Poikkis ja pilven käyttö.. - Parisuhteet

Teresa_

Lisäisin vielä, että myös huumeista puhuttaessa aivan liian usein luullaan huumeiden johtavan väkivaltaan, kyllä se alkoholi hyvin paljon usemammin johtaa väkivaltaisiin tekoihin kuin huumeet. Mutta en jaksa tästä aiheesta enempää täällä, aiheestaa on keskustelua jo muualla.

Mun mielestä sun kannattaa miettiä, että onko se nyt oikeesti niin vaarallista jos poikaystäväsi silloin tällöin pössyttelee, mikä siinä susta on niin kauheeta? Sekö, että se on laitonta? Mutta jokatapauksessa keskustelkaa aiheesta poikaystäväs kans ja jos se oikeesti lupaa (ja myös aikoo) olla kokonaan ilman pilveä, niin sittenhän sulla ei minkäänlaista ongelmaa enää oo... :wink:

Sivut

Kommentit (168)

kivi
Miffy
Kannattaa anzQu miettiä siltäkin kantilta, että lopettaisitko alkoholinkäyttösi kokonaan, jos poikkiksesi pyytäisi.

Pilvenpolttoa ja alkoholin käyttöä verrattaessa kannattaa muistaa, että toinen on laillista ja toinen laitonta Suomessa. Musta on oikeus vaatia kumppaniaan olemaan tekemättä jotain laitonta.

taki

Jos oot kerran jo kieltänyt ja se oli hänelle ok, en ymmärrä mistä nyt on murhe.
Jos poika kerran suostui lopettamaan, olisi vähän kummallista jos nyt sanoisit: eiku voit sä joskus poltellakin, mut se kyllä haittais mua tosi paljon ja olis kiva jos kuitenki lopettaisit....

Miffy
kivi
Olen muuten nähnyt sellaisenkin tapauksen, että terveyshaitat näkyvät myös vähäisellä käytöllä

Ois kiva kuulla millaset vaikutukset, siis negatiiviset. Siis vilpittömästi, en v*ttuile :)

Joo, kyllä mäkin ihan ymmärrän se, että joku haluaa kieltää poikkikseltaan pajauttelun. Kyllä mäkin kieltäisin ehdottomasti mun mieheltäni esim. heroiinin satunnaisenkin käytön, tai siis en hyväksyisi sitä (luultavasti).

anzQu

Ei tietenkään kaikki ole, mutta mun MONELLA tutulla on noin käynyt.. Aivan liian monella.. Yksi pääsi ihan vasta vieroituksesta ja jätkä on 18. Poltti pilveä 2. vuotta ja sit huomas, että ei saa enää samoja kiksejä ja sit kokeili vahvempia ja vuoden käytti vahvoja ja joutu sit vieroitukseen.. hyvä niin..
Mutta on mun monelle muullekkin tutulle käynyt noin... :(

Hawana
Miffy
Mä en usko, että se lopullisesti pajauttelun tuosta lopettais.

samat sanat. veikkaan, että jossainvaiheessa joko polttaa salaa, tai sitten alkaa ruinaamaan, että miksei muka saa pajautella, eihän se ole vaarallista yms yms yms.

suosittelisin myös, että annat pajautella vaikka pari kertaa vuodessa erikoistapauksissa.
itsellä oli myös iso kynnyskysymys tuo pajauttelu poikkiksen kohdalla. kerran suhteemme aikana pajautti ja siitä tuli sellainen riita, että toiste ei sitä tehnyt.
ymmärrän topicin aloittajaa hyvin siinä, ettei siedä pajauttelua yhtään. mulla on sama asenne, en kestä koko touhua. :x

Abigail
kivi
Miffy
Kannattaa anzQu miettiä siltäkin kantilta, että lopettaisitko alkoholinkäyttösi kokonaan, jos poikkiksesi pyytäisi.

Pilvenpolttoa ja alkoholin käyttöä verrattaessa kannattaa muistaa, että toinen on laillista ja toinen laitonta Suomessa. Musta on oikeus vaatia kumppaniaan olemaan tekemättä jotain laitonta.

Tuohan on täysin totta, mutta samalla voi miettiä, onko lainsäädäntö tuossa asiassa ihan kohdallaan. En tässä yhteydessä kuitenkaan rupea enempää inttämään asiasta, koska muistan hämärästi lukeneeni joskus samasta aiheesta juttua toisessa keskustelussa tällä foorumilla.

Keskustelun aloittelijalla ei minusta taida olla muuta vaihtoehtoa kuin uskoa kaverin päätöstä olla polttamatta tai sitten ei ja päättää jatkosta sen pohjalta. Jos seurustelusuhde kerran on hyvin tuore, niin pitäisiköhän aluksi katsella rauhassa ja oppia kunnolla tuntemaan. Ehkä silloin huomaakin, ettei mitään aihetta huoleen ole.

kivi
Miffy
kivi

Olen siis todellakin sitä mieltä, että pilvenkäyttö on sellainen asia, johon seurustelukumppani saa puuttua

Joo on, ja sellasia ovat myös muiden huumeiden kuten alkoholin ja röökin käyttö, pornon kattelu, nenän kaivaminen ja niin edelleen.

Alkoholin käyttö ja röökin poltto kyllä, koska ne tuhoaa terveyden. Siis niihin mielestäni on oikeus puuttua, jos asia häiritsee. Sitä en sano, että voisi tosta noin vaan mennä toiselta kieltämään ne jutut, mutta puuttua saa.

kivi

Olen muuten nähnyt sellaisenkin tapauksen, että terveyshaitat näkyvät myös vähäisellä käytöllä, mutten toki väitä, että kaikilla näkyisivät.

Tämä tuntuu olevan sellainen juttu, johon on vähintäänkin kahdenlaisia mielipiteitä ja omallani tahdoin ilmaista sen, että ymmärrän jyrkän kannan asiaan. Myös sen sallivan kannan ymmärrän toisaalta.

Katya

Itselläni on kokemusta että jos jyrkästi kieltää (varsinkin uhkailemalla), se ei johda muuhun kuin poltteluun salaa. :? Jos suhde on varsinkin tuore niin kuin sinulla, kannattaisi ensin pyytää poikaystävääsi vähentämään ja pidemmän seurustelun jälkeen kauniisti vihjaista kuinka asia vaivaa sinua.
Aggressiivinen kieltäminen saattaa vain suututtaa ja usuttaa uhmaamaan kieltoasi. Niin lapselliselta kuin se kuulostaa, totta se on :wink:

sopuli

Mä olen itse myös erittäin ehdoton ton pilven suhteen, eli ymmärrän sua erittäin hyvin. Tuskin voisin elää miekkoseni kanssa, jos hän pilveä polttelisi, vaikkakin tekisi sitä satunnaisesti. Kyllä se alkoholikin paljon pahaa aiheuttaa (senkin on joutunut näkemään vähän liiankin hyvin), mutta... Se on kuitenkin laillista ja sitä nautin itsekin :lol:

Toivottavasti poikaystäväsi pitää sanansa eikä polttele enää, koska on niin luvannut. Ehkäpä sen huomaat, mikäli ei pidä. Ettehän te naimisiin ole menossa, katsele rauhassa! Ja jos hän ei riko lupaustaan, niin itse hän on päätöksensä tehnyt, ei sun tarvii siitä syyllisyyttä kantaa "ettei hän voisi tehdä samoja asioista kuin ennen".

papuna

myös cd-levyjen polttaminen (ja "levittäminen" esim. kaverille) on laitonta suomessa.
onko siis levyjen polton kieltäminen verrattavissa pilven polton lopettamisen pyytämiseen!?

kun mun mielessä olisi paljon KOHTUUTTOMAMPAA pyytää mua lopettaan alkoholin käyttö kokonaan kuin se että pyytäis mua oleen polttamatta levyjä kavereille/kavereilta.

jokatapauksessa oon sitä mieltä,ettei vaatimalla tuossa vaiheessa voita mitään.
opetelkaa nyt jo juttelemaan asioista niin ei myöhemmin tule valheellisuus vastaan.

Miffy

Mä en usko, että se lopullisesti pajauttelun tuosta lopettais. Voi toki olla että lopettaakin. Riippuvainen se ei missään nimessä ole, joten en ymmärrä, miksei se voisi välillä poltellakin? Tai no ,sillä lailla ymmärrän, että jos mun poikaystävä esim. haluaisi pari kertaa vuodessa tykittää heroiinia suoneen, en hyväksyisi sitä. Eli siis eri ihmisille eri asiat aiheuttaa ahdistusta jne.

Hat

Monet ihmiset eivät vaihda sitä kannabista mihinkään vahvempiin aineisiin. Jos ihmiset tässä maassa polttaisivat savuja mielummin kun joisivat niin väkivalta vähenisi , ihmiset olisivat leppoisampia ja mukavempia.kannabis vaan lailliseksi että täällä pääsee kaikki rentoutumaan rauhassa missä vain ilman poliisin puuttumista asiaan. :mrgreen:

Abigail

En halua vaikuttaa negatiiviselta, mutta minusta tuntuu, että hän sanoi lopettavansa vain sinun mieliksesi. Pilven polttoa ei minusta pidä rinnastaa kovien huumeiden käyttöön. Tuskin muutaman kuukauden välein tapahtuvasta kukan nauttimisesta kukaan kärsii. Toinen asia on sitten se, jos tyyppi on pöllyssä jatkuvalla syötöllä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat