Kuinka nopeasti yhteen? - Parisuhteet

kersa

1,5 kk soudettiin ja huovattiin ennen kuin alettiin seurustella. Nyt meillä tulee loppukesästä kolme vuotta täyteen ja silloin muutamme yhteen.

Sivut

Kommentit (69)

*Sandy*

Ensimmäisen kerran kun tapasimme, päädyimme harrastamaan seksiä (köh köh :oops: ). Eipä se ole haitannut että niin nopeasti etenimme, nyt takana on yli kolme vuotta yhteiseloa :)

Venice Queen

Me tapailtiin kaks viikkoa melko tiiviisti, tai joka päivä oltiin yhdessä. Siis 2 viikon jälkeen mies sitten joskus yöllä kysäisi omalla persoonallisella tyylillään, että seurustellaankos me nyt... Jo ensimmäisen viikon jälkeen alettiin nukkua yhdessä, mutta seksiä harrastettiin sitten kolmen viikon jälkeen (eli oltiin siis virallisesti seurusteltu viikon verran).

sopuli

Samana iltana, kun tavattiin, mentiin myös sänkyyn :o Seurustelu sitten... En osaa sanoa, milloin se seurusteluksi meni. Jossain vaiheessa vaan, ei kai me olla vieläkään sovittu mitään ;) Ehkä noin parin kuukauden päästä tapaamisesta seurusteltiin, siinä vaiheessa, kun vanhemmille esiteltiin ;)

SooZ

töissä tutustuttiin. siitä varmaan pari viikkoa eteen päin niin menin kullan luo yöksi. Yhdyntää ei ollut mutta vähän muuta sitten :) oisko seksi tullut kuvioihin sitten viikon tai parin päästä tästä

Maikki85

no kuukaus me tu tunnettiin ja tä kuukauden aikana nähtin muutamia kertoja. Kunnes sitten eräänä iltana olin hänen luonansa jolloin kultani kysyi että seurustellaanko me nyt ihan virallisesti. :D siitä lähti seurustelu ja kaks päivää meni sen jälkeen kun seksi elämä aukeni meille..
Eli suht nopeeta toimintaa enkä tosiaan tunenut kultaani mistään entuudesta.. ELi tän parinvuoden matkan aikana pikkuhiljaa ollaan tutustuttu toisiimme.

annuska

tapasimme perjantai-iltana baarissa ja siitä jatkoimme meille. lievässä humalassa kai jotain seksin-tapaista yritimme, mutta en sitä siksi kutsuisi. seuraavan viikon vietimme tiiviisti yhdessä, emme kuitenkaan harrastaneet seksiä =) kunnes lauantai yönä huomasimme molemmat olevamme täysin toistemme lumoissa. näin päätimme sitten jättää muut ihmiset sikseen ja keskittyä toisiimme - tästä sopimuksesta seurasi kiihkeä yö....

Annie the Pooh

Tavattiin netissä ja sitä kautta tutustuttiin, mesetettiin ja puhelimessa juteltiin noin parin kuukauden ajan ennen kuin tavattiin, sit kun tavattiin meni puoli viikkoa, kun hän jo tuli ekan kerran luokseni, siitä lähtien soiteltiin joka ilta ja muutama yökyläkin taisi olla, kunnes sitten noin kolmen viikon päästä ensi tapaamisesta harrastettiin seksiä.

Seurustelun aloittamispäiväksi sovittiin vasta jälkikäteen, että se on se seksin harrastamisen aatto (Eli siis kolme viikkoa). Ukko kyllä heitti että kai sen voisi laskea siitä ensitapaamisesta, mutta ei minusta. Sittemmin on sitten oltu melkein kaikki yöt yhdessä, pois lukien ne mitkä olen ollut muulla paikkakunnalla. Joulun jälkeen on oltu kaikki paitsi kolme yötä yhdessä. Yhteensä voisi laskea yhden käden sormilla ne yöt, joita ei oltu yhdessä. :D

PinkPanther

Tavattiin ihan kunnolla kesäkuun ekana viikonloppuna perjantaina, tapailtiin, juteltiin hirveesti aina tavatessamme.. (tästä kerroin tarkemmin topicissa "missä tapasit kultasi) ..sit kesäkuun lopulla, 29.pvä suudeltiin ekaa kertaa, ja 30.pvä aloimme seurustella.. seksiä harrastimme n. 2 viikon virallisen seurustelun jälkeen, vaikka vaikuttaa pikaiselta, niin molemmat olimme hyvin varmoja asiasta. sovimme, että etenemme ihan rauhassa, koska se oli yhteinen toivomus.. ja tässä ollaan nyt.. happier than ever before... :)

Carrie

N. 2 viikkoa tunnettiin ennen seurustelua, ja 2 viikkoa seurustelun alkamisesta tuli seksi kuvioihin. Aika nopeaa toimintaahan tuo oli, mutta ei mua ainakaan haittaa yhtään :)

maaruli

Me tiedettiin toisemme jo yläasteella ja ehdittiin olla samalla luokalla lukiossa puoltoista vuotta ennen kuin ruvettiin oikeesti tapaamaan ja tutustumaan. Siitä noin kuukausi niin sovittiin seurustelevamme. Seksiä ekan kerran vasta noin 4 kuukauden kuluttua siitä.

Emmy

Tosissaan ollaan oltu heti ensi tapaamisesta. Seksiä harrastettiin ensimmäisen kerran tasan viikko tapaamisen jälkeen ja yhteen muutettiin kaksi kuukautta myöhemmin. Nyt seurusteltu ja asuttu yhdessä kaksi vuotta. :P

Shandril

Meillä myös aikalailla yhtä nopeaa toimintaa kuin Emmyllä. Tavattiin baarissa, josta vietettiin yö yhdessä. Sen jälkeen nukuin omassa kodissa n. neljä kertaa (yksin), eli käytännössä olen asunut tapaamisestamme asti murun luona. Seksi tuli kuvioihin kaksi viikkoa sen jälkeen kun olimme tavanneet. Nyt vähän reilu vuosi yhteiseloa takana ja hyvin menee :wink:

Virallisesti muutin kultsin luo viime kesänä, eli noin puolen vuoden seurustelun jälkeen. Tosin silloin jo lähes kaikki minun vaatteeni oli siellä... :)

Santtu

Kolmansilla treffeillä sänkyyn, vaikka sitäkin ennen nukuttiin jo samassa sängyssä monta kertaa. Me kun ollaan tunnettu kavereina paljon pidempään kun seurusteltu. Virallinen seurustelupäivä sovittiin jälkikäteen sitten siitä, kun kulta kysyi vieläkö kelpuutan sen. Ja sen kelpuuttamisen jälkeen ollaankin melkein asuttu koko ajan saman katon alla.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat