77 EKO tulee.

antonlaurio

3520. EKO TULEE

YLE Ulkomaat 1.6.2016 klo 23:47
Raportti: Uusiutuva energiatuotanto kasvoi viime vuonna ennätystahtia

Vuoden 2015 loppuun mennessä uusiutuviin energialähteisiin pohjautuvilla tuotantolaitoksilla olisi ollut mahdollista tuottaa lähes 24 prosenttia maailman energiantarpeesta. Myös uusiutuviin energiamuotoihin kohdistuvien sijoitusten määrä kasvoi. Alalla työskentelee jo yli 8 miljoonaa ihmistä.
Uusiutuvat energiamuodot muodostavat 44 prosenttia EU:n tuotantokapasiteetista.

* Kun verrataan näitä lukuja siihen. Että ydinvoima edustaa alle 1% koko maailman energian tuotannosta. Aletaan ymmärtää mittasuhteet siitä. Kuinka suunnattoman NOPEASTI energioiden väliset suhteet ovat muuttuneet. Sitten Fukushiman ydinnousun alkavan laskun päivien.
------

3kk ILMAISTA sähköä
Chiile näyttää Suomelle

Suomalaiset myivät Chileen valtavat kuparin liekkisulattolaitteet Suomesta. Joskus 2000- luvun aluilla. Chileläisiltä kysyivät sitten. Miten aikovat näitä maailman suurimpia metallien sulattoja käynnistää? Suomalaiset laskivat, että kasvaneeseen ympärivuotiset sähkön tarpeen maan tulisi VIIPYMÄTTÄ rakentaa ainakin 4 suurta ydinvoimalaa.

Chiileläiset kiittivät kohteliaasti ja lupasivat miettiä näitä heille tarjottuja Arevan ratkaisuja. Suomen lehdistö tapansa mukaan kirjoitti suureen äänen. Miten SUOMALAINEN tunnustettu ydinalan osaaminen myy ydinvoimaloita liukuhihnassa maailmalle raskaan teollisuuden tarpeisiin! No, nyt Chile yllättäen rajusti näpäyttikin takaisin.

Rakensi muutamassa vuodessa halvoista hajautetun tuotannon aurinkokennoista energian mallinsa Saksan mukaisesti. Ei tarvittu kuin 3000km siirtolinjat vuoden rakenteluineen. Nyt Chilessä pyörii sillä keinoin maailman SUURIMMAT metallitehtaat. Ja kustannuksien merkkinä lisäksi maan sähkö on MYÖS ILMAISTA 3kk vuodessa palkkiona kansalaisille aurinkoinnostaan! On siinä nyt Suomen ydinlobbareilla kurat housuissa! Kun tajusivat mitä tapahtui. Ja miten heidän ydinintonsa vaikutti kohdemaissa!
---------

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat