Mitä kaipaat, kun olette erossa? - Parisuhteet

Manda

eniten kaipaa niitä ihania suudelmia ja kuhertelua joka on osa päivittäistä elämäämme mutta mietin just tässä et jos kulta lähtisi pitkäksi aikaa pois päivät menisi varmaan hyvin mutta kun sänkyyn yöksi nukahtais siinä vasta ikävä yllättäisi.kun on asunu jo 2 vuotta saman katon alla ja nukkunut melkein joka yö yhdessä niin yksi nukkuminen on aika ankeaa... :roll:

Sivut

Kommentit (89)

örmelö

Päivisin sitä, kun ei ole kultaa ketä halailisi ja pusuttelisi. Ja sitten jos joutuu yksin menemään nukkumaan, niin tottakai se on paljon kun toinen vain puuttuu vierestä.

rosa*

Eniten tulee ikävä sellasia hauskoja hetkiä, jutellaan jotain hömpänpömppää ja nauretaan. ja tietenki vakavammatki keskustelut. Ja lähellä olemista ikävöin kans.. :) <3

Sharon

Kaipaan kosketusta. Vieressä nukkumista, hiuksien silittelyä ja halailua. Kaiken tekeminen tuntuu tylsältä yksin. Suihkussa ei ole kiva olla kun ei voi pestä toisen ihania hiuksia.
Kaipaan myös ihania sanoja. Kullalla on niin pehmeä ääni ja kertoo päivässä useempia kertoja rakastavansa mua.

En myöskään laita ruokaa yksin ollessa. Jotenkin tuntuu turhalta ruveta kokkailemaan vain itseä varten. :D

Tulee myös ikävä pusuja. Me ei juuri koskaan pussaillla normaalisti vaan hömpötetään siinäkin. :D

Rasberry

Lainaus:
eniten kaipaa niitä ihania suudelmia ja kuhertelua joka on osa päivittäistä elämäämme

Näitä kaivataan täälläkin jos mies on pois. Yksin nukkuminen on myös ihan syvältä :roll:

Lukretia

Jos olette erossa, mitä tulee ensimmäiseksi ikävä?

Mä kaipaan eniten miehen kainaloon peittojen alle illalla. :)

Samoin jos esim. katsoo ohjelmaa, jossa rakastavaiset hassuttelevat, tulee ikävä meidän omaa huumoria ja huulenheittoa.

Jos olet sinkku, mitä kaipaat eniten parisuhteesta (jos kaipaat)?

nsku

Pusuja, haleja, toisen kainalossa nukkumista ja siihen käpertymistä ja kaikenlaista läheisyyttä! <3 Ja että pääsee kertomaan toiselle päivän tapahtumista ja muista jutuista..

liljankukka

Läheisyyttä, haleja, pusuja, yhdessä nauramista, keskusteluja (vaikka päivittäin puhelimessa jutellaankin) ja etenkin toisen viereen nukahtamista. Ei se vaan oo niin kiva mennä yksin nukkumaan!

Laurau

Kovasti ikävöin poikaysätävni hassuttelua ja imitointia kun olemme erossa, hänessä kun on enemmän ja vähemmän koomikon vikaa :D myös tietysti sitä mieletöntä hellyyttä ja hyvänä pitämistä, mitä saan kokea joka päivä! Sitä, kun rakas tulee yhtäkkiä, kesken siivoukseni halaamaan mua takaapäin, pussailee niskaa ja kuiskaa että Rakastan sua muru. Oih..tuli jo ikävä, vaikka kulta vasta tunti sitten lähti töihin :D
Ja niitä hetkiä, kuten eilen illalla, kun kiusoittelemme toisiamme jopa pari tuntia putkeen ja kieriskelemme sängyssä ja nauretaan kuin pikkulapset, kutitellaan ja painitaan......joka sitten usein päättyy hellään suudelmaan tai, noh, tiedätte varmaan ;)

Mirror

Ihan esimmäisenä alan kaivata sitä hempeilyä ja söpöilyä mitä välillämme on ^^ Oikeastaan sitä tulee ikävä lähes joka ilta :cry: (Emme siis asu yhdessä)

minttusuklaa

Ainakin öisin sitä että se pitää musta kiinni tai ottaa kainaloon. Kummasti kun nukkuu sitten yksin niin tuntuu oudolta.
Pusuja ja haleja myöskin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat