Miten eroon selluliitista?

Vierailija

Olisiko teillä vinkkejä, kuinka päästä eroon selluliitista? Olen pitkä ja hoikka, mutta silti selluliitti vaivaa. Käyn lenkillä 2-3 kertaa viikossa ja silloin tällöin salilla. Olen kokeillut monenlaisia voiteita, eivätkä ne ole auttaneet. Onko kokemuksia toimivista selluliittivoiteista?

Sivut

Kommentit (36)

Vierailija

Oletko kokeillut kuivaharjausta? Ihan semmosilla pesuhansikkailla voi harjata kropan aamuisin ja kuulema sillä lähtisi sitten se selluliitti.. Itse käydän sitä Lumenen selluliittiseerumia ("Body Designer") mutta en sitten tiedä, en ole nähnyt mitään tuloksia sillä.. :D

Onko kellään mitään kokemuksia niistä "high end"-mömmöistä? Lancômen tai Chanelin tai tämmöisten merkkien selluliittigeelit siis, kuulema ovat rahan arvoisia, mutta en haluaisi maksaa ihan niin paljon selluliittigeelistä ellei sitten oikeasti toimi.

Vierailija

Kahvinporoilla kannattaa kuoria selluliittiihoa. On tuntunut toimivan, ja tuota kofeiiniahan on monissa kalliimmissakin selluliitttivoiteissa.

Vierailija

Itse olen yrittänyt kuivaharjata ja käytän suihkussakin oikein karkeaa harjaa. Kuoriminen on myös hyvästä ennen voiteiden laittoa, että pääsevät imeytymään ja vaikuttamaan.

Noissa voiteissakin on hyvä muistaa, että niitä olisi laitettava aamuin illoin että päästäisiin haluttuihin tuloksiin.. Näin ainakin sanotaan, en ole kokeillut sillä en oikein jaksa uskoa niiden tehoon.

Vierailija

Ite en oo noita voiteita kokenu toimiviks, mutta itellä on lähteny _PALJON_ selluliittia reisistä ja takapuolesta sillä että oon salilla tehny loitontajia sillä laitteella, joku 4 aika pitkää sarjaa (20-40 toistoo) silleen että lisäät painoo sitä mukaan ku pystyt sarjojen välillä, viimenen sarja aina niin isolla painolla että menee 20 toistoo, siitä enemmän on vaan plussaa :) tää toimii itellä, plussana se että tullu kivemman mallinen takapuoli muutenki :)

Vierailija

loitontajia???

no joo. mul on sama ongelma ja selluliittiähän voi tulla ihan perimästä tai hormoneista ja jos käyttää liian kirei vaattei yms.. mul on auttanu kuivaharjaus ja voide, silti aina välil tulee.. vettä pitäs juoda ja pitäs nukkua kunnolla

Vierailija

Se on tää naisen vartalo :S

Kumma juttu, että vaikka on hoikka/laihahko ja harrastaa liikuntaa, juo tarpeeksi sekä käyttää kohtuullisesti suolaa jne., niin silti sitä selluliittia pukkaa. Kai se sitten on niissä geeneissä?

Vierailija

geeneissä juu... mäki oon lähes alipainoinen (aina välil :D) mut sitä on silti. nyt yritän juoda PAAALJON vettä jos se auttais. tosiaan pyöräilen 4km päivittäin ja tanssin jokapäivä vähintään tunnin sillee et hiki on pinnas, lisäks käyn salil kerran viikos. ja sitä on silti.

Vierailija

mä oon yrittäny juoda sen 2 litraa vettä mut en oo saanu edes litraa.. KÄSITTÄMÄTÖNTÄ. pitäskö oikeesti juoda kaks litraa päivittäin???

Vierailija

Säännöllinen ihonhoito(kuoriminen, harjaaminen, kosteuttaminen), oikea ruokavalio,vedenjuonti ja sopiva määrä liikuntaa taitaa olla se paras keino. Ite en noihin poppakonsteihin ja rasvoihin usko ollenkaan :/

Vierailija

Suosittelen roc-voidetta(sellanen ruskeahko pullo), se on ainakin minulta hälventänyt selluliittia ja poistanut ns. raskausarpia aika hyvin. Kuntoilen päivittäin ja juon paljon vettä, et sekin voi auttaa mut haluan uskoa tähän ihme-voiteeseen :)

Vierailija

Kiitos hyvistä vinkeistä! Pitää ruveta testailemaan. :) Itse en myös rasvaista ruokaa syö. En syö ollenkaan pikaruokaravintoloissa (kuten mäkkäri sun muut) enkä syö valmisruokaa. Se on kyllä totta että se on vähän geeneistäkin kiinni. Vettä voisin kyllä juoda enemmän. :)

Vierailija

Heti kun joku keksii ihmekeinon selluliitin poistoon niin kertokaa ihmeessä! :D
Ite kans normaalipainoinen, urheileva, terveellisesti syövä ja kropastani huolehtiva (kuorinta, rasvaus yms.)
Siltikin selluliitti vaivaa reisissä :/ Ärgh.

Vierailija

Että tää selluliitti alkaakin aina vaivaamaan entistä enemmän kesän tullessa :(
mieli tekis pukea ylle shortseja ja minihameita, mutta nuo reidet..
Kuin usein tuota kuivaharjausta kannattaisi tehdä, niin että siitä on apua?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat