Hei lahjaideoita (näin 100. kerran) !!!

ongelmissajokavuosi

Hei! Oon 16 vuotias ja ollaan oltu poikaystävän kanssa joku puoltoista vuotta ja oon tekemässä sille jouluksi sellaista kalenteria, mistä joka päivä saa jonku yllätyksen esim vaikka t-paidan.
Kysymys onkin mitä pientä voisi vielä muille päiville laittaa, kun en ole kaikkiin keksinyt.
Sen ei tarvitse pakosti olla mitään ostettavaa, mutta poikaystäväni ainakin rakastaa pelata tietokoneella, katella sarjoja, harrastaa thaiboxing ja vaan on. :)

Ja kans jos lahjaideoita naispuolisille ystäville löytyy niin ei kun ehdottelemaan!!

Kommentit (4)

Viuhti

Itsellä sama suunnitelma, ajattelin ostaa karkkia, jouluoluita, pyjamahousut, sikareita, raaputusarpoja, pari pientä viina tai likööripulloa, liukuvoidetta ja penisrenkaita ym seksikrääsää, kielikoruja, suihkugeeli, energiajuomaa ja fleshlight päälahjaksi :P ♡ samoja lahjoja esim arvat karkit ja oluet voi ripotella useampaankin kalenterin luukkuun :)

Siiri

Ehdottomasti joku suosikkisarja dvd-boksi tai suosikkielokuva dvd tai blue ray. Niitä on mukava kerätä hyllyyn ja ne kestävät pitkään. Tai sitten jokin hieman erilainen peli, jos on pelaamisesta kiinnostunut. Pelikauppoja löytyy paljon ja niissä on todella hyvät valikoimat. Myös perinteisiä pelejä on todella paljon, joten vaikka joku hauska lautapeli, jota kavereiden kanssa illanistujaisissa voi pelata.  

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat