Sivut

Kommentit (18)

Big Ini

Wau! Nyt kannattais takoa, kun rauta on kuumaa. Indiegogo-kampanja pystyyn ja globaaliin bisnekseen kiinni. Kansainvälinen joukkorahoituskampanja toimii hyvänä markkinointikeinona. Pikkusen rahaa tiedotukseen ja PR:ään, niin saa ison näkyvyyden!

Vierailija

Kuusi kymppiä ei ole muutama kymppi eikä pukuja ole luotu suomessa, vain suunniteltu. Pienet tekstikorjaukaet paikallaan vaikka tuote ja idea onkin loistava.

J

"He haluavat korostaa suomalaisuutta yrityksessään nimestä lähtien...." mut kutienkin tuotteet valmistetaan Indonesiassa?!?!?!?!
Vähän menee nyt ristiin puhe ja käytäntö. Suomessa kuitenkin on vielä tekstiilitehtaita jotka tuottavat täysin kilpailukykyiseen hintaan vaatteita jne.

Vierailija

Idea ja tuotteet ovat aivan ihania, mutta missä ovat meille mummu ihmisille sopivat uikkarit? Minulla painoa 93kg ja pituutta 157cm, eikä mitään mahdollisuutta pujahtaa noihin ihaniin uimapukuihin. Bikineistä en en enää haaveile, mutta sellaisita joissa olisi isorintaisille (120cm) sopiva kuppimalli ja ihanat selluliitin peittävät lahkeet lähelle prttesitoitua polvea. Semmoiset suostun ostamaan tällä kirjoituksella, kunhan hinta ei ylitä 120 euroa. Ja me mummutkin rakastamme noita ihania kylmiä pastellisävyjä.

Terveisin Anja Toivonen Salo

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat