Poikaystävän entiset seksikumppanit - Parisuhteet

Pennsylvania

Ei vaivaa ollenkaan. Itse en tiedä, vaivaako mun railakas menneisyyteni häntä, mutta eipä tuo ainakaan ole mitään semmoista tuonut ilmi. Tuskin vaivaa, sitä halolla päähän joka vanhoja muistelee.

Sivut

Kommentit (129)

Downfall-

Mulla on vähän sama ongelma. Tulee mietittyä millasta miehellä oli ennen mua, on kyllä kehuja tullu että " jooo ooot puolet parempi kun entiset" jne. Mut silti ei voi olla ajattelematta että se on tehny samat niille muille. äähh taidan olla sekasin :roll:

Kiira

Öööh. Mulla on entisiä, ja miehellä on entisiä. En osaa mitenkään päin olla mustasukkainen / kateellinen / tuhlata aikaani miettimällä, mitä ukko on entistensä kanssa touhuillut. Se on kuitenkin menneisyyttä, enhän minä sille enää mitään voi.

Car_babe_

En ymmärrä miksi tämä häiritsee minua näin paljon, mutta häiritseepä kumminkin.
Eli, nykyisellä poikaystävälläni on ollut muutaman naisen (<5) kanssa sängyssä ennen meidän seurustelun alkua. Olemme seurustelleet nyt n. 1 vuosi. Tämä häiritsee minua aivan hirveästi! Mietin kokoajan kuinka paljon hän vertailee ja ikävöikö hän esim. heidän kanssaan vietettyä villimpää seksielämää. Olen kysynyt asiasta rauhoittaakseni itseäni, mutta hän on vain nauranut.
Edellisten kumppanien kanssa ei ole ollut tätä ongelmaa, enkä ymmärrä miksi se nytten on. Tää rastaa vaan mieltä todella rasittavasti.. :?

muilla samanlaisia kokemuksia? miten selvitä/unohtaa?

Jzzu
Dubyamoa
Ei siinä kannata muuta tehdä kuin olla ajattelematta niitä muita ja yrittää tehdä omasta seksielämästään mahdollisimman monipuolista ja ihanaa!

Tää on kyllä hyvä keino!
Mie alkuun kanssa kärsin siitä miten paljon kokeneempi kulta on minuun nähden [size=9](siis TODELLA paljon kokeneempi)[/size] mutta aika tehokkaasti se on päässyt vuosien saatossa unohtumaan, kolme ja puol vuotta yhteistä taivalta kun takana.
Tehty meidän kahden seksielämästä unohtumatonta ja ainutlaatuista yhteistä ihanaa. :wink:

Lumi~

Kerta olette seurustelleet jo nuinkin kauan uskoisin että poikaystäväsi on aivan tyytyväinen seksielämäänne.. Yritä haudata pelkosi.. et kai sinä itsekään mieti/miettisi entisiä kumppaneita? onko sinulla mitään syytä epäillä poikaystäväsi haikailevan entisten kumppaneittensa perään? entiset ovat entisiä.. Voithan jutella asiasta vielä poikaystäväsi kanssa ja yrittää saada aikaan kunnollinen mieltäsi rauhoittava keskustelu mutta minun mielipiteeni on se että tällaiset pelot ovat lähinnä omassa päässä ja sinun itse täytyisi yrittää päästä niistä eroon..

*Sandy*

Minäkin alussa mietin (ja vieläkin silloin tällöin, kun on paha päivä) kultun entisiä seksikumppaneita.. En edes tiedä kuinka monta niitä on, en ole uskaltanut kysyä :| Tuskinpa niitä kolmea enempää ainakaan ole (jos sitäkään, kultun kertomusten perusteella) mutta en siltikään halua tietää. Menneet on menneitä, vihdoin olen sen tajunnut :)

SooZ

huh onneks mulla ei tätä ongelmaa koskaan ollut :) (jotain sentään mitä en ole pohtinut.)
Ehkä johtuu siitä että itselläkin noita "petikavereita" kerennyt olla jokunen.
Niin ja itse en ainakaan koskaan verannut ketään existäni keneenkään muuhun jonka kanssa olin ollut sängyssä, saati että ikävöinyt. :) Että turha sellaisista on huolia. Jokaisella on menneisyys.

Annie the Pooh

Mie luulin, että olen ainoa, jota tuollainen asia vaivaa ja häiritsee. Kultullani on noin 9 seksikumppania aiemmin, joista yksi pidempiaikainen suhde. Tästä jo olen jossain posmentanutkin, mutta hän jossain vaiheessa sanoi, että sen ex-kihlattunsa kanssa oli parasta seksiä hänen elämässään. Koska olivat kuulema saaneet yhtä aikaa jne. Ja miulle tuotti suuria ongelmia, se että se nainen oli ylipäätään saanut, koska itse en saa yhdynnässä, ellei ole vibraa mukana.

No tuosta nyt on jo useampi kuukausi ja nyt se on kyllä selittänyt että ollaan jo ainakin tasoissa. :roll: Mutta koska syyt oli em. niin en usko että se on muuta kuin blaa blaa blaa. Hän huomasi ja sai kyllä kuullakin, että minusta se tuntui pahalta, niin nyt ei ole muuta kuin jälkien raivausta. Tuon asian kanssa olen tullut jo sinuiksi, kyllä se vielä kirpaisee kun tulee puhetta aiemmista seksikokeiluista. Esim. tässä tällä viikolla, selitin sille, että haluiaisin seksiä sillee että kesken ajon alkaa panettaa ja ajetaan vaan jollekin metsäautotielle ja siellä, niin sit hän sanoi, että on hän metsässä kokeillu, mutta että metsäautotiellä.... No mie sitten kysyin, että missä metsässä, kuulema heidän mökillään. Nooh, loppuillan mielessäni sitten pyörikin miten hän on harrastanut sitä elämänsä parasta seksiä siellä sen exänsä kanssa. Mutta toi on asia jolle en voi mitään. Ohitetaan.

Mutta nyt on sitten tullu nää kaikki muut, se yks jonka kanssa sillä oli seksisuhde ja meidän alettua seurustelee se sanoi, että lopetti sen mutta olikin sit vielä meseyhteyksissä noin kerran kuussa (ei voi ymmärtää!). Ja sen kanssa se oli vielä vaikka oli tavattu, mutta ei seurusteltu vielä (siis luvallista). Oli muuten kiva kun oli vielä vessan roskiksessa kortsu kun ekan kerran olin siellä yötä, siis vielä ennen kuin seurusteltiin. Kuulema oli eka pannut sitä ja seuraavana päivänä sitten sanonut että nyt loppu (sika!). Tuosta en saa hänelle puhua enää, koska sovittiin, että se on loppuunkäsitelty ja niin se onkin, kunhan se ei ole enää siihen yhteyksissä.

Tai sitten ne muut... Eräs, joka on ollut parempi ottaa suihin kuin mie. Mut kyl miekin kuulema opin. Mielenkiintoista vain, että jos hän oli tullut vain noin 4 kertaa ikinä kun otetaan suihin ennen miuta ja mie olen saanut sen tulemaan jo vähintään sen saman määrän. Niin mikähän mättää?!

Siis tuosta papatuksesta voisi kai kuvitella että asia vaivaa enemmänkin, joskus se vaivaa, tällä hetkellä ei kauheasti. Totta kai ne pyörii jossain vaiheessa päässä, mutta niistä on vain koetettava päästä yli. Se kyllä vaatii poikaystävältäkin ihmis- tai oikeastaan parisuhdetaitoja, että jaksaa muistuttaa miten oma kulta on vain se ainoa jonka hän haluaa. Koska se on se asia jonka minä haluan kuulla, minä olen se jonka hän on valinnut, se jota hän haluaa panna loppuelämänsä, eikä ketään muuta (ei ainakaan kerro, miten haluaisi jotain pornobimboa panna!) ja että ne on menneitä ja mie olen tulevaisuutta!

Ei kai haittaisi noikaan asiat niin paljoa, jos se turakki ei olisi ylivoimaisesti miun elämän parasta seksiä (niistä kolmesta). Mutta siis kuitenkin kun ne on mennyttä ja paree olis että se ei haikaile niitä enää. Jos haikailee, niin menköön sitten, mutta takaisin ei ole tulemista!

[size=9]onpa taas paatosta, koettakaa saada selvää... [/size]

Summer21

joskus taannoin on itelleki tullu mieleen samat asiat, mut kun ajattelen asian niin että enhän mäkään mieti entisiäni ja sitä kuinka hyviä ovat olleet, ei mitään paremmuusjärjestystä. ei siis kannata murehtia tommoisia, vaikka ite myös siihen välillä sortunut. mun mielestä seksi on kuitenki parasta just sen ihmisen kanssa ketä rakastaa.

DemonOfTheDay
Annie the Pooh
Ja miulle tuotti suuria ongelmia, se että se nainen oli ylipäätään saanut, koska itse en saa yhdynnässä, ellei ole vibraa mukana.

[/size]

toi on mulle kans ollu kova paikka..meillä on ukolla ollu paaaaaaljon enemmän panoja kun mulla. Se on mun toinen kumppani ja mä sille varmaan 100. mut viimeinen :wink: kuitenkin, mies on ehtiny olla kahdessa vakavassa suhteessa, toinen kesti ööömh vuosia ja toinen 3v. Ja on sanonu mulle et molemmat naiset tuli melkein joka kerta seksissä. Mä en ole saanu kertaakaan yhdynnässä ja vain harvoin suuseksissäkään :? ei se mua häiritse eikä tunnu miestäkään "häiritsevän" koska olen selittänyt sille miten nainen toimii :wink: mut on vähän ikävää et sillä tosiaan oli sellanen kuva et naiset saa siinä missä miehetkin! Mulla on paineita et miten pärjään verrattuna toisiin naisiin. mut esim siinä olen menny edelle et ennen mua se ei ollu KOSKAAN saanu suuseksiä :shock: no nyt saa!! Mut joka tapauksessa, mä keskityn seksin aikana niin paljon siihen et miten pärjään et unohdan nauttia täysillä ja mietin vaan orkkua... Avomies on parasta seksiä mitä ikinä oon saanu mut toivon et olisin sillekin koska rakastetaan niin paljon...höh...ihan liikaa paineita!

Kaikkien epävarmojen naisten pitää tästä hetkestä alkaen alkaa olemaan itsevarmoja ja uskoa et ovat villipetoja sängyssä ja pystyvät tyydyttämään miehen aivan täysin koska näinhän se asia yleensä on!

azzas

minäkin mietin asiaa joskus koska mieheni on kuitenkin kokeneempi kuin minä seksin suhteen, mutta kyllä se on mennyt ohi ja varsinkin sitten kaikki tollainen unohtu ku kuulin olevani paras jonka kanssa hän on sängyssä ollut, eikä missään seksin yhteydes edes sanottu. tuli vähän mukava olo=) hih.. eli ei siihen visii aina tarvii olla se kaiken kokenut..

miru

Mua taas häiritsee ku en tiiä kuinka monen kans mun kulta on harrastanu seksiä. Oon kysyny, mutta ei se ainakaan tähän mennesä oo kertonu. Toisaalta mua kyllä vois häiritä seki jos tietäisin. Oon kyllä sanonu etten mee kihloihin enkä naimisiin ennenku se on kertonu :D vaikkei sillä kyllä ehkä kuitenkaan ois mitään merkitystä.

taki

Mua ei häirinny kyllä yhtään se, että olisin huonompi, koska mies aina sanoi, että oon parasta seksiä mitä se on saanu.
Enemmänkin ällötti se, et sen kyrpä on ollu muittenkin sisällä :roll:

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat