Tule tiimiini :)

Vierailija

Hei!

Etsin tiimiini uusia Oriflame edustajia :)

Jokainen 16 -vuotta täyttänyt voi ryhtyä Oriflame-edustajaksi (alaikäinen tarvitsee huoltajan suostumuksen).
Edustajuus on täysin vapaaehtoista, eikä sido mihinkään (tilauksen saa tehdä juuri silloin kun haluaa, jaksaa ja on aikaa)! Edustajuuden voi myös lopettaa koska haluaa.
Edustajana oleminen ei maksa mitään.

Oriflamella on yli 45-vuoden kokemus ihonhoidosta ja kaikkien tuotteittemme inspiraatio on luonnossa. Kun luonnon aktiiviaineet ja alan uusin tiede yhdistetään, syntyy huippukosmetiikkaa, jota käyttämällä näytät hyvältä. Hyvinvointituotteemme tarjoavat luonnollisen vaihtoehdon painonhallintaan ja ovat askel kohti terveellisempiä elämäntapoja ja hyvää oloa.

ANSAITSE
Kun ryhdyt Oriflame-edustajaksi, voit tilata tuotteita muita edullisemmin. Saat esimerkiksi kaikista kosmetiikkatuotteista 25% alennusta. Voit esitellä jaksoesitettä myös ystäville, naapureille ja työkavereille. Ota vastaan tilaukset ja ryhdyt ansaitsemaan heti. Jos kutsut mukaan uusia ihmisiä ja kokoat oman tiimin, ansaitset enemmän. Oriflamessa päätät itse, mihin haluat edetä, mitä haluat tehdä ja kuinka paljon ansaita. Valinta on sinun.

NAUTI ELÄMÄSTÄ
Oriflame-edustajana saat itsellesi hauskan ja mukavan harrastuksen, jossa voit tavata uusia ihmisiä, saada uusia ystäviä, kokemuksia ja lisäansioita. Tarjoamme myös mahdollisuuden kannattavaan liiketoimintaan, koulutuksiin, kampanjoihin, upeisiin palkintoihin, matkoihin ja tapahtumiin.

Ota yhteyttä :)

tule.mukaan@outlook.com

Uusimman kuvaston löydät täältä:

http://fi.oriflame.com/products/digital-catalogue-current?p=201611

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat