Täydelliset farkut?

Vierailija

Onks teil kokemuksia täydellisist farkuist? jos on ni mistä ootte saanu ne? ("täydelliset farkut"= hyvin istuvat farkut joihin on kiintynyt)
mul on ollu yhet jotka joskus ostin heräteostoksena uffist olisko ollu lewikset. aika pillit ja niis oli kulutukset. mut ne ei mee mul enää ja nyt katkerana oon ajatellu mennä metsästää uusia täydellisiä farkkuja.

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Mä ostin just ihan täydelliset farkut Onlysta. Ongelma on se, että oon hoikka reisistä, mutta lantio on aika levee, eli tosi hyvin istuvia housuja on vaikee löytää... Ja sitte ku löytää (kerran parissa vuodessa) niin kannattais ostaa useammat samanlaiset heti. Nytkin mietin pitäiskö hakee toiset Onlysta.

Vierailija

Ihanaa. mul on taas aika lyhyet jalat ja toooodella iso perc. :D joten on siinäki kans ettimistä taas. only pitäs katsastaa jos löytyis.. :P

Vierailija

Yksi syy, miksen nykyään enää oikein housuja käytä.. koskaan ei löydy mistään sopivia. Mun ongelma on tiimalasimallinen vartalo (ja ah niin ihanan kapea vyötärö mutta sitten paljon leveämpi lantio, jonka takia kaikkia I-mallisille pötkylöille suunniteltuja housuja pitäisi korjata sisäänvedolla).

Osta ihmeessä toisetkin, veikkaan ettet tule katumaan. Omistaiskin hoikat reidet, mutta kun ei niin ei.

Vierailija

itse olen heittänyt toiveet jo täydellisistä farkuista jotka löytyisi Suomesta.. olenkin luvannut ostaa aina ulkomailta, suosittelen :) ite taidan olla aika perus mallinen, vähän leveä lantio ja laihat reidet. Suomessa kuitenkin kaikki farkut näyttää jotenkin tönköiltä päälläni. kaiken lisäksi joka toisella vastaantulijalla on samanlaiset! ostin kyllä aika täydelliset kulutetut isotaskuset farkut Bershkasta Espanjasta tuossa kuukausi sitten :) ennenkin sieltä löytynyt.. suosittelen kauppaa jos menette etelään päin :)

Vierailija

unovis! mul on ihansamallai!! mul on kyl paksut reidetki.. eikä mitkää oikee istu. haluis ostaa ulkomailt ku vaa pääsis taas jonnekki.. ah..

Vierailija

Mulla on ihan luvattoman paksut reidet. Joskus olen ostanut Espritin housuja, jotka sopivatkin ihan hyvin, mutta sitten ne muutti kangasmateriaalia ja mallia, enkä sitten enää tykännyt. Nuorempana ostin MicMacilta monet hyvät housut, mutta niidenkin valmistus lopetettiin. Nyt olen joutunut pärjäämään ihan henkkamaukasta ostetuilla housuilla. En tosin muista, milloin viimeksi housuja olen käyttänyt - lukuun ottamatta sellaista leveää armeijahousumallia (jota käytän vapaa-aikana jonkun verran tilanteiden pakosta).

Vierailija

löysin gina tricosta aivan täydellisesti istuvat farkut, yleensä ongelmana on että farkut kiristää vyötäröltä, on liian iso reisistä ja jos löytyy hyvät farkut niin ne valuu! nyt on sitten löytyny farkut jotka ei lötkötä mistään, ei purista, on oikeesti mukavat päällä ja ei valu! harkitsen toisten samanlaisten ostoa, sen verran harvinainen tapaus :)

Vierailija

Itse olen ostanut parhaimmat farkkuni Onlysta ja GinaTricotista. Minun on myös vaikea löytää farkkuja, koska omistan reisien ja takapuolen lisäksi vyötärön. Olen myös tarkka miltä peppuni näyttää housuissa. Vaikka muualta istuisivat, mutta peppu ei ole mieleeni en varmasti ota farkkuja.

Vierailija

joo mä katon melkein ekana sitä miten ne istuu percstä ja muuten sit muualt sen jälkee :D olis tarkotus lähtee metsästää.. budjetti on n. 60 e koska ostan ne kesäksi mikä tarkottaa esim festarikäyttöä ja kaikkea muuta yhtä terveellistä vaatteiden kannalta.. ja ehkä muutenkin :D

Vierailija

No 60 eurolla saa jo esim. Onlysta oikeen hyvät farkut! Mä en oo ikinä tajunnu porukkaa, jotka laittaa farkkuihin yli sata euroa.. Kyllä mä haluan voida istua nurtsilla jos musta siltä tuntuu. :D

Vierailija

Ostin Seppälästä parivuotta sitten aivan täydelliset pillit. Nyt ne on rikki, joten ostin uudet
pillit, mutta Elloksesta, koska ei enää missää myydä samanlaisia ihania pillejä kun nuo. On nuo
nykyisetkin hyvät, mutta niissä ei ole sellaista pientä korkeaa vyötäröä, joka ois peittänyt
pientä pömppistäni.. yhyy.

Vierailija

joo emmäkää jaksa välittää sillee et ostan jotku 150000 euron farkut enkä pysty tekee mitään ettei ne hajoo tai mee paskaseks ymym.. siks mul on toi 60e nyt budjettina :)

Vierailija
Molla

Mä ostin just ihan täydelliset farkut Onlysta. Ongelma on se, että oon hoikka reisistä, mutta lantio on aika levee, eli tosi hyvin istuvia housuja on vaikee löytää... Ja sitte ku löytää (kerran parissa vuodessa) niin kannattais ostaa useammat samanlaiset heti. Nytkin mietin pitäiskö hakee toiset Onlysta.

Samoin, tuntuu että ainoat istuvat farkut oon löytänyt Onlysta. Onneks usein sieltä löytyy sentään melko hyvännäköisiä housuja.. Olen lyhyt ja hoikka/normaalivartaloinen, sopiva lahkeenpituus on säälittävät 30 tuumaa! Niin pieniä kokoja kun löytyy harvoista malleista, on farkkujen ostaminen meikäläiselle ihan luvattoman hankalaa puuhaa. :(

Vierailija

Itse löydän istuvat farkut ainoastaan Vero Modasta/Onlysta.
Tuntuu vaan että muut ei yksinkertaisesti istu ja noista edellä mainituista kaupoista löytyy helposti pituuksiakin ku tuntuu aina että farkut jää mulla ainakin liian pitkiksi :D Näin kesän tullen mulla nää farkut kuitenkin jäänny jonnee kaapin perälle ja nyt on hameita ja mekkoja tullut käytettyä (: Muita?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat