Epävarmuus miehen tunteista.

Vierailija

Olen 20-vuotias nainen ja nyt jonkun aikaa ollut juttua yhden 13 vuotta vanhemman miehen kanssa. Mies on huumorintajuinen, kohtelias, itsevarma ja muutenkin aivan ihana. Positiivista on myös se, että hän on selvästi kypsempi ja fiksumpi kuin ikäiseni miehet. Hän käy töissä ja on kaikin puolin kunnollinen. Ongelma on nyt se että ikäeron takia mietin koko ajan, onko mies tosissaan kanssani. Suhde on ihan tuore, joten en ole vielä uskaltanut ottaa asiaa puheeksi hänen kanssaan. Toistaiseksi olemme vain kyläilleet toistemme luona, jutelleet ja tutustuneet rauhassa. Mies ei siis ole ehdotellut seksiä ainakaan vielä eikä ole missään vaiheessa antanut ymmärtää, että olisi etsimässä pelkkää seksisuhdetta. Suudelmia on kyllä vaihdettu. Voisiko se olla merkki, että on oikeasti kiinnostunut? Onko ihan mahdoton ajatus, että 33v mies haluaisi parisuhteen näin nuoren kanssa? Asian puheeksi ottaminen ahdistaa, koska pelkään että sydämeni särkyy.

Kommentit (2)

Ola

Taitaa olla niin että mies on niin onnellinen ja varmaan ihan syystäkin kun on löytänyt itselleen mukavan nuoren naisen, joten tästä syystä hän ei pidä kiirettä seksin kanssa. Yleensä näin ei ole ja se onkin sitten ajattelemisen paikka mitä suhteen luonteeseen tulee. Ole siis aivan rauhallinen ja tarkkaile tilannetta, voi olla että olet löytänyt elämäsi miehen miehen ja et halua uskoa sitä todeksi vielä tässä vaiheessa. Yli kolmekymppisen miehen voi olla vaikea löytää oman ikäistään seuraa koska saman ikäiset naiset on yleensä olleet jo vuosia naimisissa, tämän tiedän ihan omasta kokemuksesta.

Vierailija

Tuoreessa suhteessa on melko tavallistakin, ettei mennä heti intiimeiksi. Paitsi, jos olet tavannut kumppanin jossain baarissa, tai hän haluaa pelkkää seksisuhdetta. Jos seksistä ette ole vielä puhuneet, niin hän saattaa ajatella sinun olevan jopa neitsyt vielä eikä sen takia uskalla tehdä aloitetta. Itsellä on mennyt yleensä päinvastoin, että seksi on aloitettu liian aikaisin ja se ei ole hyvä juttu. Siksi voit olla vain tyytyväinen. Jos koet olevasi valmis seksiin hänen kanssaan, niin voit itse vietellä miehen sopivan tilaisuuden tullen. Ps. 20-vuotias nainen on kuulemma joka miehen unelma, joten hän taitaa olla vain varovainen eikä halua pilata juttua kiirehtimällä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat