Rapputeoria - Parisuhteet

joker

Kyseessä on eräänlainen porrasteoria, jonka mukaan ihmiset asettavat vastakkaisen (myös saman) sukupuolen eri rapuille sen mukaan, miten he hänet mielessään luokittelevat. Ylimmälle portaille päässyt on sellainen, joka voisi olla hyvinkin mahdollisesti tuleva kumppani. Vähän alemmaksi pääsee sellainen, joka kelpaa paremman puutteessa ja alin on sellainen, jota voi naida salaa kännissä. Naisilla on kaksi tikapuuta, kun taas miehillä on vain yksi. Naisilla on siis oikea tikapuu ja "ystävä tikapuu" sellaisia miehiä varten, jotka kelpaavat vain ystäviksi syystä tai toisesta.

Miten nainen arvioi miehen:
[img]http://www.intellectualwhores.com/images/womanratingv2.jpg[/img]

Miten mies arvioi naisen:
[img]http://www.intellectualwhores.com/images/manrating.jpg[/img]

Lisää tietoa:
http://www.intellectualwhores.com/masterladder.html

Sivut

Kommentit (84)

joker

Ilmeisesti et halunnut kommentoida teoriaa tai kyseenalaistaa sitä.
Rakentavien kommenttien sijaan esitit yksinkertaisen kysymysen, johon saa vastauksen lukemalla suomennokseni huolellisesti läpi. Oletan, että et ole lukenut sitä tietoa, jonka linkki sisälsi.

MiuMiu*

Mäkään en kyllä oikein ymmärtänyt mitä tällä ajetaan takaa ( sori :oops: )...ilmeisesti pitäis ensin jaksaa lukea tuota linkkiä?

joker

En jaksanut suomentaa tuota kokonaan, mutta aikuistuvat naiset varmaankin jaksavat lukea koko tekstin nopsaa alle viidessä minuutissa ja tietävät sen verran englantia, että ymmärtävät sen sisällön.
:wink:

Jzzu
joker
En jaksanut suomentaa tuota kokonaan, mutta aikuistuvat naiset varmaankin jaksavat lukea koko tekstin nopsaa alle viidessä minuutissa ja tietävät sen verran englantia, että ymmärtävät sen sisällön.
:wink:

Usein keskustelun aloituksissa kuitenkin on jotain suuntaa-antavia kysymyksiä siitä mihin suuntaan keskustelua halutaan tapahtuvan. :roll:

joker
Jzzu
Usein keskustelun aloituksissa kuitenkin on jotain suuntaa-antavia kysymyksiä siitä mihin suuntaan keskustelua halutaan tapahtuvan. :roll:

Usein, mutta ei aina. Ensinnäkin halusin tuoda uuden näkökulman tähän parinvalintaan ja ihmisten määrittelyyn, sillä tasa-arvoahan ei ole, kuten hyvin tiedämmekin. Eipä luennoitsijakaan aina kysele luennon aikana, mutta kuitenkin hänen luento herättää keskustelua.

Jzzu

No sen mitä mie kävin tuolta sivuilta lukaisemassa mm. tuota sivua josta nuo kuvat olit ottanut sanoisin tuosta teoriasta sen verran että mielestäni se on puppua.
En todellakaan usko että rahalla tai vallalla olisi noin suuri arvo siinä kenet nainen kumppanikseen valitsee, tämän sanon ihan oman kokemukseni perusteella: minulle esim. tuolla asialla ei ole mitään merkitystä.
Selvästikin sellaisen naisvihaaja miehen tekstiä joka on saanut nenilleen.

joker

Minusta teoria pitää aika hyvin paikkansa sinänsä, koska lähes kaikki päämiehet ovat olleet aviossa ja Kekkonen jopa koki avioliiton ulkopuolisia seikkailuja eikä hän ollut ainoa. Bill Clintonkin tapasi suulaan Monican.

Jzzu

Myös ihan "tavallisilla" miehillä on vaimoja jopa duunareilla ja työttömillä, miten se käy yksiin tuollaisten teorioiden kanssa?
Minusta tuo teoria ja koko tuo linkittämäsi sivu on lähinnä provosointia ei oikeaa tietoa.

joker

Kyseisessä teoriassa on tarkemmin lukemalla myös kohta niitä varten, jotka kuuluvat siihen epämääräisen alhaiseen kastiin yhteiskunnan silmissä.

Lainaus:
Competition - I almost titled this section disinterest. The two are closely related. We can only pursue what runs away from us. A man who is devoted to something else besides the woman is autmatically more attractive. Any intellectual whore who has ever listened to a girl complain about how her boyfriend-ran-off-with-a-slut or how her boyfriend-is-really-not-dumb-he's-just-streetsmart-and-he- has-to-sell-weed-to-support-his-baby's-mama or he's-really-nice-even-though-he-ignores-me-and-hits-me-sometimes-but-you-don't- know-what-he's-like-when-we're-alone or he's-not-emotionally-available-that's-why-I-like-talk-to-you-until-it's-time-to-go-fuck-him while he himself is sitting right there and would like nothing better than to be with her but of course is sitting solidly on the friends ladder knows this intuitively. Ultimately, almost all guys learn this truth for themselves: The best way to never score with a woman is to show too much interest in her.

Lainaus:
Novelty - Let's face it, if you're like every other guy who works a normal job and tries to live a good life, you're probably like just about every other guy. Chicks don't dig this, and why would they? Who wants someone who is just like everyone else? Something different is more attractive. Like someone who does not have to work during the day like most people because they have lots of money from business or selling drugs. Or like someone who has stabbed a man and went to prison for it. Different and a veritable ticket to getting laid.

joker

En itse kommentoi mitenkään teorian paikkansapitävyyttä, mutta on sinällään erikoista, että kukaan ei ole esittänyt asiallista tai perusteltua vastaväitettä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat