Avoliitto

Vierailija

Ajattelin nyt sitten aloittaa uuden keskustelun avoliitossa oleville. Kaikki vaan tänne. :)

Pestiin tänään miekkosen kanssa ikkunat ja vaihdettiin verhot. Minulla meinasi olla vaikeuksia verhojen vaihtamisessa, kun minulla sattuu olemaan korkeanpaikankammo. Meni se sitten onneksi hyvin.

Sivut

Kommentit (78)

Vierailija

en oo avoliitossa mut oli pakko tulla sanoo et oli ihana lukee toi teksti ja tekis mieli itekki muuttaa yhtee mieheni kanssa mahdollisimman pian..

Vierailija

Meijjän taas pitäis ostaa uudet verhot, tai no mä haluisin mut eipä tuo avokki oo niitä näkemässä ku viikonloppusin, siis intissä kun on..
Mä oon taas laitellu meille partsia kuntoon avokille yllätykseks..:)

Vierailija

riiks, miten kauan miekkosesi on vielä intissä? :/

Mekin laitettiin partsi kuntoon tuossa viime viikolla. Tai no, tässä ollaan vähän kaikkea laiteltu kuntoon, kun muutin tänne vasta huhtikuun lopulla. :D Sitä ennen oltiin kaukosuhteessa. Huomenna pitäisi käydä työkkärissä ja Kelalla.

Naurettiin noille Euroviisuehdokkaille. Kaikki oli ihan omituisia, paitsi mikähän se yksi maa nyt oli... Makedonia?

Vierailija

Me muutettiin tosa viime marraskuussa saman katon alle. Tammikuussa tuli 2v suhdetta täyteen. Mutta joo, itelläki verhojen kaa ongelmia 1. en tykkää silittämisest ja 2. korkeanpaikan kammo.. :D

Vierailija

Tammikuussa tuo lähti ja tammikuussa tulee, vielä siis noin 8kk jälellä.. Mut aika on menny hurjan nopeesti ja yllättävän vaivattomasti :D Me oltiin kuitenki asuttu yhes jo puoltoista vuotta ennen ku mies lähti intin vihreisiin..

Mun verho ongelma on siinä, etten löydä kivoja verhoja :D tai jos löydän, nii ne on ihan sika hintaiset.. Vinkkei missä olis kivoja mut edullisii verhoi? :D

Vierailija

Hei kaikki!
Olen muuttamassa kesällä mieheni kanssa yhteen ja vähän jänskää miten yhteiselo lähtee käyntiin.. Onko vinkkejä siitä mt tulisi välttää/erityisesti huomioida? Entä millaisia kokemuksia porukoilla on yhdessä asumisesta? Oon näemmä vähän untuvikko xD

Vierailija

Ei kait tuohon voi mitään vinkkejä antaa.. Hetken aika voi mennä tietty tottumiseen ja kun alkaa huomaamaan miten se toinen on "kuin omassa kodissaan". Esim. mä en ihan kamalan siisti ihminen ole, semmonen ehkä perussiisti ja avokki sitten välillä huomauttaa jos esim. hellalle olen ruuan jälkeen jättänyt läikkiä, se tuli pienenä yllätyksenä. :D Mutta toki mukavaa että on siisti mies. Ihan rauhassa kannattaa totutella yhteiseloon :)

Vierailija

Meilläkin sama tilanne kuin riiks:illä, eli avomies on tämän vuoden armeijassa. Lähti siis tammikuussa ja tulee ensi vuoden tammikuussa.
Muutettiin viime vuoden kesäkuussa yhteen n. puolen vuoden seurustelun jälkeen. Aika aikaisessa vaiheessa kyllä, mutta kaikki on mennyt puolin ja toisin asumisen ja yhteiselon kanssa nappiin. :) Eli ratkaisu ei kaduta yhtään. Minä olin asunut jo monta vuotta omillani (muutin asumaan yksin 16 vuotiaana), mutta mies muutti suoraan lapsuuden kodistaan. Oli tosin saanut niin hyvän koulutuksen, ettei voi valittaa. ;)

Mulla on ihan sama ongelma verhojen kanssa, en löydä mistään kivoja verhoja olkkariin. Nyt siis eletään ilman verhoja :D

Vierailija

-puhvi-, kannattaa muistaa, että teette heti pelisäännöt selviksi liittyen vähän kaikkeen. Eli miten hoidatte kotiaskareet, jne. Ettei sitten tule niitä jälkipuheita. Toivottavasti teillä menee sitten hyvin, kun muutatte yhteen. :)

kiusa, me ei jaksettu odottaa edes sitä puolta vuotta. :D Hieman yli kolme kuukautta vain. *punastuu* Hyvin on kuitenkin mennyt. Ei kaduta myöskään ollenkaan. Molemmat ollaan onneksi asuttu omillaan jo jonkun aikaa, ettei olla heti muutettu lapsuudenkodeista. Itse muutin myös 16-vuotiaana pois kotoa ja miekkonen on asunut itsekseen kaksi vuotta.

Apua, ens viikon tiistaina on mun synttärit. 20 napsahtaa täyteen. Tunnen itseni ikälopuksi. :D Veljenpojatkin tuntuu kasvavan hujauksessa. Yksi on 9v, toinen 4v ja kolmas on onneksi vielä suhteellisen pieni, kohta 9kk.

Vierailija

Mä rakastuin Ikean graafisiin kankaisiin, sieltä sitten ostin itselleni verhot.
Tosin suhde hajosi ja muutin sieltä pois, eikä niitä verhoja varmaan enää ole edes :'D

Vierailija

Miksiköhän mun viestiä ei näy.. no, uusi yritys.

Kauheata, ensi viikon tiistaina täytän pyöreät 20. Tunnen oloni ikälopuksi, varsinkin, kun veljenpojat tuntuvat kasvavan hujauksessa. :D Yksi on 9v, toinen 4v ja kolmas onneksi vasta 9kk.

Jeij, tänään tuli entisen kämpän vuokravakuus takaisin. Voisi käydä ostamassa ruokaa. :)

Kepa
Seuraa 
Liittynyt7.5.2009

-puhvi- mun neuvo on, että älä odota liikoja, varaudu yllätyksiin vaikka oisittekin jo ehtinyt pitkään seurustella ja ajan kanssa kaikki :) kannattaa myös ehkä vähän jutella siitä, esim. kuinka usein siivoatte ja muistakin perusjutuista vähän tehdä yhteisiä pelisääntöjä.

me ollaan nyt asuttu 2,5 vuotta yhdessä ja kaikenlaista on siihenkin aikaan kerennyt sisältyä. Vieläkin painitaan sen kanssa, että saatais kämppä pidettyä siistinä yms.

Vierailija

Yhteen muuttaminen on aina eräänlainen käännekohta elämässä, siinä punnitaan, että tuleeko hommasta ylipäätänsä mitään. Aluksi tietysti kaikki on aivan ihanaa, mutta kun se arki sieltä astuu kuvioihin, niin tarvitaan kompromisseja, ymmärrystä ja keskustelutaitoa. Tietyt pelisäännöt tulee sopia jo etukäteen ja kannattaisi olla yhteinen käsitys tulevaisuudesta (lapsista, naimisiin menosta jne...), ettei sitten myöhemmin tule karuja yllätyksiä. On sovittava miten talous hoidetaan (erilaiset laskut jne...), ettei tarvitse ainakaan raha-asioista riidellä. Tulee muistaa, että yhteen muuttaminen on iso asia ja riitoja tulee, pitää omata oikeanlaiset ongelmatilanteiden ratkaisutaidot, niitä tietty oppii ajan kanssa :) Jos kaikki perusasiat on kunnossa, niin arki vain liittää tiukemmin yhteen ja pikku riidat vahvistavat yhdessä olon tunnetta.

Tsemppiä sinulle -puhvi-, jos teillä on miehenne kanssa pelisäännöt selvillä ja yhteen muutto on molemmille se oikealta tuntuva vaihtoehto ja seuraava askel, niin ihan varmasti hyvin menee. Nimimerkillä: asunut miehensä kanssa saman katon alla onnellisesti 2.5 v. :)

Vierailija

Muutettiin miehen kanssa yhteen n. 9 kuukauden seurustelun jälkeen. Tämä on ollut pisin suhteeni tähän mennessä ja yhteen muuttokin tuntui oikealta ratkaisulta. Yhteenmuutosta on nyt melkein puolivuotta aikaa ja kaikki on mennyt hyvin.Mitä nyt rahallisia ongelmia on ollut koska mies on ollut lomautettuna muutaman kuukauden ja itse olen opiskelija.
Suurin muutos muuton jälkeen oli se että ei enää liikuta kaikkialla yhessä vaan meillä on omat menot. Tai oikeastaan minä olen yleensä viikolla vaan kotona ja mies jossain.
Suhtaudun vähän skeptisesti niihin,jotka jo parin kuukauden seurustelun jälkeen muuttavat yhteen. Mutta tämäkin johtuu siitä,että muutamat kaverit ovat näin tehneet ja suhde on päättynyt nopeasti.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat