pikkujouluista.. - Parisuhteet

Claudia

juu nyt on pikkujoulut ohi ja jäihän niistä paha maku suuhun, mites teillä?

ite sain eilen kuulla ensimmäisenä kun menin töihin eräältä työkaveriltani että "näin muuten perjantaina mieheski baarissa, tais olla hauskaa, sielä se kuolas kilpaa kavereiden kans tanssityttöjen perään!"

voitte varmaan uskoo et oli hieno työpäivä... mites teillä, menikö pippalot hyvin?

Sivut

Kommentit (55)

Annie the Pooh

no voi hel***** mikä idiootti se siun työkaveri...!! :x olikohan sillä oma kumppani hillunut ties missä kun piti muidenkin elämä pilata? Mut eikö se ole kuitenkin parempi että vain kuolasi... katsoa saa mutta ei koskea!

pikkujoulut on vielä edessä, keskiviikkona vasta.. eipä varmaan jää paha mieli, kun sinkkuna sinne lähden ja käyn vain syömässä jouluruoat. Toi uusi vähän kyseli että jaa, pikkujoulut, oliskohan tuo tulossa mukaan?! en aio meinaan pyytää :D

Shandy

Yksissä pikkujouluissa olin, ja oli oikein mukavaa. :)

Vielä olisi kahdet edessä, harrastuksen tiimoilta toiset ja sitten ihan hyvin ystävien kesken toiset, eli luulempa että niissäkin on hauskaa. :)

Aika urpo työkaveri Claudialla.

sopuli
Claudia
juu nyt on pikkujoulut ohi ja jäihän niistä paha maku suuhun, mites teillä?

ite sain eilen kuulla ensimmäisenä kun menin töihin eräältä työkaveriltani että "näin muuten perjantaina mieheski baarissa, tais olla hauskaa, sielä se kuolas kilpaa kavereiden kans tanssityttöjen perään!"

voitte varmaan uskoo et oli hieno työpäivä... mites teillä, menikö pippalot hyvin?

Höh, olipa tyhmä työkaveri! Saahan sitä nyt katsoa, kunhan ei koske :)

Mun pikkujoulut meni myös vähän penkin alle...

taruu

mulla oli ihan kivat pikkujoulut, ainakin sen mitä ite niistä muistan ni oli kivaa :oops: .Oon kyllä todella kiitollinen ettei tarvinnu tänään mennä töihin, kun veikkaan et siel ois saanu vähän kuulla vaik mitään erityistä ei oliskaan koheltanu, mut jo siitä et alunperinkään olin niin päissäni.. ulkomaalaiset viinat oli aikas petollisia, muisti ainakin lähti.. Pääosin siis oli kuitenkin kivaa, hyvää ruokaa ja mukavia ihmisiä :D ..

zizi

Olipas kyllä ihmeellinen kommentti...

Mun pikkujoulut meni oikein kivasti, oli kivemmat kun koskaan:) Hyvää ruokaa, ohjelmaa ja tanssimista aamuyöhön saakka. Oli vaan melko karua herätä seuraavana aamuna kouluun. :lol:

illusia

Kiva työkaveri, joku pakkomielle satuttaa sua? Onko kenties sinkku ja heittäytynyt katkeraks näin joulun alla?
Oman miehen työpaikan pikkujoulut on ens perjantaina, puolisoita ei ole kutsuttu, aina tietty vähän jänskättää... Pitäs luottaa joo, mutta kaikenlaisia kauhujuttuja kuulee... "Joka kuudes pettää pikkujouluissa" "Iso firma osti huoria työntekijöilleen pikkujouluihin..." :lol: No kai sitä taas pitäs näistä selvitä, ilman hirveitä perheriitoja ja mustasukkasuus kohtauksia...kai...

Miffy

jooh. Ikävä työkaveri.

Mutta entäs miehen rooli tässä jutussa?!

mitäs jos työkaveri ois nähny miehen panevan jotain toista tyttöä, olisiko hän siinä tapauksessa ollut inhottava, jos kertoo asian miehen kumppanille? Ajatusleikki vaan.

taki

Mennään parin viikon päästä ryhmän kanssa laivalle viettämään pikkujouluja. Luulen, että tulee mielenkiintoista, ollaan aika juhlivaa sakkia 8)

Sitä seuraavana päivänä on yhden kavrun kommuunin pikkujoulut ja siellä tulee kanssa olemaan hauskaa, viime bileissä valvotettiin korttelia viiteen aamulla.

Mies oli vähän aikaa sitten työpaikan pikkujouluissa, en kuullu ku muutaman iskemisjutun jälkeenpäin. Tytöt tarjoo sille aina kaljaa ja pillua, kun se on niin komee, luulisin ainakin että huoli vaan tota ekaa. I trust my man.

Claudia: mulle sano kerran yks lukio"kaveri", että mun poikaystävä oli pettäny mua(oli miesten kanssa viikon reissussa), jonku pornotähden kanssa. Itkin sitten koko vitun päivän, kunnes kuulin, et "kaveri" ei ollu edes ite paikalla ja oli vaan päätelly näin jostain ihme tekstiviestistä ja kieroista aivoistaan johtuen..

Lania

No just joo onpa ilkee lutka kanttura työkaveri, selkeesti elämänsä myyny katkera paska joka vihaa kaikkia yhyy yhyy viil.

...

Ihanaa kun ei tehä nopeita johtopäätöksiä, tollanen heitto ny saattaa olla vaan vaikka pelkkä ("hauska") heitto jota toinen ei ees aattele sekuntia myöhemmin. Mut mikäs siinä, en oo mä, teilatkaa vaan.

Mulla ei oo pikkujouluja, muuta kun kaveriporukalla. Porukka on laskettavissa melkein yhden käden sormin, joten toivon mukaan (no eiköhän :D) oo aika lepposat kekkerit tulossa.

SooZ

Inhottavasti sanottu sun työkaverilta. Taitaa olla kateutta ilmassa..

Itse olen ollut yksissä pikkujouluissa, ja kivaa oli. Ei mitään sen kummempaa hässäkkää ollut. Vielä olis kyllä muutamat edessä.. :)

Daisy

Kuulostaapa tosi hyvältä. :( Itselläni oli yhdet pikkujoulut parisen viikkoa sitten ja meni ihan OK:sti. Toiset olisivat sitten parin viikon päästä tiedossa laivalla. Saas nähdä miten ne menee. =)

princess

Meillä perinteikkäästi todella vauhdikkaat duunipikkujoulut ensiviikolla.. Vähän jo jänskää millanen hulabaloo tällä kertaa.
Paljon nuorta porukkaa töissä niin pikkujoulut tuppaa olemaan sen mukaiset - jatkoja myöten. Oma kultani on samassa työpaikassa joten voidaan yhes tarkkailla menoa
8)

Shandy

Hip hei, sain tänään pikkujoululistaani yhdet pikkujoulut lisää, huomenna on nimittäin koulun pikkujoulut ja olen onnistunut olemaan ihan pimennossa kaikelta tiedotukselta! Tuli ehkä vähän äkkiä, mutta tuonne ei onneksi tartte tuskailla vaatteiden kanssa; ihan normaali bilevarustus riittänee ;)

Mä tykkään pikkujouluista, varsinkin niistä joissa on juomatarjoilu ;)

Toi pettämisjuttu on muuten aika jännä, miksi sitä pitää pettää juuri pikkujouluissa eikä esim. saunailloissa tai muissa juhlissa? Tarkoitan siis että tuo pettäminen otetaan esille juuri pikkujouluissa, ja se aiheuttaa yleensä enemmän mustasukkaisuutta parisuhteissa kuin jotkut random-pippalot keskellä talvea. :roll:

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat