Kertokaa vanhalle nörtille miten seurustellaan - Parisuhteet

shazzer

Luulen että sitä ei tarvi osata, se tapahtuu luonnostaan jos oikein tykkää toisesta :) Kaikkihan me, tai no, suurin osa seurustelee ensimmäisen kerran joskus, kyllä siinä oppii yhtä ja toista.
Mitä se vaatii? Riippuu toisesta osapuolesta myös. Tietysti kaikiltahan se vaatii lojaalisuutta, rehellisyyttä ja toisen huomioon ottamista :) Ja sitä hellyyttä kiitos! :wink:

Kommentit (2)

Moumou

Ei tohon oikein mitään yleistä ohjenuoraa ole...Itselläni yksi vakava suhde takana, sitten kasapäin enemmän tai vähemmän epätoivoisia räpellyksiä. Kuitenkin kyseessä on aina 2 uniikkia ihmistä joten suhde oikeastaan on aina erilainen, tiettyjä sääntöjä ei oikein voi soveltaa.

Jos jotan nyt silti pitäisi sanoa niin ainakin se että uskollisuus, hellyys, aito kiinostus. Nuo on kuitenkin niin helppo sekoittaa tai päästää vääriin mittasuhteisiin...

Itse luulin olevani jälleen rakastunut kun kiehnutin viimeisimmän poikkiksen kanssa kämpillä koko illan mutta näin jälkeenpäin ajatellen se ei tee sitä suhdetta. Se koko homma lässähti, siinä ei ollut kipinää.

Ei sitä oiken muuta neuvoa ole kuin että on oma itsensä ja tekee sen toisen kanssa mitä haluaa, antaa hellyyttä ja huomiota niin kuin tykkää ja miten paljon tykkää. Kyllä sen sitten näkee sopiiko näkemykset yhteen.

nc4ps

On tullu päästyä jo 27 vuoden ikään ja en oo koskaan seurustellu :oops: ..
Olis kiva jos te fiksut ihmiset voisitte vähän valistaa tällästa nörttiä. Mitä
seurustelu vaatii? Mitä se sisältää? Mitä pitäis olettaa? Kaikki vinkit olis
tervetullutta tietoa :wink:

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat