"Yhteiset jutut" - Parisuhteet

Kurkkupastilli

Painiottelut olisivat huomattavasti mukavampia jos oltaisiin vähän tasaväkisempia. Meillä paini loppuu aina siihen, että mies nappaa nilkoista kiinni ja roikottaa mua pää alaspäin..

Meillä yhteiset jutut aika perinteisiä: Leffojen vuokraus, kokkailu, shoppailu, kuntoilu (mies innostui spinningistä :D) ja baareilu. Mutta ei kai sitä nyt aina tarvitse mitään niin erikoista keksiäkään..

Sivut

Kommentit (149)

Lauryn

Mitkä teillä on sellasia teidän "omia juttujanne" mitä kultanne kanssa yhdessä teette? Ja mitä teette silloin, kun haluatte piristää suhdettanne? Kaipaisin jotain yhteistä tekemistä meille lisää... Nytkin on ok, mut hyvät ideat ei koskaan pahasta :)

figaro

Meillä yhteiset tekemiset ovat yleensä aika pitkälle reissuja makkaranpaiston tms. merkeissä. Toisinaan innostumme yhteisestä liikuntaharrastuksesta, esim. sulkapallo oli oikein jees :) Ruoanlaitto yhdessä on myös mukavaa...

Joskus muinoin kävimme elokuvissa, mutta nykyisin vuokraamme niitä kotiin. Ja on nuo yhteiset tekemiset muutenkin olleet viime viikkoina hieman jäissä, kun toisella koulu ja toisella työ, jotka vievät ajasta reilun siivun.

Ja voinpa sanoa, että reissu jonnekin vähän pitemmälle piristää aina. Joskus pelkkä kyläileminen jossain sellaisessa kyläpaikassa, missä ei tule hirveämmin käytyä, saattaa myös toimia.

SooZ
Minni
Ollaan yhdessä myös käyty kuntosalilla, leivottu, kateltu leffoja, hierottu toistemme hartioita, shoppailtu, käyty syömässä ulkona, kahvilassa kahvilla, kateltu portailla tähtiä kietoutuen samaan vilttiin, kokeiltu uusia seksiasentoja, pelattu kortti- ja lautapelejä...

Silti useimmiten tulee vaan makoiltua ja katottua telkkaa.

aika sama homma täälläkin, paitsi että kuntosalilla ei kyllä olla käyty :D
kävelyllä olis ihana käydä mut jotenkin ollaan molemmat niin saamattomia xD ja sitten vieläkun toinen on vuorotyössä niin aina se ei edes olisi mahdollista eikä aina sitten jaksakaan.

yön enkeli

Silloin kun nyt sattuu sitä yhteistä aikaa löytymään, vuokrataan leffoja, maataan sohvalla ja silitellään toisiamme.. Käymme joskus viikonloppuisin tutuillamme vähän "juhlimassa" ja joskus tosi harvoin tulee lähdettyä ihan kahdestaan joksikin viikonlopuksi hotelliin erääseen tiettyyn lempparikaupunkiimme.. ;) Niin ja käydään välillä ravintolassa syömässä, siivoillaan.. Ja sitten ku ollaa ehitty, niin hyvällä säällä ollaan käyty yhdessä kävelyllä.. Ja tietenkin shoppailtu! :)

Suvina

Yleisen oleilun lisäksi yhteiset harrastukset on varmaan lähinnä pokerin pelaaminen netissä, viikonlopun riennot ja laskujen maksaminen..

Meillä ei katsella tähtiä ja kävelylläkin käyn oman rauhan vuoksi ihan yksin.
Kaupassakäynnin oon ruvennu hoitamaan ite ku kyllästyin syömään aina kalapuikko-ranskalaiset ja nuudeli-hornet yhdistelmiä ja kumipitsoja. Miehet on muutenkin kaupassa kokoajan juoksemassa..Ihan kuin niillä olisi aina kamala kiire johonkin? Miehet... :roll:

Amelie

Meilläkin aikaa menee paljon pelkkään oleiluun ja telkan katsomiseen. Tykätään myös lenkkeillä ja liikkua yhdessä, käydä kävelyllä tai mennä istumaan puistoon. Uusin juttu on kitaran soiton harjotteleminen. Kulta osti kalliin kitaran, niin ollaan yhdessä ruvettu kannustamaan toisiamme sen soittamiseen. Saatetaan reenata tuntejakin päivässä. Välillä käydään teatterissa, elokuvissa ja viime perjantaina oltiin katsomassa stand up:ia. Ruoan laitto, kavereiden kanssa oleilu, pelit ja musan kuuntelu kuuluvat kaikki meidän yhteiseen arkeen.

sopuli

Meillä kanssa leffat ja herkut kera sängyssä makoilun on aika suosittua, sekä tietysti lempiminen :lol: Ja yatsin pelaaminen, tosin nyt se on vähän jäänyt... Taidettiin saada siitä yliannostus! ;) Ostoksilla käyminen, kämppien katselu ja yleinen möllötys on myös aika suosittua :)

Sanya

Me teemme yhdessä vähän kaikkea, siivouksesta autokouppojen kiertelyyn :lol:
Uusin juttu on lenkkeily ja hieman erikoisempi puutöiden tekeminen. Muutamat huonekalut olemmekin kotiimme tehneet... Ja tietysti haaveilu omakotitalosta :roll:

anzQu

Me yleensä käydään lenkillä, itse aina pyysin kullan mukaan ja nyt se ehdottelee itse :)
Katotaan telkkaa vuokrataan dvd... kokkaan sille ruokaa ja päin vastoin ja yleensä kulta ottaa mut kainaloon..

Mutta meillä on yks kiva juttu, jos toista masentaa tai jotakin sellaista ja haluaisi halauksen nii esim. minä meen alas kippuraa ja sanon Konna ja kulta tulee siihen päälle ja rutistaa ja sanoo kilpi.
Ollaan tehty myös toisinkin päin... Höpsöä se on tiiän.. :P

Fansku
Miffy
AnzQu, luetko trendiä? :) Siellä oli just yhdessä jutussa esitelty sun originelli höpsö kilpikonna-leikki :D Mut ihan kiva kumminkin.

Hah, just aloinki miettimään et mistä mäkin ton samaisen luin, mut sähän sen muistitkin! :wink:

Angelina

Ihan perusjuttuja, käydään leffassa, vuokrataan leffoja, laitetaan ruokaa, ym.. Poikaystäväni urheilullisuun sai itsekin innostumaan kuntosalilla käynnistä, joten käydään usein yhdessä. Urheillaan toisinaan kaikenlaista sekalaista: käydään uimahallissa tai kylpylässä, pelataan korista, tennistä, ym., käydään keilaamassa, lenkillä. Seinäkiipeilyä haluttaisiin kokeilla joskus :) Koko suku tuntui tekevän kaikki kesäviikonloput remonttia, joten kesämökki oli vapaa koko kesän. Siellä käytiin ahkerasti ja olivat kyllä kesän kohokohtia :) Rantasauna, siideri ja seksi :) Vanha pleikkari keräsi pitkään pölyä, kunnes innostuimme pelaamaan sitä yhdessä. Ja välillä jos oikein rahoissaan ollaan, lähdetään jonnekin oikein kunnon ravintolaan syömään.

Sinsemilla

voi ku nkaikilla tuntuu olevan niin hirmu hauskaa ja kivoja yhteisiä juttuja...
no kyllä mie ittekii oon ihan tyytyväinen kun kullan kanssa illalla katotaan leffaa (vuokrataan nykysin tosi usein leffoja, viimeviikollakin varmaan joka päivä...heh) eli ollaan ihan friikkejä... aina kiire kattoo millon makuuniin tulee uudet pätkät...heh.

välillä tehdään ruokaa yhdessä, vaikka yleensä se oon minä joka tekee (paraskin kokki tuo äijä...)... joskus olis kiva mennä koiran kanssa yhdessä lenkille, mut ikinä ei oo sitäkään tullu tehtyä (pari kertaa ehkä) ja mikä kumma sillä hurtalla on, kun aina jos on kaks ihmistä tai enemmän ni pitää vetää himona...

nykysin kyllä höpistään hirveesti kaikkia juttuja, mistä ei ennen tullu puhuttua...
ja masusta tuo kulta tykkää... ;)

edit: ainii ja kesällä käyään grillailemassa ja mökillä saunomassa...kivaa...

Torspo

Me ollaan aika leikkimielisiä ihmisiä kultani kanssa. Saatetaan pitää "leikkauksia" kindermunaeläimille tai mandariiniviipaleille. Leikitään hippaa tai muita tyhmiä leikkejä kuten lentokonetta. Intialaista zuguhierontaa tai jotain muuta leikkimielistä... :lol: :lol:

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat