Laihdutusrinki

Vierailija

No niin, tänne siis uusi laihdutusrinki :)

Itse tosiaankin 176cm pitkä ja normaalipainoinen mutta vähän rajalla, ja sekä terveyden että ulkonäön kannalta haluaisin tiputtaa kiloja. En ole vähän aikaan käynyt vaa'alla, mutta väitän, että se 15kg pois saattaa olla sopiva määrä. Tietenkin otetaan vähän kerrallaan ja ensimmäinen tavoite olisi päästä alle 70kg rajan :)

Sivut

Kommentit (243)

Vierailija

Ää ou nou, kirjotin kaameens stoorin tonne vanhaan cosmon sivuil :o Onk niist mistää saatavil takas. :'D ?
Mut siis mulla tavotteena ei ehkä laihtuminen vaan lähinnä kiinteytyminen.(jos mielestäni peilikuva näyttää hyvältä niin ei painolla väliä ;p) Tietty ei haittaa jos painoakin lähtee. Terveelliset elämän tavat haluan, tullu läskeiltyy vähän liikaa. Kuitenkin sydänsairautta suvussa niin haluan jo aikaisessa elämänvaiheessa ottaa hyvän terveyden. Liikun 6päivänä viikossa, milloin salilla, jumpissa (mm. bodyattack,interval,step,balance,pump..), lenkillä, uimassa... Päivässä olisi tavoite se 1h ainakin, lauantait pidän yleensä ihan vapaana. Jos herkuttelen niin tavoitteena on nyt sitäkin hieman vähentää, siis määrällisesti. Olen viikonloppuisin mässäillyt, mutta sekin mennyt överiksi välillä ;S
Täällä oleminen toivottavasti motivioi minua pitämään elämäntapaa yllä :)
Tsemppiä kaikille! :p

Vierailija

mä oon 165 ja 52-53 kiloo ja halisin vähä kiinteytyy reisist.. ei muuta oikeestaa-- lenkkeilen ja pyöräilen kyl päivittäin n.4km kouluun.

Vierailija

Mulla on kans toi, et kiinteytystä haluisin, eipä sillä painolla niin väliä.. :) Tälläkin hetkellä iha hyväs kunnossa mielestäni oon, mut ainahan sitä keksii jotain parannettavaa :D Tällä hetkellä mulla on vatsalihasten vuoro.. :) Ja kyllähän samalla vois muutama kilokin ropista poijjes.. :) Mullakin noi mässäilyt menee välil ihan yli, mut sit oonki ain tositosi tarkka mitä suuhuni pistän.. :D

Vierailija

Eile oli paha, avomies oli ostanu karkkii (se kun voi mässätä eikä liho. Miehet -.-) ja sitä sit mässäili samal ku katottii teeveet. Ihan ylpeenä sain pidettyä himot kurissa :> ! Niin, ja itse kirjauduin tossa yks päivä fitcount tjms nimiselle sivulle. Saa kalenteriin merkata miten on liikkunut ja kuinka paljon. Ihan kätevää :) Sit siihen tulee kalorimäärä mitä on kuluttanut. (Varmaan aika arvioitu mut kuitenkin)

Vierailija

Itekkii vois jollekkii tollaselle sivustolle rekkautuu..:) Tänään olis vuorossa pilatesta.. :) Haluaisin uusia urheiluvaatteita, ehkä motivaatiokin nousis himpun verran ylemmäs.. :D vaikka motivaatio on nyttenkin aika katossa, mut uudet vaatteet olis silti kivat :D

Vierailija

Terve kaikille taas! :)

Upeat uudet sivut Cosmolla, mutta vähän ongelmia oli käyttää, siksi tein uuden tunnuksen. Olen siis entinen "getoutofmyway".

Itselläni motivaatio aika korkealle onneksi. Maanantaina kävin salilla tunnin ja pyöräilin 35minuuttia. Eilen taas oli koulussa yli tunnin pesisrykäys (hyi!) ja lisäksi tein puolen tunnin reippaan kävelyn. Tänään olisi tarkoitus 45minuuttia polkea ja taas salille. Ihan hyvin on alkanut viikko siis, kamala vaan kun ei osaa pitää näppejään erossa herkuista! Tänäänkin tuli syötyä jäätelöä... :l
No, kyllä se tästä.
Tsemppiä kaikille!

Vierailija

Teidättekö muuten muita tuollaisia (mielellään ilmaisia) sivustoja, jossa voisi pitää yllä omia suorituksiaan jne? Harmittaa kun joskus sport lehdestä luin arvosteluja, mutta unohdin kokonaan niitten osotteet niin enpä päässyt käymään. :/ Haluaisin ehkä vähän monipuolisemman kuin tuo fitcount.. :p
Tänään pitäisi jonninmoinen lenkki tehä, simmonen tunnin ainakin. Huomenna olisi uimahalliin aamulla klo 6-7 aikaan ilmainen sisäänpääsy, mehiläinen täyttää vuosia. Kattoo jos avokin kanssa jaksaisi raahautua.. :)

Vierailija

Voisin tälläisen keskustelun avulla koittaa tsemppailla itseäni. :)

Olen ennen ollut aina aika reippaasti alipainoinen ja yläasteen aikana jouduin painontarkkailuunkin. Liian vähäisen painon takia menkatkaan eivät meinaneet ottaa alkaakseen. Nykyään olen normaalipainoinen, mutta kiinteytystä kaipaisin vatsaan, takapuoleen ja reisiin. Painolla ei niin väliä, kunhan nämä mainitut kohdat saisi kuntoon ja liikkumisen osaksi elämää.

Pilates, spinning, tanssiminen, painojen kanssa ja ihan muuten erilaisten peliä parissa puuhaaminen asioita joita olen tähän asti jonkin verran harrastanut, mutta joita haluaisin ehdottomasti harrastaa lisää.

Vierailija

Yhyy tuntuu vaa siltä, etten jaksais väkisinkään salille enkä lenkille , syön vaa kotona jätskiä :'D Mikä on teidän paras motivointikikka? :)

Vierailija

Kyllä paras motivointikikka mulla ainakin on se, miten treenaus/laihtuminen vaikuttaa kehoon. Pinnallista tai ei, kukapa ei timmiä kehoa haluaisi. :)

Vierailija

Itselleni ainakin paras motivaatio on se, että tietää miten liikunta vaikuttaa kroppaan ja muotoihin. Pinnallista tai ei, mutta kukapa ei haluaisi timmiä kroppaa? ;)

Vierailija

Samoilla linjoilla cheatin kanssa. Jos ei motivaatiota meinaa löytyä, tutkailen vartaloani ja ajattelen sitä, millaisen siitä voisi suhteellisen pienellä vaivannäöllä saada. Sitten kun liikkeelle pääsee, toimii itse tekeminen motivaationa :)
Jos ei itse onnistu itseään innoittamaan, voi kokeilla lueskella liikuntaan liittyviä juttuja lehdistä tai netistä, tai sitten pirauttaa kaverille ja ehdottaa yhteistä tekemistä.

Vierailija

Tänään oli mulla lepopäivä. Vartin lenkki koiran kanssa ja puolen tunnin pyöräreissu. Huomenna tuleekin poljettua yhteensä tunti (koulumatkat) ja ratsastus tunnin. :)
Enkä sortunut kuin kolmeen palaan suklaata, vaikka olisin voinut syödä kuusi palaa, hihih.
Tänään vaaka näytti 54 kiloa, eilen 53.5 yhdessä vaiheessa mutta pomppas sitten taas 54:ään.

Mitenkäs teillä muilla edistyy?

Vierailija

:'D
Ei edisty hirveästi, mutta päätin, että saan olla läski ja laiska kun oli niin rankat kirjoituksetkin :p (IB-lukiot siis kirjoittaa nyt vasta). Eilen meni levy valkosuklaata (~600kcal) mut.. no.

Yritän tänään uusiksi! ;)

Vierailija

Varmaa oma veli. Hänel on nii elämänasenne kohdillaan, harrastaa thai boxingia ja haluu jatkuvasti kehittyy -> pitää terveellistä elämää yllä. Sit tämmönen tyhmä juttu on et ihailen joitain julkisuuden naisia, joilla on oikeasti hyvä kroppa (Esim. mel b, geri halliwel), eikä vain liian laiha. Sit tietty se et suvus on sitä sydänsairaut ja sen takia yritän pitää terveellistä elämää yllä:)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat