Tyttöystävä löysi paljastavia kuvia... - Parisuhteet

Puutarhis

Lainaus:
Olin lähettänyt kuvan itsestäni (vieläpä vanhan sellaisen) muutama viikko sitten kaverilleni ihan silkalla huumorilla, niinkun hänkin minulle kuvia on lähetellyt. Ei mitään sen enempää

Eipä tulisi mieleen lähetellä miespuolisille kavereilleni bikinikuviani edes huumorimielessä. On eri asia lähettää noita ketjupornoviestejä, kuin henkilökohtaisia kuvia minusta. En yhtään ihmettelisi, että heidän tyttöystävänsä vetäisivät minua nokkaan sen jälkeen.

Lainaus:
Epäröin ensin hetken ellen kahta, että mitäs tyttöystäväsi mahtaa tästä oikein meinata. Ja jätkä vastasi että "ei seurustella enää, viimeset 2kk on ollu yhtä h*lvettiä". Nooh, hetken kummastelin etten olisi ihan heti uskonut näin käyvän heidän pitkälle suhteelleen.

Ettei vaan olisi tyyppi kaivannut vähän "jännitystä elämäänsä" ja ajatellut valehdella sinulle, vittuilla muijalleen ja olla sen jälkeen sekaantumatta potaskaan jonka aiheuttaa teille.

Olen itse erehtynyt sekaantumaan (ensin kaveri mielessä, myöhemmin muutakin) tyyppiin, joka valitteli ensin, että kun kotona on vaimon kanssa yhtä helvettiä. Minä kilttinä tyttönä ajattelin kuunnella ja olla kaveri. Vaimo sai jostain selville jystävyytemme ja alkoi pommittaa puheluilla ja tekstareilla, että minkä takia oon tekemisissä hänen miehensä kanssa. Yritin päästä vaimon kanssa juttelemaan, mutta mies ei suostunut, en olisi saanut puhelimessa jutella vaimon kanssa ja selvisi vielä, että vaimo oli raskaana.

Uskoinpahan vielä senkin potaskan, että mies on vienyt eropaperit ja olisi sitten ollut vapaa olemaan minun kanssani. Idioottina uskoin sen ja suhde muuttui muuksi kuin ystävyydeksi. Koko sen 8 kuukauden aikana, kun tuota kesti, vaimo ei muuttanut kotoa, lapsi syntyi, eropapereita ei viety ja minun elämästäni tehtiin yksi megaisohelvetti.

Vieläkin parin vuoden jälkeen tuo tyyppi soittelee toisinaan ja yleensä vaimolla on ollut tapana soittaa perään, että mitä hittoa taas on tekeillä. Kai se mies nauttii siitä, että saa kiusata ihmisiä...
Onneksi hänen vaimonsa on jo tajunnut, että minua ei kiinnosta enää. Jos itse haluaa pysyä siinä perheonnessa mukana, niin on hyvä vaan.

Sivut

Kommentit (65)

Murehtija

Öh joo kyllä munkin mielestä on aika ylireagointia. Ymmärtäisin ehkä pienen suutahduksen ja hetken mökötyksen mutten todellakaan sitä että heitetään kumppani pihalle noitten kuvien takia.

Ainut kunnon suhteeni oli onneks tosi ujon miehen kanssa eikä sillä ollut ollut kun (kai) yksi tyttöystävä ennen mua eikä se oo ikinä harrastanu mitään säätöjä. Silti sen ympärillä parveili milloinkin sen pikkusiskon bimbokaverit tai sitten jotain hirveitä aggreessivisia partiokavereita (naisia siis) jotka nyt yritti yhtä sun toista. Toki olin mustasukkainen mutta purin vaan hammasta ja annoin niille merkin että nyt riittää sen sijaan että oisin exälle kiukutellut.

Nämä "tytöt" kiukuttelee vieläkin jos mut jossain näkee mutta exään on hyvät välit.

Ja mitä tollasiin bikinikuviin tulee...Jos vaikka biletetään rannalla kaveripiorukalla niin luonnollisesti naiset ovat usein bikineissä. Parempi bikineissä kuin alasti, no?

Dinuli

Jipiaijee, tänään sattumalta keilahallissa näin sen tytön joka on mulle "hieman" pahana syyttä. Olikin ollu jo viikon hiljaa, mahtavaa. Nyt sitten taas tuli viestiä, että tulin keilahalliin esittelemään itseäni :D Jumapliut sentää. Alkaa mennä päreet. "Jos olisin nähnyt sut aikasemmin ennenku lähit ni oisin takuulla tullut vetää lättyyn". Ja mikä oisi estänyt? Ei mitään ehdotuksia mitä tälle tapaukselle pitäisi tehdä? :D Alkaa rassaamaan tollanen, en tajuu että onko se jätkäkin sitten niin tyhmä ettei voi mitenkään munkaan tilannetta helpottaa. Argghh!

En vaan ymmärrä miten joku voi ylireagoida noin suuresti. Tekee vain itsestään pellen.

Marika_

mä ymmärrän täysin sun tyttöystävääs. mä en tykkäis yhtään jos mun mies säilyttelis SALAA jotain toisten (tuttujen) naisten vähäpukeisia kuvia meidän yhteisessä kodissa...tai no ylipäätään säilyttäis niitä missään.
oli ne kuvat sitte vanhoja tai ei.

J&J

Kävipä tässä eilen aivan älytön juttu. Rakas tyttöystäväni löysi vanhoja bikinikuvia tutuista tyttökavereistani. Otti sitten tietenkin aivan älyttömät pultit ja jouduin menemään yöksi kaverilleni. Älytöttömin juttu on se että kuvat ovat todellakin vanhempia kuin meidän seurustelu suhteemme. Onko teidän mielestenne aivan älytöntä aloittaa mykkäkoulu sen takia ja heittää minut yhdeksi yöksi pois kämpästä? Kiitos.

koeputkilapsi

Asutte yhdessä, eikö tyttis ole aikaisemmin kuvia nähnyt ?

Kyllä mie ymmärrän tyttöystäväsi reaktion, ja järjettömäksi tilanne menisi minun mielestäni vasta siinä vaihessa jos tyttis ei suostuisi ymmärtämään että kuvat ovat vanhoja ja kuvat eivät sinulle kenties mitään merkkaa.

jenson

Tyttöystäväsi on ehkä ymmärtänyt, että kuvat ovat vanhoja, mutta sitä suuremmalla syyllä hän miettii, että miksi sinulla on vielä ne kuvat tallella. Mutta ymmärrän kyllä, että kuvat ovat sinun, eikä hänen kuuluisi niistä kummemmin suuttua, mutta saattaa se hieman loukata, jos löytää bikinikuvia toisista naisista. Sinun täytyy vain selittää hänelle, että et kaipaile näitä naisia ja tyttöystäväsi on sinulle tärkein. Asiaa saattaa auttaa myös se, että heität kuvat pois, ellei niillä ole jotain arvoa sinulle.
Toivottavasti asiat setviytyy.

Jzzu
J&J
Onko teidän mielestenne aivan älytöntä aloittaa mykkäkoulu sen takia ja heittää minut yhdeksi yöksi pois kämpästä?

On älytöntä, mutta sitähän se mustasukkaisuus teettää, unohtuu se järki siinä.
Itse olen kuitenkin sitä mieltä et ei tossa mitään aihetta oo vetää palkokasveja nenuun, korkeintaan siitä vähän et sie vieläkin säilöt niitä kuvia..
Kuitenkin, ei miusta eletystä ja menneestä elämästä olla enää tuleville kumppaneille tilivelvollisia.

Chilli

Mä en tiedä miten olisin reagoinut tyttöystäväsi tilalla. Todennäköisesti vetänyt palkokasvit nenuun. Kysymys kuuluukin: miksi sinulla on ko. kuvat tallella, ja ilmeisesti jossain "salapaikassa" josta tyttöystäväsi ne löysi, eikä vaikkapa albumissa tai takan reunuksella? :wink: Jos tyttöystävälläsi ei ole syytä mustasukkaisuuteen (et esim. pidä enää yhteyttä ko. naisiin eivätkä he ole yksinäisten iltojen ilo), sinuna yrittäisin selittää asian tyttöystävällesi ja ehkä jopa heittää kuvat pois. Tyttöystäväsi reaktio oli liioiteltu, mutta varsin ymmärrettävä. Miten itse olisit reagoinut jos olisit löytänyt pinon kuvia uljaista muskelimiehistä Speedot jalassa? :lol:

Miffy

Tyttöystävä ylireagoi. Mua melkein naurattaa. Toisaalta: Toisen reaktioistaja ndien taustoista on paha kenenkään muun mennä sanomaan saati alkaa naureskella.

Mun mielestä ihmisellä kuitenkin on, ja saa olla!, menneisyytensä. Mä en ainakaan suostuisi tuhoamaan vanhoja kuviani tms.

Sofia K

Joo, mäkään en ymmärrä että miksi pitäisi ruveta tuhoamaan vanhoja kuvia tai kirjeitä tai vastaavia? Siis täytyy jo olla tosi mustasukkainen, jos sellaista edes vaatii. Eli, todellakin mun mielestä tyttöystävä ylireagoi ja pahasti. Jokaisella on menneisyys, mitä siitä. Jos ei noinkin yksinkertaista asiaa kestä, ni kannattais varmaan katella sitä kumppania jostain yläasteen kuororiveistä.

Miffy
Sofia K
ni kannattais varmaan katella sitä kumppania jostain yläasteen kuororiveistä.

Voi kuule tietäisit vaan millasia kuoromatkat on :lol:

viia!

hm. mustakin tuntuisi pahalta löytää vastaavia kuvia, mutta silti musta ei ole ratkaisu heittää niitä vähin äänin pois. oman kokemukseni mukaan nämä jutut on vähän selittämättömiä - voi olla mustasukkainen vaikka itsekin tajuaisi, ettei siihen ole syytä. jos haluat säästää ne kuvat niin säästä, ja sano tyttöystävällesi niin kuin asia on - että ne ovat menneitä juttuja. kai nyt itse kullakin on jotain vanhoja kuvia kaapeissa ilman että se mitään tarkoittaa.

ja vielä lisäisin että mun mielestä jos heittää toisen ulos omasta kodista niin se on kyllä jo liioiteltu reaktio...

Gizella
Miffy
Sofia K
ni kannattais varmaan katella sitä kumppania jostain yläasteen kuororiveistä.

Voi kuule tietäisit vaan millasia kuoromatkat on :lol:


Jep :lol: And this one time, at bandcamp... :lol:

koeputkilapsi

Korostaisin edelleenkin, että miusta tyttöystävän reaktio ei ollut ollenkaan paha, ehkä sitten siinä, että heitti pojan yöksi ulos niin vähän meni liian pitkälle. Kuitenkin jos asutte yhdessä, luulisi teidän olevan sinut menneisyyksienne kanssa ja olette puhuneet asioista kuten esimerkiksi ajasta ennen toista. Itse en ainakaan pystyisi kuvittelmaan itseäni seurustelemaan pojan kanssa, jonka menneisyyttä en tietäisi - kaverithan kertovat aika paljon ihmisestä.
En todellakaan tarkoita, että kuvista tulisi päässä nyt eroon tai sellaista saisi edes vaatia, vaan että puhuisivat.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat