi ymmärtää tuota, en sitten mitenkään.
ei ole mitään väliä onko poikaystävälläsi VÄLILLÄ hyviä hetkiä, jos hän kuitenkin toisinaan on noin järkyttävän p*skamainen ja avoimesti kertoo sinulle, kuinka aikoo unohtaa sinut viikonlopuksi ja lähtee katselemaan muita naisia.

luulen, että sulla on huono itseluottamus, koska suostut katselemaan tuollaista, mutta se ei ole hyvä tekosyy! pyydän, itsekunnioitusta naiset! meidän ei tarvitse todellakaan katsella tuollaista, ja uskon että sä saisit kenet vain paremman.
tiedän että rakkaus on sokea (kokemuksesta, seurustelin hetken aikaa äijän kanssa joka teki mulle joka päivä selväksi mitä kaikkea mussa on vialla: liian pitkä, liian laiha, rumat hiukset, rumat vaatteet, typerä ääni jnejne ja silti jaksoin katsella häntä, kunnes vihdoin tajusin kuinka pskamainen hän oli), mutta usko mua että kun olet hänet rohkeasti jättänyt, tulet huomaamaan kuinka oikean ratkaisun teit! tee se itsesi ja meidän kaikkien naisten ylpeyden takia, näytä että olet vahvempi kuin sovinisti-äijäsi luulee.
tottakai ero tekee kipeää, mutta olen 100% varma, että se tulee olemaan elämäsi paras ratkaisu.

Tsemppiä jatkoon, voimia!

Juju
Suhfeli
Jep jep.. itellä kokemusta poikaystävästä, joka haukkui minua ja kaikkia ja kaikkea mikä ei omaa silmää miellyttänyt..
Rakasti vain itseään, ei etes voinut miuta lääkäriin viedä, kun oli leikkaus edessä,siis ilman tappelua ja kolmen päivän itkuja.. Rolling Eyes
Äärettömän mustasukkainen.. Haukkui miutkii h****** monet kerrat.. ILMAN MITÄÄN SYYTÄ!! ikinä en ole pettänyt, ei tulisi mieleenkään.
Lopulta sitten sain selville, että äijä petti miuta. Oli pettäny jo useemman kuukauden.. ekalla kerralla se sai puhuttua miut ihan pyörryksii ja uskoin et kaikki oli 'hyvin'.. lopulta jäi kiinni uudestaan ja pistin sen pihalle.. VIHDOIN..

Kuulostaa hiukan narsisitilta?

Juu, sitä se taitaa kyllä olla.. Ainakin kaikki se mitä sai silloin kestää, vaikutti kovasti narsistin puheilta..

Barriss

kun tutustuin jätkääni, vannoin etten ikinä tulisi seurustelemaan sen kanssa. niin erilaisia ollaan ym näkemyseroja. no, nykyinen poikaystäväni oli puoli vuotta todistellut mulle ikuista rakkauttaan, kunnes tunteet meni järjen edelle ja alettiin seurustelemaan. se on osoittautunut elämäni vaikeimmaksi päätökseksi.

Reza
välillä hänellä on aina semmosia hyviä viikkoja tms :D mutta vaikutan itsekki siihen aika paljon, yritän puhua asioista, muttta se on automaattisesti rankutusta. eli sekään ei auta. ei hän muuten ole ilkeä paitsi sillon kun menettää hermonsa ja siihen ei tarvii paljon kun yhden kerran suuta aukaisen.

meillä on usein sama tilanne...

aluksi pahojen riitojen tullessa vastaan suutuin poikkikselleni, ja odotin sen sovittelua typerästä käytöksestään ennenkuin suosuin sopimaan riidat. rakastan miestä koko ajan enemmän ja enemmän, mikä saa minut nykyään kestämään sen puolelta tosi paskamaista toimintaa. usein pyytelen jopa anteeksi jos se hermostuu omia aikojaan.

kestän kuunnella kaikkea paskaa, koska en yksinkertaisesti enää välitä siitä. olen oppinut olemaan loukkaantumatta ilkeistä sanoista. tai vaatimaan jokaisesta anteeksipyyntöä, koska silläkin on vaikeaa. en jaksa riidellä, ja teen kaikkeni, ettei riitoja syntyisi. kestän kaiken tämän ja esim. jätkän kiristyksen yhdessäolostamme, koska haluan olla uskollinen ja toteuttaa sen kanssa kaikki tulevaisuuden haaveet mistä ollaan puhuttu.
miehen hajottaisi, jos jättäisin sen. se puhuu välillä vähän liiankin helposti itsetuhoisia... ja se oli mulle niin pitkään pelkkä hyvä ystävä, etten haluaisi menettää sitäkin.

Jaeniver

Ehkä juuri siksi olen vieläkin sinkku, kun en anna miesten hyppiä silmille. Enpä kauaa jaksa katsella pettäjää tai muuten välinpitämätöntä ukkoa. :twisted:

xaz

Kyllähän sitä itekki kesti jos vaikka minkälaista shaibea edellisessä suhteessa. Järkyttävintä on kai se et niistä kolmesta ja puolesta vuodesta mikä yhdessä oltiin, ne kolmisen vuotta mietin et josko kuitenki ois parempi erota. Ja niin lopulta tehtiin.

Onhan sitä tullu moneen otteeseen ajateltua millä tolalla asiat nyt olis jos yhdessä oltais vielä jatkettu, ja vaikka välillä on niitä ihania ja hyviä hetkiä ikävä, niin kyllä mulla on silti ollu parempi näin, jatkaa elämääni yksin. Niin monesta mahtavasta kokemuksesta olisin varmasti jääny paitsi jos olisin jatkanu suhteessa.

Varmaanki se oli lähinnä tottumus, mikä sai niinki kauan pysymään yhdessä. Aivan salettiin jollain lailla rakastin sitä miestä, ja siksi kestin niinku keskin ne shitit mitä niskaani sain, odotin parempia aikoja, ja luotin että ne paremmat ajat on tulossa :roll: Mutta sitte ku kunnolla tajusin ja sisäistin sen tosiasian et minä en häntä pysty muuttamaan, vaan muutos lähtee hänestä itsestään, niin lakkasin odottamasta parempia aikoja.

Ei se minunkaan mielestä ole oikein, että ottaa vaan kiltisti kaiken p_skan vastaan, kenenkään ei ole tarkoitus kestää ihan mitä tahansa. Ei kenenkään :evil: kukaan meistä ei ole ansainnu sellasta! Tosissaan tiiän kyllä miten vaikeaa sellasesta on lähteä käveleen, mutta sanon silti et ei se ylitsepääsemätöntäkään ole :)

k87

mä oon kans ihmetelly tätä. yksinolo on paljon parempi vaihtoehto verrattuna toisen p*skakaivona olemiseen! ei siinä mitään, jos huono käytrös muuttuu, mutta jos ei muutukkaan keskustelun jälkeen niin sit vois jo miettiä, onko hän "se oikea" sitten kuitenkaan.

raspberrya komppaillen sanon, että kunnioitus on yks tärkeimmistä tekijöistä parisuhteessa. ja minkäköhän takia se on parisuhde jo nimeltäänkin? :)

itsekunnioitusta (kumppanin kunnioitusta unohtamatta) tytöt (ja pojat)!

Reza

välillä hänellä on aina semmosia hyviä viikkoja tms :D mutta vaikutan itsekki siihen aika paljon, yritän puhua asioista, muttta se on automaattisesti rankutusta. eli sekään ei auta. ei hän muuten ole ilkeä paitsi sillon kun menettää hermonsa ja siihen ei tarvii paljon kun yhden kerran suuta aukaisen. oon täällä kerran yrittäny puhua tästä asiasta mutta ei oikein saanut kannatusta, kiitos että nyt joku vähän auttaa! ollaan seurusteltu puolitoista vuotta, alle vuosi ollaan asuttu yhdessä.

tämä viikko on olllu pahin pitkästä aikaa kun mieheni on lähössä yhdelle rallireissulle ja teki harvinaisen selväksi ettei minua haluta mukaan "kyttäämään". (miehelläni on tapana katsella muita naisia). eli mustasukkaisuus minun puolelta pahentaa kanssa asiaa, nyt yritän päästä yli siitä kun siellä on niitä gti muijia ja voin kuvitella kuinka mieheni istuu siellä tuijottamassa niitten perseitä. muuten en noin kovin luulisi, mutta tänään viimeksi hän sanoi että "varmasti vedän perseet ja unohan kaiken"=meidät/minut. sillon tuli semmonen niitti että voin olla varma ettei hän muista minua muutakun "valittavana" akkana.... ääh tämäki on niin epäselvä viesti...

Emilie
Reza
aina kun alan ajatella eroa kaikki mieheni hyvät piirteet ja hyvät yhteiset ajat pongahtaa mieleen ja siinä sitä taas ollaan ja asia siirtyy sivuun :roll:

Silloin pitää miettiä onko suhteessa enemmän miinuksia vai plussia? Jos mennään paljon miinukselle niin silloin en ainakaan itse keksisi mitään syytä miksi jäädä siihen suhteeseen kituuttamaan.

Joskus on hankala käsittää miksi jotkut ihmiset tahtovat elää sellaisessa suhteessa, joka vain loukkaa heitä. Ehkä he syvällä sisimmässään toivovat muutosta ja ajattelevat että ehkä mies voi muuttua. Joissain asioissa kumppani voikin muuttua, mutta on myös paljon asioita mitä ei saa niin vain karsittua pois. Väkivaltaisuus, toistuva pettäminen, alkoholismi jne. Silloin on vain päätettävä tahtooko myrkyttää itsensä sellaisessa suhteessa vai erota ja löytää ehkä jotain miljoona kertaa parempaa. Lähteminen on aina vaikeaa, mutta minusta olisi ainakin vaikeampaa jäädä toisen ihmisen terrorisoitavaksi ja satutettavaksi.

Puhelinpervo

Tää on tosi hyvä ketju ja hieno avausviesti!! Viime suhteessa siedin kaikkee paskaa siltä ukolta koska hän oli eka poikaystävä ja yksinolo ja ero pelotti..

Seuraavan suhteen alussa sit "löin heti kättelyssä vaatimukset pöytää", en aio sietää samanlaista kohtelua enää.. Toimii todella hyvin :D

Rasberry

Kyllä sitä tässä maailmassa aina välillä ihmettelee, että pelkääkö ihmiset niin paljon yksinoloa/yksin jäämistä, että katsotaan sormien läpi jos millaista käytöstä.
Me ollaan oman miehen kanssa oltu kohta kolme vuotta yhdessä, eikä ole koskaan ollut tälläisia tilanteita mitä täältä/muualta saa joskus lukea. Tottakai jotkut asiat on ymmärrettävä.. esimerkiksi se, että jokaisella on oma seksuaalisuutensa, ja että masturbaatio on aikas luonnollista. En tajua miksi jotkut raivoavat miehelleen jos saa jotenkin selville hänen tyydyttäneen itseään :shock: jokaisella on mun mukaan oikeus siihen.
Liikaa kyllä katsotaan joissain suhteissa läpi sormien.. "siis joo, se suuteli tyttöä baarissa, mutta oli ihan ympäri päissään, eikä muista mitään." Mitä sitten? Meidän suhde olisi tuossa tilanteessa jo ohi. (tähän vielä siis selvennykseksi että molemmat koettiin pettämistä edellisissä parisuhteissa, joten ollaan sen suhteen todella ehdottomia.)
Kaamea riitelykin on jotenkin merkki siitä, että kaikki ei ole kohdallaan. Ymmärrän sanonnan "pieni riita puhdistaa ilmaa". Kyllä, pienet riidat, ei ne jossa osapuolet karjuvat toisilleen siihen saakka kunnes toinen lähtee ovet paukkuen kaljalle.

Meidän suhteessa ollaan vältytty tuollaisilta yhteenotoilta, ja syynä siihen on vilpitön toisen kunnioitus. En ikinä huutaisi hänelle päin naamaa, tai haukkuisi ja vetelisi ympäri korvia. En ikinä.. Tottakai toisella on tapoja mitkä välillä ärsyttävät, mutta kyllä se on tässä yhteiskunnassa pikku hiljaa sisäistettävä, että miehet ei vaan tee kotitöitä :lol: omani kyllä tekee, sillä on tarkka siisteydestä.

Välillä kyllä kun katsoo toisten suhteiden menoa, ihmettelee miksi he ovat edes yhdessä. Vaikka kuinka rakastaisi toista, miksi tuottaa jatkuvaa mielipahaa? Olla kuin per'seeseen ammuttu karhu jos mies haluaa käydä kaljalla kavereidensa kanssa? Hänellä oli myös elämä ennen sinua :roll:

Lisää ymmärrystä ymmärryksen jälkeen, people!

Suhfeli

Miten te kestätte miehiltänne kaiken mailman pa*ka sateita niskaanne? Ja vielä ehkä monta kertaa samoista asioista? Esim. pettäminen, pornon katselu (jos on itse pyytänyt, ettei hän katselisi. Ei se niin ylitsepääsemättömän vaikeaa voi miehelle olla?!) tekstailu toiselle naiselle (ei mitään viattomia) ja yksikin kertoi tuolla kuinka hänen pitää vaan istua hiljaa kun poikaystävä soittaa pikkuhoidoilleen, eikä saa sanoa mitään ettei poika paljastuisi. Tai miksi ei saisi seurata omia elämänhalujaan ja muuttaa tai jäädä sinne asumaan minne haluaisi jos on jotain tärkeää meneillään, opiskelu, vaikea elämäntilanne tai muuta vastaavaa?
Miksi te pompitte vain ja ainoastaan miehen pillin mukaan? Miksi te ette käytä järkeänne? (Tai ehkä käytättekin, joissain tapauksissa minusta ei vain näytä siltä). Älkää antako aina miehen "ihanuuden" sokaista teitä.
En sano, että eivät miehetkin joutuisi samanlaiseen tilanteeseen, missä naiset määräävät kaiken. Pitäkää puolenne! Ajatelkaa itseännekin välillä! Parisuhteessa on kysymys kahdesta ihmisestä ja kahden ihmisen tarpeista, peloista ja unelmista! Ei yhden!
Seurustelussa ei ole kyse vain toisen mielyttämisestä.

Eikä kukaan voi olla niin "ihana" joka pettää ja valehtelee vaikka oma pikku sydän niin sanoisi.
[size=18]Vilpitön rakkaus ei satuta![/size]

Itsekunnioitusta. Välillä tuntuu, että suurimmalta osalta teistä puuttuu sitä.

Reza

"aluksi pahojen riitojen tullessa vastaan suutuin poikkikselleni, ja odotin sen sovittelua typerästä käytöksestään ennenkuin suosuin sopimaan riidat. rakastan miestä koko ajan enemmän ja enemmän, mikä saa minut nykyään kestämään sen puolelta tosi paskamaista toimintaa. usein pyytelen jopa anteeksi jos se hermostuu omia aikojaan.

kestän kuunnella kaikkea paskaa, koska en yksinkertaisesti enää välitä siitä. olen oppinut olemaan loukkaantumatta ilkeistä sanoista."

itse en kanssa enää välitä mitä miehen suusta tulla tupsahtaa kun hän on vihoissaan. vähän ajan kuluttua hän useimmiten pyytää anteeksi tai sitten minä pyydän siitä että hermostutin hänet.
pettämisestä ei ole onneksi ollut tässä suhteessa kyse. ja toivottavasti ei tulekkaan.
mieheni nyt palasi tältä reissultaan ja juttelin hänen kaverinsa kanssa puhelimessa ja hän kehui ukkoa ja sanoi että olihan se tytöille jutellut siinä sivusssa kun itse yritin vongata :lol: hyvä että reissu on kumminkin nyt ohi ja mitään ei ollut tapahtunut. kun tuolla aikaisemmin kirjottelin että hän sanoi [color=red]unohtavansa minut/meidät reissullaan[/color], mutta onneksi se oli ollut sitä uhoomista suutuspäissään. ja turhaan olin huolissani. mutta pitää nyt katsella miten tästä eteenpäin. jospa itsekkin nyt vähä rauhotun sen suhteen etten koko ajan hengitä hänen niskassaan kun tuo reissu on ohi, mutta ei silti ole kyllä oikein mieheltäni käyttäytyä noin, mutta katsellaan...

Suhfeli

Lainaus:
Jep jep.. itellä kokemusta poikaystävästä, joka haukkui minua ja kaikkia ja kaikkea mikä ei omaa silmää miellyttänyt..
Rakasti vain itseään, ei etes voinut miuta lääkäriin viedä, kun oli leikkaus edessä,siis ilman tappelua ja kolmen päivän itkuja.. Rolling Eyes
Äärettömän mustasukkainen.. Haukkui miutkii h****** monet kerrat.. ILMAN MITÄÄN SYYTÄ!! ikinä en ole pettänyt, ei tulisi mieleenkään.
Lopulta sitten sain selville, että äijä petti miuta. Oli pettäny jo useemman kuukauden.. ekalla kerralla se sai puhuttua miut ihan pyörryksii ja uskoin et kaikki oli 'hyvin'.. lopulta jäi kiinni uudestaan ja pistin sen pihalle.. VIHDOIN..

Kuulostaa hiukan narsisitilta?

Miehet ovat yleensä niitä "vahvempia sortavia" osapuolia, mutta haluan korostaa myös sitä, että jotkut naisetkin ovat sellaisia. Sitä ei vaan katsota niin vakavaksi, jos sitä on, kuin että miehet tekisivät sitä.

Suhfeli
Reza
suhfeli:
en pelkää yksinoloa vaan sitä kamalaa kipua ja kaikkea mitä ero aiheuttaa. kun yritän vaan jaksaa toivoa että tää tästä jokskuks muuttus. aina kun alan ajatella eroa kaikki mieheni hyvät piirteet ja hyvät yhteiset ajat pongahtaa mieleen ja siinä sitä taas ollaan ja asia siirtyy sivuun :roll:

Eron kivut eivät kyllä ole mitään verrattuna huonoon parisuhteeseen, kokemuksesta sanon. Ei se mies tosta vaan muutu. Ammattiavun kanssa ehkä, mutta muuten epäilen, ettei.
Ei niistä hyvistä ajoista ole mitään hyötyä, jos kohdellaan pa*kasti. Ne on vaan trikki saada sinut pysymään suhteessa.
Voi tietenkin olla, että mies on yht'äkkiä vain muuttanut käytöstään. En tiedä. En tunne kyseistä miestä. Enkä tiedä kauan olette seurustelleet.
Ihminen "muuttaa" käytöstä tietysti suhteen edetessä, kun alkaa uskaltaa olla enemmän omaitsensä. Paha juttu, jos miehesi on tuollainen, omanaitsenään.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat