mustat sukat!! - Parisuhteet

Luna

[color=blue][/color] :oops: Ongelmani lienee varsin yleinen;mustasukkaisuus..mieheni on edellisessä suhteessa pettänyt exäänsä
tosi paljon.Ollaan seurusteltu nyt n vuoden verran ja tiedän että ei ole pettäny mua,MUTTA saan silti välillä aivan karmeita mustasukkaisuus kohtauksia.huudan,raivoan ja kuvittelen että hän on ollut kaikkien mahd naisten kanssa.olo välillä aivan kamala kun mietin näitä asioita...auttakaa hyvät ihmiset..!!!tunnen itseni rumaksi ja vertaan itseäni muihin naisiin.. :(

Sivut

Kommentit (43)

april

Hankala juttu. Kyllä minäkin varmaan epäilisin jos mies on pettäjä-tyyppiä. Mutta ei se välttämättä sitä tarkoita jos edellisessä suhteessa on pettäny et pettää taas. Kun se voi mennä just toisinpäin et kun on uus hyvä suhde niin sitä ei halua pilata. mun entinen petti mua monta kertaa. ja mä sit vähän niinku kostoks kerran. mut siihen se jäi mulla. en ikinä enää halua pettää ketään se on pahinta mitä toiselle voi tehdä!!

SooZ

itse myös petin entistäni koska hän kertoi minulle suoraan pettäneensä minua useasti ja halusin kait sitten kostaa. Tosin tässä vaiheessa ei enää seurusteltukaan hänen kanssaan mutta hän olisi halunnut palata yhteen..

nykyisessä suhteessa olen huomannut että minussa on todella mustasukkaisia piirteiä :D en nyt pillastu mistään ystävä naisista mutta jos joku tuntematon juttelee kullalle niin heti pieni pisto tuntuu sisällä :)

enpä osaa muuten neuvoa kuin että yrität ajatella asioita järkevästi ja suurentelematta niitä. näin minä yritän toimia kun mustasukkaisuus meinaa hiipiä esiin. tosin sinulla tietysti rassaa tuo pettämis juttu mutta jos kultasi kerran ei ole sinua pettänyt niin ei semmoisesta kannata turhaan murehtia.

Maikki85

hmm.. aikas hankala juttu. Oisin varmasti itsekkin todella mustis jos kultani olisi joskus pettänyt ex naisiansa.
Ehkä kannattaa puhua miekkosesi kanssa ja kysellä asioitten tilannetta ja puhua epävarmuuksistasin. Sillä ne asiat selviää.

angie

On olemassa sanonta pettää kerran, pettää aina. Mutta en usko tuon olevan totta, koska mielestäni ihmiset kykenevät muuttumaan. En tiedä, mua ei ole koskaan petetty. Tsemppiä sulle, ja luota kultaasi vaikka olisi kuinka vaikeaa! :wink:

Luna

kiitos kaikille vastauksista...!Meillä suhde toimii ja rakastetaan toisiamme täysillä..se on vaan se epäilyksen peikko joka on oman pääni sisällä,ehkä aika opettaa luottamaan toiseen..

cOOl

Meillä on mies meidän suhteen mustasukkailija. Se on kyllä tosi kurjaa välillä, tuntuu ettei toinen luota juuri yhtään jne, mutta jotenkin olen tottunut :? Eipä se tottuminenkaan hyvä asia ole. Mutta mies on kyllä nykyään paljon vähemmän mustasukkainen kuin pari vuotta sitten, siitä täytyy kyllä antaa kiitosta hänelle, että on pystynyt muuttamaan itseään siinä suhteessa. Ja kaippa se luottamuskin on vain suhteen edetessä kasvanut.

Mäkään en usko siihen että jos pettää kerran, pettää toisenkin. Itse olen kerran yhtä miestä pettänyt, mutta siitä tuli itsellekin niin paha olo (mun tapauksessa itselle tuli pahempi olo kuin sille miehelle :? ), enkä tekisi sitä toiste.

Vivian

Mielestäni luottamus ja mustasukkaisuus eivät ole sama asia. Siis voi olla mustasukkainen vaikka luottaakin toiseen, esim kokea että saa liian vähän yhteistä aikaa, huomiota yms. Itse olen löytänyt myös mustat sukat itseltäni nykyisessä suhteessa. Aiemmin seurustelin 4vuotta enkä ollut ollenkaan mustasukkainen poikaystävästäni, nykyään olen, vaikka tiedän ettei siihen ole mitään syytäkään. Joskus se vainoharhaisuus vain näyttää kyntensä, koitan kuitenkin nuo ajatukset pitää ominani, sillä tiedän niiden olevan mielikuvitukseni tuotosta.
itse petin exääni parikin kertaa suhteemme aikana, silloin meillä jo meni huonosti, mutten uskaltanut erota. Nykyistäni en pettäisi mistään hinnasta. En usko et pettäminen on niinkään luonteesta kiinni. Itselleni se oli ainakin jonkinlainen "pakotie", en osannut/uskaltanut jättää vaikka olisi pitänyt. Eipä tuo pettämisestä sen hyväksyttävämpaa tee, kamalaa joka tapauksessa, onneksi exäni ei tiedä eikä saa tietää, miksi satuttaa toista vielä lisää.

cOOl
Vivian
Mielestäni luottamus ja mustasukkaisuus eivät ole sama asia. Siis voi olla mustasukkainen vaikka luottaakin toiseen, esim kokea että saa liian vähän yhteistä aikaa, huomiota yms.

Juu, tottakai voi olla. Itse tuossa tekstissäni lähinnä sitä tarkoitin sillä "tuntuu ettei luota"-jutulla, koska mies on yleensä mustasukkainen minun baarireissuistani ynnä muista "yksinäisistä" menoista. Soittelee monia kertoja, laittaa viestejä, suuttuu jos en ehdi vastata, ja illan jälkeen kyselee että "kenen kaa juttelit, mitä juttelit, kenen kaa tanssit"? Jos sanon jutelleeni Erkki-Petterin kanssa, niin se alkaa kuvittelemaan että minä petän, ja siksi sen luottamuksen tuohon asiaan liitin. Tai lähinnä sen että tuntuu siltä ettei mies luota, vaikka luottaakin.

Luna

Itse syyllistyn ihan samaan,eli jos mies on kavereidensa kanssa iltaa viettämässä,niin kyselen aina kenen kanssa juttelit,tanssit yms...ja mielikuvitus keksii aina ihan omia johtopäätöksiä.ja sitten kiukuttelen ja keksimällä tulee keksittyä riidan aiheita.ja sen jälkeen itellä tosi paha olo..hän kyllä yrittää ymmärtää ja ei ota mun kiukuttelua liian vakavasti..onneksi..ja aina ollaa puhuttu asioista.välillä ihan sellanen olo et tarvis mennä jonnekin kallonkutistajalle..ehkä se on nuo hormoonit mitkä saa pään pyörälle välillä??

delia

Samoja ongelmia on täälläkin... Mustakin tuntuu välillä et pitäis mennä kallonkutistajalle kun tuntuu että alkaa uskoa liikaa noihin oman mielikuvituksen keksimiin juttuihin. Ja se on todella ärsyttävää! Mä ainakin kuvittelen kaikenlaista ja sitten ajattelen että entäs jos asia onkin todella niin.... Millähän siitä pääsisi eroon?! Mä olen yrittänyt niin että en ajattelisi tuolla tavalla ja luottaisin mutta aina ne ajatukset vaan tulee pintaan. Minä muuten uskon siihen että jokainen mies pettää jos siihen on tilaisuus. Ja tähän uskon niin kauan kunnes joku tulee näyttämään minulle miehen joka ei niin tee.....

illusia

Juu tuttu juttu... Oma mieheni on tähän mennessä pettänyt kaikkia muita seurustelu kumppaneita ja niitä on n. 7 kpl... sanonut syyksi ettei ole rakastanut ketään ennen mua. No tietysti uskon ja tiedän että näin asiat on... Mutta kyllä se vaan kovasti välillä vaivaa ja tulee vähän riitaakin asiasta. etenkin jos hän sattuu vahingossa mainitsemaan exänsä tms. Olen superhyper yltiömustasukkainen, mitä en ole koskaan ennen ollut, ainakaan näin pahasti. No osaltaan tää mustasukkaisuus vaikuttaa mun pornovastaisuuteenkin, mistä oon paasannu tuolla siihen littyvissä keskusteluissa. Mutta annanpa sulle hyvän neuvon... Yritä hillitä niitä mustasukkasuus kohtauksia, sopivassa määrin mustasukkasuus on imartelevaa toisesta, mutta tossa määrin se tekee susta skitson sen toisen mielestä ja no kokemuksen rintaäänellä voin sanoa, siitä ei todellakaan seuraa mitään hyvää... Tiettyn pisteen jälkeen mies mitä todennäköisimmin haluaa lopettaa suhteen kun olet niin vainoharhainen! Tyhmä mutta parhaaksi koettu keino tähän on vähän näpäyttää miestä ja tehdä siitä pikkariikkisen mustis... Koska tällä hetkellä se oikeesti paistattelee sun mustiskohtausten valossa ja ajattelee "vittu, mä oon kova jätkä!" ja ehkä vähän vielä lisää jollain kommenteilla tai teoilla sun mustasukkaisuuta...

NightQueen

Minä en kyllä pystyisi seurustelemaan miehen kanssa, joka on joskus jotain pettänyt. Onneksi oma mieheni ei ikinä missään tilanteessa tekisi niin.
Ihan ymmärrettävää että olet mustasukkainen siitä. Mitä taas tulee siihen, että tunnet itsesi rumemmaksi ja huonommaksi kuin exät ja muut naiset.. Siihen en osaa sanoa mitään, kun olen itse samanlainen ja se on todella sietämätöntä :/

Klara
angie
On olemassa sanonta pettää kerran, pettää aina. Mutta en usko tuon olevan totta, koska mielestäni ihmiset kykenevät muuttumaan. En tiedä, mua ei ole koskaan petetty. Tsemppiä sulle, ja luota kultaasi vaikka olisi kuinka vaikeaa! :wink:

Toi lause "pettää kerran, pettää aina" on niin yleistystä. Vai pitäiskö nyt munkin vaan alistua siíhen, että kun olen yhdessä suhteessä pettänyt (molemmat petettiin) niin nyt sitten pettäisin kaikissa suhteissani.

Fansku
Jzzu
mutta hänen uudet naistuttavat saavat minut aina varpailleni sillä pelkään miesten yleensäkin olevan helposti tilaisuuden tullen "vietävissä" etenkin jos joskus niin on päässyt käymään.

Kyllä. Vaikka kerran pettää ei tarkoitakkaan automaattisesti sitä, että pettää uudelleen niin kyllä minäkin siihen uskon, että jos on ennenkin ollut vietävissä niin hyvinkin saattaa sitä olla uudelleenkin! Niinhän se menee muissakin asioissa: kuka esimerkiksi haluaa lainata rahaa henkilölle, joka ei ole edellistä velkaansa maksanut tms. Eli on vaikea luottaa jos on selvinnyt, että luottamus on aiemmin petetty, vaikka se pettämisessä olisi tapahtunutkin edelliselle tyttöystävälle. Ja jos avomieheni olisi edellisiään pettänyt niin minusta se kertoisi hänen luonteestaan jotain!!!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat