Mitä miehesi/poikaystäväsi on väläytelly / möläyttänyt? - Parisuhteet

Mustakirahvi

^ Btw, meillä heitettiin exän kanssa sellasta läppää, että puhuttiin valaskieltä. Venytettiin sanoja. :lol: "Minäääääääääääääää tuleeeeeeeeeeeeeen kohtaaaaaaaaaaaa" 8)

Kerran se tokas että "kyllä toi valas sun suuhun sopii niin loistavasti." Olin ihan että :shock: .

Sivut

Kommentit (175)

agarina

Tahdoin olla kunnon tyttöystävä ja kerroin poikaystävälleni, että muuan brittimies flirttaili kanssani niin armottamasti, että sen huomasi suurempikin ihmisjoukko (ihan senkin takia parempi kertoa). Itse jos kuulisin tuollaista, kilahtaisin totaalisesti. Poikaystävä sen sijaan vastasi onnellisena: "Hyvä tietää." Kun kysyin, miksi näin, vastaus kuului, että "on hyvä tietää, että kelpaisit muillekin. Hyvä tietää, että mulla on tyttöystävä, jonka kanssa tahdotaan flirttailla."

Ihanaa että toinen otti sen rennommin kuin minä hänen tilassaan olisin ottanut. :D

k87

"ei oo tj ollu ikinä näin vähän" :D tää on jotenkin niin huippu :lol:

kerran mies "analysoi" mun tissejä: " sulla on hirvee hyvät tissit! terhakat ja sopivan kokoset. vois vaan olla lähempänä toisiaan. tai sit tässä vois olla yks tissi vielä välissä"

:lol: :lol: ois sekin...kolmitissinen hirviö :lol:

Nannerl

Pari päivää sitten kun makailin sängyllä, avokki tuli ovensuuhun seisomaan verkkareissa, ilman paitaa ja maha pullistettuna ja tokas: "Kato Sauli terve!" Revettiin tolle kun oltiin vähän aikaa sitten katottu Pulkkista. Sit me ruvettiin kuvitteleen, et mitä jos tekis saman jutun kun ovella on kauppiaita, Jehovan todistajia jne.

jenson

Onhan tuo sanonut vaikka mitä hauskaa, mutta nyt tuli ensimmäiseksi eräs juttu mieleen.
Ollaan lähdössä muutaman päivän päästä yhdelle kaverilleni kylään ja hän asuu kaukana, joten sanoin poikaystävälleni, että täytyy ottaa makuupussit mukaan, ettei tarvitse erikseen lakanoita ym. raahata mukaan. Sanoin siinä samalla, että minä voin ottaa molemmille makuupussit. Sitten hän ihan vakavissaan kysyi: "Nukutaanko me parimakuupussissa (kahden hengen makuupussissa) ? Vai onko sellaisia edes olemassa?"
Minua tuo nauratti suunnattomasti. En tiedä miksi, mutta ehkä hänen vilpitön ilmeensä oli niin hauska. :lol: Ja samalla tuo oli niin söpöä, koska hän selvästi haluaa nukkua minun vieressäni. ;)

Reza

on saanu vähä nauraa kyllä näille joillekki jutuille, kiitoksia :lol:
no tässä on eka mitä miekkonen on mulle väläytelly, vähä ikävämpiä:

-"räplääkö kaikki [u]sun[/u] ikäset tuota pimppiään yhtä paljon ku sinä?" olen 18v. mies 24v. loukkaannuin asiasta koska, sain sellaisen käsityksen että ihan kun olisin liian nuori koskemaan itseäni tai että olen ihan pentu enkä saisi vielä tehdä niin :shock:

-"älähän syö liikaa kun lihot"
tätä normaalia josta voi ottaa nokkiinsa jos on vähääkään huono itsetunto, kuin minulla aina joskus.

-"mikset jätä rintsikoita päälles ku tissit näyttää paremmille?"
hän ei itsekkään ymmärtänyt miksi sanoi niin koska rakastaa mun tissejä :D

-"mitkäs tuoho on tullu?"-> ja katsoi jalkaani tulleita raskausarpia
niistä jos mistään kukaan ei haluaisi kuulla että rakas on ne huomannut.

ite oon kans jostain "mahan kasvusta" poikaystävälleni huomautellut vitsinä, mutta hän ei niistä välitä 8)

tin-ke
nasutin
Santi
Mun poikaystävä kysyi kerran ihan tosissaan, että "vertailetteko te aina tissejänne kun ootte tyttöporukalla saunassa"? Sitten oli vielä yllättynyt kun vastasin, ettei todellakaan oo ollut tapana.

Väistämättä tuli mieleen et mitäköhän miehet sit saunassa tekee? :shock:

"Kato nyt, mulla on näin iso ja sulla vaan tommonen, eehehee!"

Todellakin pistää miettiin että mitä ne miehet siel saunas oikeen puuhaa :D

multa kans intissä yks jätkä kysy et vietetäänkö me tyttöjen kans jotain orgioita saunalla kun ollaan kaikki alasti ja haluttaa jos ei oo päässy lomille ja pääseekö se mukaan? no, ei päässy mukaan :D

aiheeseen...
viimeks 4D:n aiheena oli se maailman isotissisin nainen, niin mies sit sano et pitäsköhän sullekin laitatuttaa kunnon silikoniPOHKEET! miks pohkeet?? :lol:

Nyytikki
Rasberry
Oli aivan äimän käkenä kun sai kuulla mitä tehtävää varten vessojen pikkusuihkut ovat. On kuulemma aina luullut että sillä pestään lavuaaria :roll:

Haahaa! :D Minunkaan miehekkeeni ei tiennyt kunnes kerran vähän valistin =D>

Joka ikinen ilta kun käydään nukkumaan:

Minä: Anna yöpusu!
Hän: No äkkii sitten.

Kiireinen mies :D

Heitän hänet joka aamu töihin (menemme samaan aikaan töihin, pääsen 30min aikaisemmin ja menen sitten suoraan hakemaan häntä aina). Hän nousee autosta, huikkaa tuttavallisesti: "Soitellaan" :D sitten hän tulee takaisin ja nauraa, että "eiku, nähää sit ku tuut hakee mut" :P

Tuttu tyttö oli mennyt naimisiin, ja mainitessani asiasta hän huudahti "voi ei, onks sekin menny?" ihan kauhistuneen kuuloisena. Minä siihen MRR, ja hän "eii ku siis ihan sama" :shock:

olematon

Mähän oon nauranu vaikka mille :D tässä pari:
"..ku mua vastaan tuli sellanen sekuritsa" (siis securitas- auto, vartija)
"..mun pitää mennä käymään sinne menninkäiseen" (mehiläiseen)
" Nyt tää auto kulkee ku on tyhjä kuorma!"
" Hei kato tol on nykyään kaljut hiukset!"
:lol: :lol: :lol: :lol:
.. lisäks hällä on just ollu jotain pelkotiloja et rinnatki pienenee jos laihtuu. :roll:

olematon
nyytikki

Tuli tästä mieleeni että mieheke naureskeli taannoin, kun kerroin että meillä on töissä mies, jota sanomme "kalju jolla on hiukset"- nimellä, kun emme oikeaa nimeä tiedä :D siis tällä äijällä on niin vaalea tukka, että kaukaa näyttää kaljulta ja läheltäkin näkyy päänahka :P (niin ja tukkaa on niin ihan oikeasti silti koko pääntäydeltä, ehkä se on silti harva)

hahaha :D

[color=red]-quotet korjattu -sun-[/color]

celestine

-mun uus pellavamekko hennesiltä sai kommentin: näytät ihan amerikkalaiselta kahvilatarjoilijalta :roll:

-Kivat nysät! (tarkoitus oli sanoa nisät :lol: )..en ota tissijuttuja tosissaan, me aina kiusotellaan mun tisuja ku ne on niin viattoman pienet :wink:

-ottaa kiinni mun pakaroista ja päristelee ääniä niinku ne lepattais :shock:

voi voi niitä on niin paljon! meiti ei vaan ota mitään tosissaan, näpäytetään leikillään kaikkea ilkeyksiä suusta 8)

Nyytikki
olematon

" Hei kato tol on nykyään kaljut hiukset!"

Tuli tästä mieleeni että mieheke naureskeli taannoin, kun kerroin että meillä on töissä mies, jota sanomme "kalju jolla on hiukset"- nimellä, kun emme oikeaa nimeä tiedä :D siis tällä äijällä on niin vaalea tukka, että kaukaa näyttää kaljulta ja läheltäkin näkyy päänahka :P (niin ja tukkaa on niin ihan oikeasti silti koko pääntäydeltä, ehkä se on silti harva)

[color=red]-quotet korjattu -sun-[/color]

Ladybird

Poikkis sanoi tuossa joku aika sitten että "sulla on muuten peppu pyöristyny näiden kolmen vuoden aikana"
Leikilläni sitte sanoin siihen muka kiukustuneena että "aijaa, oon siis leventyny, kiitti vaan" :D
Mutta oikeasti toi oli aika kivasti sanottu. :wink:

Mirror

Suhteemme alussa mieheni luuli että menkojen aikana se kaikki veri tulee kaikki yhessä hetkessä :lol: Alko kyllä naurattaa ajatus että yhtä äkkiä läsähtää menkat housuihin ja se on sitten siinä siltä erää :lol:

Olen mieheni ensimmäinen vakava suhde joten miehelle tämä asia selvisi vasta tässä vaiheessa :D Kaikkea ne miehet luuleekin.

Terni
Rasberry
Oli aivan äimän käkenä kun sai kuulla mitä tehtävää varten vessojen pikkusuihkut ovat. On kuulemma aina luullut että sillä pestään lavuaaria :roll:

Tuli tuosta käsisuihkusta mieleen eräs juttu. :lol:
Olin menossa "asumaan" poikaystävälleni yli viikoksi, kun hänen vanhempansa lähtivät lomalle. Heidän talossaan ei ole ollenkaan käsisuihkua, ja kauhistelin poikaystävälle, että miten voin elää niin kauan ilman. Kysyin samalla poikaystävältä, että miksei heillä sitä ole, vaikka heidän talossaan kuitenkin asuu nainen (poikaystävän äiti). Poikaystävä sitten siihen tokaisi: "No ei kai se sitä enää tarvi!" Repesin ja pahasti. :lol:

*WhiteAngel*

Näillä sivuilla pitäisi niin monen miehen käydä..! :lol:
Saattaisivat oppia ihan oikeastikkin jotain... 8)

Muuten, näin 19 vuotiaana likkana olen järkyttynyt kuinka ome mieheni ja hänen kaverinsa (kaikki 20 vuotiaita) eivät tiedä naisista juuri muuta kuin sen mitä porno-elokuvissa on näytetty.
No, sen ne on jo jotenkin _aavistaneet_ että se on oikeasti ihan vain näyttelemistä...
Mutta kuinka paljon se helpottaisi jos pojille pienestä alkaen opetettaisiin näitä asioita? No toisaalta...saa ainakin nauraa.
Mutta liian usein saa pahan mielen, kun toinen ei ihan ymmärrä miksi se satuttaa kun sanoo jotain tyyliin: "Hei sun peppu on nyt isompi ku ennen." tai jotain muuta järkyttävää.

Anteeksi offtopic. :oops:

Meillä hauskuutta aiheutti kun puhuimme ihosairaudestani jota on myös ihan pikkuisen ilmennyt rinnoissani. Aluksi puhe oli kyllä ruvella olevasta päänahastani (sillä hetkellä oli pahempi, nyt siistimpi.)
Minä sitten ihan vakavissani kerroin että ei kannata järkyttyä jos sitten joskus aikanaa kun lapsia saadaan niin jos lääkäri kieltää imettämisen tai jokin muu este imettämiselle tulee.
Hän sanoi siihen vain ettei se haittaa koska:
"Jos sie et voi imettää, ja sieltä kuitenni maitoa tulee niin miulle kyllä kelpaa."
Minä olin kyllä hieman että: Täh..? :shock: :lol:
Siinä minun hihitellessä hän sitten selitteli ettei se ole ollenkaan outoa että on hän kuullut että monikin mies olisi juonut myös sitä äidinmaitoa kun pikkuinen on ollut vielä ihan vauva...
Juu, en epäile. Varmastikin todella moni on sitä ainakin kokeillut. :)
Mielikuva ja ajatus siitä että vauva olisi toisessa tississä ja mies toisessa sai nauramaan niin hillittömästi ettei naurulle meinannut loppua tulla... :wink: :lol: :D

Pahaa mieltä on aiheuttanut monikin asia, lähinnä ulkonäköön liittyen. Toisaalta ne on ollu aina sellaisia joita ei oikein voi kieltääkään kun ne on tullu aina sillä tavalla "kiltisti" sanottuna, että hän ei ole koskaan tarkoituksella alkanut mollaamaan.

Mutta niitä hauskoja on onneksi paljon enemmän. :D :wink:

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat