En saa orgasmia seksissä poikaystävän kanssa

Vierailija

No niin, siinä siis ongelmani. Enkä oikein tiedä että miten niitä voisi saada enkä että mikä estää, ehkä jännittäminen. Ylipäätään seksissä saan tosi harvoin orgasmia, mutta masturboidessa kyllä. Olen 26-vuotias.

Kommentit (2)

Vierailija

Tuo on aikas yleinen ongelma. Johtuu kuulemma siitä, että joillakin naisilla klitoris on liian kaukana emättimestä. Silloin yhdynnässä orgasmin saaminen on anatomisesti lähes mahdotonta. Tähän saattaa kuitenkin auttaa se jos klitorista stimuloidaan samalla. Itsellä toimii ainakin, että hiplailen itseäni yhdynnän aikana. Se toimii ainaki lähetyssaarnaajassa. Parasta olis tietenki, kun mies koskettaa samalla. Siihen hyviä asentoja on ainaki doggy tai muut takaapäin asennot.

Muu syy voi olla esileikin puute. Mua pitää ainakin yleensä kosketella, pussata ja halata melki puoli tuntia, että seksi vois onnistua. Myös suuseksiä kannattaa kokeilla. Siinä pystyn nauttimaan lähes joka kerta, vaikka yhdynnässä olis vaikeeta. Parasta on jos mies käyttää värisevää dildoa ja nuolee klitorista yhtä aikaa. Se saa kyllä ainaki tämän tytön sekoamaan. Myös värisevä penisrengas saattais olla oikeanlainen lelu yhdynnäs nautinnon lisäämiseen.

Kaikkein tärkeintä on kuitenki puhua ongelmista miehen kanssa. Hänelle pitää kertoa, että et osaa nauttia vaikka tahtoisit. Kyllä jos ukolla on yhtään kiinnostusta, hän varmasti kuuntelee. Kerro vaan rohkeasti millaisesta kosketuksesta pidät jne. Hän ei ole mikään ajatustenlukija. Toivottavasti näistä vinkeistä olis hyötyä ;)

Vierailija

Aiemmassa viestissä oli hyviä vinkkejä.

Uskoisin tuon johtuvan jännityksestä, mikäli masturboinnin aikana saat helposti. Useat eivät edes tiedosta, mitä varsinaisesti jännittävät seksin aikana. Puhukaa kumppaninne kanssa seksistä yleisesti, esimerkiksi mikä teitä kiinnostaa ja mitä haluaisitte kokeilla. Uusien asioiden kokeilu voi saada sinut unohtamaan jännityksen, sekä oppimaan lisää itsestä mitkä asiat kiinnostavat ja mitkä eivät.

Kannattaa myös miettiä, mitkä asiat masturboinnin aikana saavat orgasmin tulemaan. Mikäli se on jokin fantasia tai tapa masturboida, koita tuoda se mukaan myös seksiin kumppanisi kanssa. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat