Valehteleeko mies?

helmiäinen

Hei. Pakko avautua, kun epäilen, että mieheni valehteli minulle juuri enkä tiedä miten ottaa puheeksi.

Mieheni jäi töihin juttelemaan yhden työtön kanssa, joka on sen tyyppinen, että flirttailee vähän jokaisen kanssa ja on pyytänyt miestäni useasti käymään yksillä hänen kanssaan. Nainen myös tietää, että mies on varattu. Kihloissa kun olemme. Ystäväni on samassa työpaikassa mieheni kanssa.. Noo mieheni laittoi viestin minulle, että lähti työkaverin (miehen) kanssa yksille, mutta ystäväni sanoi, että kyseisen tyyppi lähti jo aikaisemmin pois töistä. Onkohan mieheni nyt sen naikkosen kanssa yksillä vaikka sanoi muuta. Äh ärsyttää tälläinen. Tuli vaan niin epävarma olo tästä, kun ystäväni sanoi, että mieheni jäi juttelemaan sen työtön kanssa töihin kahdestaan, kun hän lähti ja tän jälkeen mies lähti yhdillä käymään mukamas kundi kaverinsa kanssa. Miten otan tämän puheeksi kun hän tulee takaisin kotiin? :S voi olla, että kuvittelen, mutta tuntuu vaan epäilyttävältä.

Kommentit (5)

Sini

Olen aika varma, että miehesi valehtelee. Aika epäilyttävää tuo käytös ottaen huomioon ystäväsi kertoman.
Miehesi ei välttämättä aijo mitään tuon toisen naisen kanssa alkaa "vehkeilemään", mutta häntä kuitenkin kiinnostaa tämä toiselta naiselta saatu huomio. Pidenpään jatkuvana saattaa johtaa pahempiin seurauksiin, kuten omassa suhteessani. Lähti liikkeelle juurikin noin viattomasti ja päätyi lopulta pettämiseen.
Toivottavasti miehesi kuitenkin puhui totta! Ja vaikka olisin valehdellut, nyt kun otat asian heti puheeksi niin tilanne jää tähän. Neuvoisin vaan kysymään suoraan, että kenen kanssa olit ja jos yhä sanoo että sen miehen, niin voit muina naisina sanoa, että okei että kuulit vaan vähän toista. Tässä vaiheessa mies saatta säikähtää ja kertoa totuuden, jos edes alunperin valehteli. Ja aina voit vedota siihen, että olet vain huolissasi koska rakastat niin paljon. Laittele tänne viestiä, että miten tilanne etenee! Tsemiä!

vinkki

VINKKI...:) kokemusta on.ei kannata vihaisesti kysyä eikä kyllä kilttinä hiirenäkään.(koska jos humpuuttaa ei ainakaan kerro jos huudat ja jos kilttinä pikku hiirenä kysyt olitko kulta murupuppeli kun mää nii rakastan sua et nii kerron kokemuksesta valehtelee silti asiaa ei saa kaivettua näillä vaikka olisulla kuinka kiltti miäs) :). :D mies saattaa jopa pelätä kertoa sinulle kun pelkää reaktiotasi? tuhat ja miljoona asiaa? joskus miesten mieli saattaa harhailla että he tosiaan menevät yhdille huomaamatta valehtelevat ja eivät edes tiedä miksiteki niin,,koska se tuntui 2h hyvältä idealta- tuttua?ym ym ym!!! dont worry.

1sä et voi vaikuttaa häneen vaikka hän valehteli vai ei. kyse ei oo nyt siitä. (ole neutraali älä vihainen vaan neutraali oma ittes)

2 älä kysele mitään oli hän tehnyt pahuuksiaan, toimivin taktiikka ja toimintamalli on että keskityt itteesi ja pidät standardeistas kii.sanot välillä kun hän haluaa jotain oikein kovasti nyt että vaikka " emmää kulta :D" niin hän on 8=0 8D :D<3 oho hän ajattelee..jahän hänen omassa päässään ei haluaakkaan seuraavan kerran mennä treffeille kaljalle sen muijan kanssa ja ties mitä.

3voit vain vaikuttaa itseesi

4hän avaa kyllä suunsa sitten.( OMA ALOITTEISESTI)

5 ole mukava janormaali kiva ittes :) relax kaikki menee sitten hyvin.piste

nkkijj

älä nyt rupea aan lepertelmäänn ei tästä rakkauden voimalla selvitä. pelkkää psykologiaa. kannattaa katsoa matthew husseyn videot netistä youtubesta. love coach pika vinkkejä

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat