Suutuinko ystävälle turhasta?

Liina

Emme ehdi nähdä ystäväni kanssa kovin usein, mutta tekstittelemme melko tiheään. Yleensä minä olen se aktiivisempi osapuoli. Olemme puhuneet jo vähän aikaa, että olisi kiva vaihtaa kuulumisia ihan puhelimessa. Muutama päivä sitten kysyin (viestillä työpäivän aikana), että sopisiiko hänelle tänään jutella, Sinä päivänä hänelle ei käynyt ja kertoi, että seuraavana päivänä olisi aikaa jutella melkein koko päivän. No, yritin sitten seuraavana päivänä soittaa, eikä hän vastannut ja lopulta illalla laitoin viestin, että "Hei, soitin sinulle?" Hän vaikutti hyvin yllättyneeltä puhelustani ja totesi olleensa liikkeellä koko päivän ja saaneensa muutaman vastaamattoman puhelun, eikä ollut päivän aikana huomannut (!) soittoani. Minusta tuo tuntui niin paksulta, etten oikein osannut sanoa mitään. Hän kysyi, että sopisiko seuraavana päivänä jutella, johon vastasin, että ehkä sopii (koska vitutti). Hän ei soittanut takaisin koko päivänä.

Mitä teen nyt? Onko parasta vaan pitää etäisyyttä ja odottaa, että hän ottaa yhteyttä. Vai suutuinko turhasta, ehkä hän oli vain kiireinen?

Kommentit (1)

Vierailija

aivan aiheesta vitutus jos hyva ystävä varmaan numerosi muistissa siis valehtelee ettei ole huomannut. anna sellaisten ystävien olla hänellä oo näkäjään muut kiinnostuksen kohteet. kokemus opettaa mitä  turhaa  olla vain silloin  ystävä kun hänelle sopii.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat