Kärpäsestäkö härkänen? - Parisuhteet

Powerpuff

Poikaystäväni kertoi minulle jokin aika sitten, että hän "päästelee höyryjä" (lue: runkkaa) silloin tällöin katselemalla tyttöjen kuvia internetistä. Tarkemmin tentattuani sain selville, että hän on käynyt useampaan otteeseen katsomassa myös eräiden tuttaviemme kuvia. Hän sanoo, ettei asiaan liity mitään tunnetta, mutta hän myönsi kuitenkin fantasioivansa kuvien tytöistä. Minun oli selvitettävä, mitä hän ajattelee runkatessaan ja kertoi miettivänsä siitä, mitä tekisi tuttavillemme siinä tilanteessa jos voisi. Enempää en kysynyt, mutta minua kalvaa ajatus, että hän fantasioi tutuistamme ja runkkaa heidän kuviaan katselemalla.

En tiedä, että teenkö kärpäsestä härkäsen, mutta loukkaantunut olen. Tiedän, että miehet päästelevät höyryjä kuka mitenkin, mutten osaa oikein suhtautua tähän. Pornon ja vieraat tytöt vielä käsitän, mutta tuttavia en. Minulle tulee täysin riittämätön olo. Tiedän, että minussa on monia vikoja, minkä vuoksi olen pitkään kärsinyt huonosta itsetunnosta. Olen kuitenkin aina luullut olevani poikaystävälleni "hyvä" juuri tällaisena. On jotenkin kova paikka, että hänkin himoitsee vain "niitä täydellisiä" tyttöjä, sillä sellaisia tuttavamme ovat.

Mitä mieltä olette asiasta? Tarvitsisin oikeasti apua, sillä en oikein tiedä, miten minun pitäisi suhtautua asiaan.

Vaikeaksi asian tekee myös se, ettemme harrasta seksiä ennen avioliittoa poikaystäväni pyynnöstä. Hän pystyy kyllä pitämään housut jalassa kanssani, mutta tuttaviemme kuvia katsellessa ei. Otan tämän jotenkin henkilökohtaisesti. Asia voi olla joistakin teistä naurettava, mutta haluaisin silti kuulla mielipiteitä. Kiitos jo etukäteen!

Kommentit (12)

martitta

Voin kuvitella miltä sinusta tuntuu. Onko ne tuttavien kuvat ihan tavallisia irc-galleriatyylisiä kuvia, vai näkyykö niissä jotain enemmänkin? Ja kuinka usein mies tarkalleen ottaen käy niitä katsomassa?

Mielestäni ei kannata huolestua, ainakaan vielä. Mutta jos mies ei osaa sanoa miten hän toimisi jos saisi tilaisuuden tavata näitä henkilöitä kahden kesken, en tiedä miten toimia. Tosi vaikea antaa toiselle neuvoja tällaisissa asioissa, kun näihin ei oikein ole yhtä ja ainoaa ratkaisua.

Jos olette sopineet ettei seksiä harrasteta ennen avioliittoa niin kyllä miehen pitäisi sellainen lupaus myös pitää. Hän on luvatessaan tiennyt mihin suostuu. Näin minä asian näen, muista en tiedä. En tiedä oliko tästä mitään apua..

aapo

Tämä on kanssa yksi niistä tabuista mitä ei tee mieli levitellä ympäriinsä. Kukapa nyt ei fantasioisi seksistä ihan tavallisten ja tuttujen kanssa? Minä ainakin joka päivä. Ei kysymyksessä ole mikään haluttavuus vaan ihan se että miehillä on hormonitoiminta, joka kertoo että siementä pitää levittää. Joillakin aktiivisempi kuin toisilla. Itsetunto-ongelmasi on ihan oman pääsi sisällä. Lakkaat vain rypemästä itsesäälissä ja hyväksyt itsesi vahvuuksinesi ja heikkouksinesi niin sillä se lähtee.

marjutti

loukkaantuisin minäki, ja luulempa et suurin osa tytöistä :? oudot fantasiatytöt vielä menee (niitäkään ei liikaa) mut en tosiaan haluais ainakaan tietää jos oma mies fantasiois jostain meidän tutusta ja runkkais. oon antanu sen ottaa musta kuvia ja runkkaa niitä kattoessa, toimisko teillä tämmönen? vai pitääkö niitten kuvien tyttöjen olla just muita ku oma? :?

Toveh

Itse en suoraan sanottuna pitäisi tuosta ollenkaan. Että runkkailee tuttaviemme kuvia katsellessaan, en tiedä haluaisinko sellaisista fantasioista kuullakaan. Tavallaan joo, on sama onko se joku pokeleffan povipommi tai tuttu tyttö, mutta tavallaan eiii todellakaan. Kuitenkin eri asia, kun tuntee ja tietää toisesta mm. luonteen yms, millainen on luonnossa.

Mun puolesta mies saa runkkailla mua ajatellen/katsellen tai sitten jotain tuntemattomia kaunottaria katsellessaan netistä. Loukkaantuisin, jos tuttaviemme kuvia katselisi ja heistä haaveilisi. Ei sitten vain (normaalihyvä) itsetuntoni ehkä sitä kestäisi, mutta niin se vaan sitten on, että en tykkäisi.

memma

Itse tiedän, että mieheni kyllä runkkaa katsellen netistiä kuvia yms. Se on ihan okei, kunhan seksi mun kanssa menee yli runkkauksen. Mutta en kyllä ymmärrä tota kavereitten kuvien katsomista. Mun mielestä siinä menee jonkin rajan yli, kyllä se jo loukkaa!! Kannattaisi ihan jutella näistä sun tunteistä. Sanot samat asiat hänel ku tossa sun viestissäs.

Miehet voi olla vähän seksuaalisempia ja mä olenkin päätynyt siihen, että en enää kysele mitään, koska mulle tulee vaan paha mieli, niin kuin on ylensä tullutkin... :( Kun ei tiedä mitään, ei tarvii myöskään pahoittaa mieltään. Tietysti pitää olla silloin luottamusta toiseen.

heica

Mä itse katon mielelläni hyvännäkösten miesten kuvia (siis ei tarvitse olla edes mitään julkkiksia/malleja) netistä ja millon mistäkin, ja saatan kuvitella ja ajatella heistä vaikka mitä, mutta ne on vain niitä hetken ajatuksia. Ne eivät ole mitenkään mun mieheltä pois, ja voisin ihan milloin vaan luopua toisten miesten kuvien kattelusta, eli ei todellakaan ole mikään elämäntärkeä asia. Pelkkää satunnaista omaa kivaa.
Kaverit ja tutut on kyllä niin asia erikseen. Se alkaisi jo omasta mielestäni tuntua jollain tapaa väärältä, jos runkkaisin jollekin komean kaverini kuvalle. Mies on siis jollain tapaa saavutettavissa, ja tottakai ainakin mun mieheni pahottais mielensä tai tulis mustasukkaseks jos saisi tietää että mä haaveilen usein meidän/mun tuttavista.

Kun sanoit että miehesi haluaa pidättäytyä seksistä sinun kanssasi ennen avioliittoa, voi selittää jotain näistä toisten tyttöjen kuville runkkaamisesta. Miehen on näköhään pakko jotenkin tarpeitansa tyydyttää, muttei halua tehdä sitä vielä sinun kanssa. Silti hän voisi tehdä sen muiden kuin kavereidensa "avustuksella".

Mun mielestä et ole tehnyt kärpäsestä härkästä ainakaan toistaiseksi (:

Pirpana

No mutta vaikka tekisitkin kärpäsestä härkäsen, ei asia taida muuksi muuttua. Parempi vain hyväksyä ja olla ajattelematta koska riiteleminen tuosta asiasta se vasta pilaakin kaiken. Miehet tuntuvat runkkaavan kaikelle mikä liikkuu, parasta lähteä siitä. Hän runkkaa ehkä myös äitiäsi ajatellen jos on nuorekas ja hyvin säilynyt, siskoillesi tai opettajilleen.

Naisten ei saisi pahoittaa mieltään kysymällä kaikesta epämiellyttävästä tarkemmin, onhan päivänselvää että vastaukset eivät miellytä. Itse tiesin vain että eksäni runkkasi ja se riitti ja riittää vastaisuudessakin. Jos mies sen sijaan tulee vapaaehtoisesti kertomaan kenestä fantasioi runkatessaan, herää kysymys että miksi. Siis jos kertoo ajattelevansa jotakuta muuta kuin omaa tyttöystävää.

esiska

Voisin itekkin möksähtää ja pahasti jos mies tulisi kertomaan kuinka runkkaa samalla kun katselee ystävämme "Tiinan" kuvaa :? Mieleen tulisi kans että miksei mun kuvia silloin voi katsella.
Enhän mie voi estää sitä ketä mies runkatessaa ajattelee, mutta ei tarvi tulla mulle niitä kertomaan, en tosiaan halua tiettää. Alkaisin vain vertaamaan itseäni niihin tyttöihin jotka niin kiihottaa.
Runkkaamista en kiellä, kunhan seksikin sitten kiinnostaa.
Mitä miehes sanois jos ite kertoisit fantasioivas teidän yhteisestä mies tuttavasta?
Itse en mene edes kyselemään tuollaisia, en halua tietää ja parempi niin, tulis vain turhaa pahaa oloa

minnikkä

Oon Esisian kanssa samoilla linjoilla. Minusta on aika asiatonta ja ajattelematonta kertoa asiasta sinulle. Ei tarvitse olla edes yliherkkä, että loukkaantuu tuollaisesta.

Tsein

^Esisika :lol:

Mutta jos mielipidettä asiaan, niin tärkeintä on se mitä jatkossa. No ehkä hieman tökeröä poikaystävältä kertoa, kenestä hän fantasioi, mutta sikäli ihan normaali fantasioiden kohde. Sanotaan vaikka niin, että fantasioikoon ihan vapaasti kenestä haluaa, mutta olis voinu ehkä jättää kertomatta.

Mutta älä nyt ala sitten tuosta kehittää mitään kriisiä ja nalkuttamisen ja riidan aihetta. Fantasioihin on jokaisella oikeus, eikä niihin pidä mennä puuttumaan, jos kyse on noinkin normaalista asiasta kuin kavereiden kuville tumputtamisesta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat