Ero

Vierailija

kuinka toipua sellaisesta erosta, jossa toisen osapuolen kanssa luuli saavansa kaiken mitä ihminen voi saada? itsellä taustalla tällainen ja kyllähän tilanne koville ottaa

Sivut

Kommentit (87)

Vierailija

En osaa sanoa muuta, kuin että aika parantaa. Yritä keksiä muuta ajateltavaa ja tekemistä. Käy kavereiden kanssa elokuvissa, kahvilla, jne. Tsemppiä.

Vierailija

Mua on aina auttanu se, että tekee just sitä mitä ite haluaa millonkin.. Välillä tuli ihan ihmeellisiä päähänpistoja ja sit vaan tein mitä mieleeni tuli.. :) Kerrankii lähdin lähi rantaan soutelemaan, soitin kaverin vanhemmille että saanko soutuveneen lainaa. Ja menin yksin soutelee..:) Mä en siis koskaan ollu soutanu, se oli eka kerta :D
Ja toinen mikä mua ainaskin autto oli urheilu, en antanu itteni jäädä kotiin suremaan.. Tottakai surin, mutta en halunnut, että mun koko elämä ois menny siin samalla pelkäks suremiseks.

Vierailija

Ei mitään käryä, pärjäsin ihan hyvin ekat kaksi kuukautta, mutta päädyttiin sitten samaan sänkyyn ja kyllähän tämä rupes taas sattumaan..

En osaa sanoa muuta kun että anna itsellesi aikaa, itke just niin paljon kun huvittaa, katso leffoja, lue kirjoja, käy kavereiden kanssa ulkona, anna itsellesi jopa lupaa tuhlata vähän vaatteisiin ja meikkeihin, yritä liikkua ja jatkaa harrastuksia, kyllä se sitten siitä jossain vaiheessa..

Vierailija

Muistuta itsellesi, että sinä vain LUULIT voivasi saada kaiken hänen kanssaan :/ Eroonne oli jokin syy, joka olisi kai tavalla tai toisella johtanut eroon ennemmin tai myöhemmin. Vaikka se nyt tuntuukin vaikealta uskoa, tulet vielä löytämään jonkun jonka kanssa SAATKIN ne asiat, joita toivot, ilman että suhteessanne on niitä tekijöitä jotka johtivat eroon. Jaksamista! :)

Lunacracker: se on tosiaan paha kun päätyy eksän kanssa sänkyyn ja tunteet nousevat pinnalle ja ehkä toivokin herää... Mä olen tähän mennessä herännyt eksäni luota viikon parin välein... *sellainen häpeävä hymiö, jollaisia messengerissä on*

Vierailija

darkling: niinpä.. no meillä oli ihan "panokaveri-suhde" ja sehän tietenkin päättyi silleen, että olin oikeasti hänelle vaa pano kun mä taas kelasin, et ehkä tää lähtee koht tästä taas. En tiedä, koitan nyt puhua sille siitä mitä oikeasti tehdään vkl.. Jospa se tajuais , ettei me voida jatkaa tälleen.

Vierailija

Aika se vaan parantaa haavat, vaikkei heti siltä tunnukkaan. Äiti sanoo aina että kaikella on varmasti tarkoitus, eikö se niin mene että kun toinen ovi sulkeutuu toinen aukeaa, mutta se eteinen on se pahin paikka. Tsemppiä teille kaikille eronneille

Vierailija

Mutta entäs kun exä on samassa työpaikassa ja toista joutuu katsomaan kipeän eron jälkeen 9 tuntia päivässä? Minut siis jätettiin ja on vaikea käyttäytyä asiallisesti kun tuntuu vaan niin helvetin pahalta. Asiaa ei auta se että exä tuntuu olevan täysin yli asiasta (ainakin esittää olevansa?) ja käyttäytyy normaalisti työkavereiden seurassa. Minä olen sitten se joka toisinaan itkee yksin pukukopissa ruokatauolla. Inhottaa myös kun tuo joskus vaikka halaa tai vaikka vaan hipasee tai sanoo jotain ihanaa --> heti herää toivo että ehkä se kumminkin vielä tykkää.

Ei vaan jaksa.

Vierailija

Juu ei varmaan tunnu kivalta.. Tosin ei oma tilanteeni ole myöskään kadehdittava. Seurustelimme melkein 2 vuotta ja erosimme ehkä 2 viikkoa sitten, en edes oikein tiedä millon koska asun hänen luonaan vielä. Syy tähän on että seurustelimme kaukosuhteessa ja tulin nyt keväällä työharjoitteluun hänen luokseen. Asiat eivät vain toimineetkaan ja sovimme että eroamme kavereina.(aluksi sekin oli sellaista että heitettiinkö se tosissaan vai puoli vitsillä). Nyt se kuitenkin on totta ja hänestä on tullut törkeä ja en tiedä mikä on ongelmana.. Pitäisi vielä vain reilu viikko kestää täällä. Kumpikaan ei oikein tiedä toisen menoista emmäkä melkein puhu ollenkaan. Minä voisin kyllä elää "neutraalisti", mutta hänelle se on vaikeaa ja kun kysyn asiasta ei tule vastausta tai sitten ilkeä mulkaisia ja jotain ilkeitä sanoja.

Vierailija

No mulla kesti suruaikaa pari viikkoo, en osannu tehä muuta ku miettiä miestä joka mut yhtäkkii jätti :( itkin ja itkin... en jaksanu tehä mtn.

Mut sit suutuin itelleni ja päätin etten sure miestä joka kohteli mua nii paskasti!
Aloin tutustumaan muihin miehiin, mietin sinkkuuden parhaita puolia... Se auttoi, kun tajusin että maailmassa on paljo parempiaki meihiä, jotka saa taas tuntemaan mun olon naiseks <3
Toki en voi vieläkään etes ajatella mtn uutta suhdetta... mut pieni flirtti ja miehet piristää kummasti, saa unohtamaan menneen edes hetkeksi ja lopulta melkein kokonaan.

Vierailija

Onko jossain muualla netissä aiheita ja keskusteluja erosta?
En tiedä mitä tästä tulee, vai olmmeko jo eronneet. On niin sekava olo, enkä pysty keskittymään mihinkään. En halua ottaa yhteyttä häneen, koska osaa olla niin pirun ilkeä. Ehkä haluan myös tuntea oloni kaivatuksi, jota en ilmeisestikään ole, kun ei yhteyttä ota.

Vierailija

-Laita pari kostutettua tavallista tai kamomillateepussia jääkaappiin.
-Kuuntele kaikki suhteeseen liittyvät biisit, lue viestit ja kirjeet, selaa kuvia, muistele missä tapasitte ja itke oikein urakalla -vaikka ääneen.
-Kun molemmat silmäsi ovat muurautuneet umpeen, voit alkaa muistella miten ilkeä/petollinen/tylsä/tyhmä poikaystäväsi oli tai teki sinusta kavereiden edessä tyhmän/ruman/ilkeän/naurettavan, ja miten nytkin joudut olemaan kotona koska et näe mitään itkemisen takia.
-Suutu kunnolla ja totea että ansaitset parempaa.
-Tunnustele tiesi keittiöön, hae teepussit, mene makuulle ja aseta ne silmillesi.
-Torkahda
-Herää uutena ihmisenä
-Juo lasi vettä
-Pese hiukset
-Silitä koiraa/kissaa
-Aloita hillitty kävelyharrastus
-Lue kirja
-Katso leffa
Syö hiukan tummaasuklaata

Kaikki on taas mahdollista.

Itsehän olen rukkasten jälkeen uppoutunut katsomaan lempisarjani tuotantokausia. Istunut kokopäivän pimeässä kämpässä, itkenyt surullisille kohtauksille niin että henkeä salpaa, syönyt mitä ikinä tekeekään mieli enkä kantanu huono omaatuntoa siitä, halaillu samalla tyynyä. Kahden tuotantokauden jälkeen (ja parin päivän kotona istumisen ja makaamisen jälkeen) palasin normaaliin päivärytmiin. Ystävät veivät ajatukset muualle. En tiedä mitä teen jatkossa, kun sarjan tuotantokauden loppuvat käsiini. :D

Vierailija

Jos oot liikunnanihmisiä, jatka liikkumista ja liiku paljon :) Lue kirjoja, mene ulos, tapaa kavereita ja pidä ittes liikkeessä.

Ei oo aikaa miettiä yksin mitään masentavaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat