Perle Bleue

Sinihelmi

Onko kukaan kokeillut tuota Perle Bleue -tuotetta jonka pitäisi hävittää rypyt ym. ja tehdä 15 vuotta nuoremmaksi? Vaikuttaa epäilyttävältä ja kun hinta on 109 euroa ei uskalla kokeilla noin vain.

Kommentit (12)

Ryppy-Raisa

No en ole kokeillut enkä varmasti kokeile. Ei kai kukaan täysijärkinen tilaa tuollaisia huijaustuotteita. Tämä on aivan samaa huijausta kun esim. erilaiset laihdutuspillerit......

JuliaMaria

Tuote sinänsä saattaa olla ihan hyväkin, en ole kokeillut. Mutta tilausprosessi on erittäin epämääräinen ja sen perusteella kannattaa kylä miettiä, lähteekö tuotetta tilaamaan. Hinnaksi tosiaan mainitaan tuo 109 euroa, mutta tilauksen loppuvaiheessa se onkin pompsahtanut 165 euroon. Ja jos tekee kuten minä, eli keskeyttää tilauksen siinä vaiheessa, on jo nalkissa. Kohta tulee tilausvahvistus ja seuraavana päivänä jo ilmoitus, että paketti on lähetetty. Olen ilmoittanut sinne heille, etten ole tilannt vaan keskeytin toiminnon ennen vahvistamista. Jännä yksityiskohta on, että sekä tilausvahvistuksessa että tuossa ilmoitussähköpostissa korostetaan, että tilausta ei voi perua:

"Hyvä asiakkaamme,
lähetimme juuri etuklubin tilauksen, jonka ansiosta saat PERLE BLEUE Active Retention Age  -tuotteen. Tämä tarkoittaa, että paketti saapuu lähimpään noutopisteeseen jo pian. Saat ilmoituksen paketin saapumisesta. Vastaanoton yhteydessä maksettavan tilauksesi arvo on 165.00 EUR (Euro).
-------------------------------------
Usein kysyttyä:
-------------------------------------
Kysymys  1.: Voinko tässä vaiheessa perua tilaukseni? Tilausta ei tässä vaiheessa voi enää perua, sillä paketti on jo lähetetty. Www-sivuilla hyväksymäsi sääntöjen mukaan olet velvoitettu vastaanottamaan paketin ja maksamaan sen.
Kysymys 2.: Mitä tapahtuu, jos en vastaanota pakettia? Jos et vastaanota pakettia, joudut maksamaan paketin lähetyskulut, palautuskulut sekä käsittelykulut, mikä mainitaan säännöissä, jotka hyväksyit www-sivuilla. 
Kysymys 3.: Mitä paketti sisältää? Paketista löydät tuotteen, jonka valitsit vastineeksi etuklubin jäsenyydestä... sekä "salaperäisen lahjan" etukupongin muodossa. Onneksi olkoon erinomaisesta päätöksestä!

Terveisin,
Matti Koskinen
etuklubin tuotelähetykset"

Tamaria

En ole kokeillut. Mainoksia olen nähnyt, mutta en tilaisi. Jos saisin kokeilla ensin ilmaiseksi, ehkä tilaisin, mutta en noin kalliita kyllä noin vain maksa.

Kepulikonsteilla ei pitkälle p...

Jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se yleensä on sitä.
Kasvokuvia on voitu käsillä. Myös valaistuksella ja meikkivoiteella voi hämätä.
Ja vaikka tuote toimisikin kuten mainostetaan, saattaa se aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia,
jotka tulevat esille vasta kymmenen vuoden käytön jälkeen. Esim. ihosyöpä.k

Vierailija

Hei,

olen käyttänyt tuotetta viikon ja en huomaa mitään muutosta. Mihinkä osoitteessen voin lähettää tyhjän purnukan käytettyäni sen ja voitteko palauttaa rahat 129,00

t.Birgitta

Vierailija

Olen kokeillut.Ei mitään vaikutusta. Täyttä huijausta. Enkä ole saanut rahojakaan takaisin vaikka tein reklamaation ja lähetin purkit Puolaan asti. Näin se on että tyhmyydestä kärsii koko kroppa.

Vierailija

RYHMÄKANNE FIRMAA VASTAAN OLISI TOSI HYVÄ JUTTU. . EI KAI VOI TEHDÄ MITÄTAHANSA ILMAN SEURAUKSIA. varmaan kukaan ei ole saanut rahojaan takaisin.

Haluan rehellisyyttä.

Kävin tuon firman sivulla, en tilannut mitään, kuitenkin sinne täytyi kirjautua sisään jotta näkyi hinnat ja lähetyskulut. En tilannut, siirryin sivulta pois. Parin päivän kuluttua tuli tekstiviesti, lähetimme etuklubitilauksen. 129e. Nyt postista tuli viesti paketti noudettavissa. En nouda, kun en tilannut. Siellä sivulla pyöri mittari jossa sekunnin välein ilmestyi uuden henkilön nimi, muka juuri tilanneesta asiakkaasta. Huijausta kaikki.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat