Kun aviomies kertoo häämatkallanne ettei ole päässyt yli entisestään

Turhautunut

Noh, otsikkohan sen jo hyvin pitkälti kertoo.
Mies oli ennen meidän suhdettamme ehtinyt olla reilun vuoden ajan ensimmäisessä parisuhteessaan. Ehtivät asumaankin yhdessä. Nainen osoittautui kuitenkin petolliseksi eikä arkikaan juuri sujunut. Mies päätti jättää naisen, nainen kyseli miehen perään muutaman viikon jälkeen, mies kieltäytyi.

Kuukausi siitä, minä astuin kuvioon. Leikimme kissa- ja hiirileikkiä muutaman kuukauden ajan kunnes hän sanoi, ettei ole valmis uuteen suhteeseen. Jatkoin elämääni.

Muutaman kuukauden kuluttua hän otti yhteyttä ja kertoi olevansa valmis ja haluavansa olla kanssani.

Olemme olleet yhdessä 5 vuotta, naimisissa reilun kuukauden.

Häämatkalla palasimme muistelemaan menneitä aikoja, ja hän sanoi kyyneleet silmissään ettei ole päässyt yli entisestään. Mitäs tässä sitten pitäisi tehdä ja ajatella?

Kommentit (2)

??

Hups.. ei varmaankaan sellainen kommentti jonka haluaa häämatkallaan kuulla.

Miten hän ei ole päässyt 5v jälkeen yli entisestään, jos on jo todettu ettei suhde toimi? Ovatko he pitäneet yhteyttä selkäsi takana??

Turhautunut

Kiitos vastauksesta!

Sanoppa, vaikea ymmärtää. Eivät ole pitäneet yhteyttä, mies oikeastaan alkuun koki vihaa naista kohtaan joka hiljalleen laimeni välinpitömättömyydeksi. Aina kun asiasta keskusteltiin niin homma meni riitelyksi.

Nainen otti mieheen yhteyttä puolisen vuotta sitten, pyytääkseen anteeksi käytöstään. Mies tuli heti näyttämään viestin minulle ja yhteistuumin vastattiin. Tyyliin "juu ei se mitään, ne on menneitä. Hyvää jatkoa."
Nainen ei vastannut siihen enää mitään.

Matkalla seuraavan kerran tuli asia puheeksi, ja siellä sitten kävi ilmi ettei mies ole ikinä puhunut kenellekään siitä erosta ja niistä tunteista joita silloin oli herännyt. Työntänyt vaan pois.
Tunteiden käsittelyssä kenties vielä työmaata.

Itselle liian rankkaa ryhtyä kumppanin terapeutiksi tällaisessa asiassa, vaikka rauhallisesti asiasta ollaan pystytty puhumaan.
Suosittelin kääntymään ammattilaisen puoleen ja lupasi sitä kokeillakin.
Mutta silti, itsestä tuntuu pahalta. Kuin olisi juuri ollut onnensa kukkuloilla, vailla huolen häivää - ja sitten vedetty matto jalkojen alta.

Uusimmat

Suosituimmat