parhaat iskurepliikit? - Parisuhteet

hamppis

Koska en ole vielä baarikärpäsikänen, on minulla ollut hyvin aikaa hioa iskureplojani huippukuntoon. Tässä nyt mitä päälimmäisenä keksin:

"Jos sä oisit mun puputupuna mä voisin tampata tannerta vaikka maailmanloppuun asti!"

"Anteeks neiti, putkoshan teiltä toinen rinta? Eiku... ei mitää, se oliki mun lompakko. Olivat vaa niin saman kokosia"

"Mitäs, tarviiko noille olla jotain kantolupaa?"

"Hei! Saaks noista jotain alennusta vakuutuksissa?"

"Neiti, sun huulet on ku riippukeinu hiekkarannalla. Märemmät vaa toivonmukaa"

"Ootpas sä kaunis, mistä maalauksesta karkasit?"

"Jos mä oisin luolamies, olisin jo iskeny sua nuijalla"

"Jos täällä tarvittais disco-palloa, riittäis et sut nostettais katonrajaan säihkyväinen"

"Luulin et keijui on vaa sadussa, ja sillä yhellä pornosaitilla"

"Mites, tuleeko sun mukana ohjekirja vai pitääkö kaikki opetella näppituntumalla?"

"Jos sä oisit kitara, sussa ois ainaki 24 karaatin kultaus ja kaljun miehen hiuksista tehdyt kielet"

"Tiijätkö mitä yhteistä on basistilla ja mulla? -Kumpikaa ei tuu samaa sua"

Sivut

Kommentit (162)

Rixuliini

Kerran joku tyyppi tuli sanomaan että näytän Tarja Turuselta, ajatteli kai että oisin imarreltu. Kuitenkin tiedän hyvin etten näytä, joten tyypillä oli varmaan joku taka-ajatus tuolle jutulle, joten sanoin että en näytä, mutta kiitos kuitenkin.
Sen jälkeen hän rupesi kyselemään että olenko huomannut mitään kiinnostavia tyypejä, ja teki itseään tykö...sanoin että en, kun en miestä etsi.
Tajusi vasta siinä vaiheessa häipyä.
Kaikella ne miehet luulevat miellyttävänsä.. :)

Shandril

Juu, siis en tiedä olenko sittenkin jotenkin poikkeava (tai siis olen, paljonkin :wink: ), mutta jos ihminen vaan itsessään on mielenkiintoinen, niin minulle se on melkeinpä ihan sama mitä tulee sanomaan :P

Jimmy KImmel
Will P
Se on melkein ihan sama mitä sanoo, kunhan se jotain suht järkevää. Paketti ratkaisee..olemus, äänenpaino ja pilke silmäkulmassa.

Suurin piirtein samalla tavalla minäkin asian näen.

SooZ
*Sandy*
Minulla oli joskus aiemmin baarissa mukana sellainen musta, karvainen pieni käsilaukku. Menin sitten ostamaan tiskiltä drinkkiä, ja nostin laukkuni siihen pöydälle. Vieressäni istui joku mies (aika hyvässä humalassa) ja yritti seksikkäästi sanoa: 'Oletko sä joka puolelta noin karvanen?' Katoin jätkää kauhuissani ja sanoin etten todellakaan ole! Jatkoin vielä, että tollasella kysymyksellä ei kyllä naista saada (ainakaan minua)! Minusta toi oli lähinnä loukkaus kuin mikään kehu.. :shock:

:lol::lol::lol:
Ihan paras! Nauroin kyllä aika makeesti tuolle. :D

Lania

Jotenkin ei jaksa kauheesti hetkauttaa jotkut "ootpa nätti" -huutelut. Ei sillä että niitä ihan 24/7-syötöllä kuulis tai että se ei olis kiva kuulla, mutta aika huono se on sellasella saada tyttö koukkuun, jos se on siinä tarkotuksena.

april

No yks tosi piristävä juttu oli kun olin lähdössä baarista pois ja kävelin kahden miehen ohi niin toinen niistä huus sille toiselle kuuluvasti että voi että oli nätti tyttö! se ei siis ollu iskurepliikki varsinaisesti, mutta kyllä tollaset aidot ja kivasti sanotut asiat saa positiivista palautetta.

kerran yks vanhempi tosi humalainen mies sano että sä oot varmaan joku jennifer lopez... hauskaa. kun en omasta mielestäni ainakaan...

:lol:

Tonde
Miffy
No, mä vaan koen sellasen mun omaan tilaan puuttumiseks ja ehkä sitä kautta mun arvon alentamiseks, seksistiseksi eleeksi. Mutta erilaisiahan ihmiset on ;)

Aamen.

figaro

Miksiköhän minulle ei ole jäänyt mitään mieleen :roll: ? Hmm.. Ehkä kaikki on mennyt suoran toiminnan kaavoin :D Oma mies kyllä sai pisteet plakkariinsa, kun heitti "hyppäätkö tarakalle, mie voin viijä siut" :lol: (Ensimmäinen ilta, kun tavattiin ;) )

blaah:)

Huonoin iskurepliikki joka kohdalle on sattunut oli "Jos olisi musta kiinni, niin saisit juuri elämäsi parhaan orgasmin"

Tuon sanoi eräs tuttavajätkä kerran baarissa.. Pisti naurattamaan aika paljon, kun olen kuullut monilta ystäviltäni, että tällä tyypillä on ihan uskomattomat potenssiongelmat :lol: Repesin nauramaan niin kovasti, että jätkä ilmeisesti tajusi tyttöjen puhuvan näistä asioista ja lähti nopeasti takavasemmalle :) Jättipähän ainakin rauhaan!

Sweety

Mulle jäi hyvin mieleen tällanen tapaus: Baarissa odottelin seinän vierustalla poikaystävääni, joka käväisi vessassa. Siinä seisoskellessani ohitseni käveli mies, joka kääntyi jatkaen samalla matkaansa, tuijotti minua ja huusi: "Oi, enkeleitä!" :D

flame86

Tää on oikeesti tosi ällöttävä kokemus.. Sillon ku en vielä seurustellu rakkaani kanssa, yks tyyppi yritti kaikin tavoin tehä muhun vaikutusta vaan sillä että kehui mussa aivan kaikkea mitä mieleen tuli.. .. Aloin valehtelematta haukotella.. :lol:

Ja kerran laivalla yks tyyppi huusi perääni: "Hyvä perse!" .. Tosi mautonta.. :roll:

Yks kerta laivalla joku tauno seuras mua ympäriinsä mihin ikinä meninki ja pilas koko risteilyn.. Alun perin sen tarkotus oli pyytää mua tanssimaan muttei tainnu käsittää ettei mua kiinnostanu pätkääkään..

Äitin kohdalla tä on varmaan kaikkein huvittavin: baarissa yks tyyppi tuli äitin eteen, nojas itsevarman nälösenä tiskiin ja kysy: "No, mitä muuta?" :lol:

Jeii

Emmä nyt tiiä lasketaanko tää tähän, mutta tässä oli jotain huvittavaa, ja siltää kyllä muutaman klassikon :P

Olin baaritiskillä ja siihen sitten ilmestyy parivaljakko, kumpikaan ei mikään hirveä adonis :wink: Toinen aloittaa:
"Muistatko mut?!" Olin ihan että WTF, ei todellakaan tule mieleen kuka olet.
"Kyllä sä nyt muistat kuka mä oon, että saanko tarjota sulle drinkin" Ei vieläkään palautunu mieleen.
"Sä oot se söpö kaupan kassa S-marketista, on pitäny monesti jäädä jutteleen, mutta ei olla uskallettu!" Vähän alko huvittaan.

Kyllä he mulle drinkin tarjos siinä, mutta livahdin paikalta aika pikaseen :roll:

rosean

ei välttämättä niinkään täällä, mutta muissa keskustelufoorumeissa on haukuttu kaikenlaiset miesten iskuyritykset, vaikka ne olisivan mielestäni olleet jopa erityisen suloisia ja hellyyttäviä. yleensä reaktio on näihinkin ollut että "miten se jätkä kehtas tulla kehuun mua?!? niin säälittävää.."

mitkä sitten ovat olleet niitä parhaita iskurepliikkejä/tapoja mitä teille on tultu latelemaan?

meegu

tällaisia ei nähtävästi ole kun niitä tänne ei ole kukaan laittanut :D
mut kyllä jos ite alkaa asiaa enemmin ajatteleen, nii ei tule mielee yhtää onnistunut iskurepliikkiä...Ehkä johtuu siitä että naiset harvoin lämpeävät mieheen josta eivät ole kiinnostuneita... tai siis... mitenhän sen nyt sais oikeen sanottua...eiköhän se oli enempi sellasta yhteistä silmäpeliä, mikä sitten tehoaa ja johtaa johonkin :) laittakaa nyt ihmiset ihmeessä mielipiteitä :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat