* Ydinalalla KIEHUU

antonlaurio

FB Ydin- foorumissa muuten Marko laski äsken OL-3 hankkeen sähkön hinnaksi HULPPEAT 70snt/kWh! Itsekin olen päätynyt sellaiseen 30-90snt/kWh hintoihin! Ei siis mikään ihme., Ettei TVO haluakaan enää keskustella ydinsähkönsä TODELLISISTA HINNOISTA!

Huomatkaa, että toikin laskettu 50y käyttöiälle! Vaikka laitos TUSKIn montaakaan vuotta ehtii ajaa enää TVO:ta konkurssi tuotoillaan.
---
Täältä löytyy miten Saksa pyörii JO parhaimmillaan 87% pelkästään ONGELMATTOMALLA tuuli ja aurinkovoimalla! (Ruotsissa hinta siis 1,75 snt/kWh tuulivoimalle! 40- kertaa TVO:ta halvempaa JO!) Ja tästä videoista Arto oivaltaa kertoa hienoa tietoa lisää:
_________________________________

Arto Lauri 187. Spring 2015
https://www.youtube.com/watch?v=rfG2vaY9HpU
----------------

Arto Lauri 186. Pasi Viher Maha
https://www.youtube.com/watch?v=67WmzQopAs8
-------------------

Atomin paluu räjäytti 264 000 YLE TV-1 kanaville
Torikahvila foorumin satoa 05.2016

Kirjoittaja mattikarjala » 19.05.2016 08:35
Haastavaa? Halloota siis SUPO pelleillä nyt EI oikein leikkaa vieläkään, mikä iski!

Oli JOPA MINULLE TYKKI yllätys, että pystyn parissa PÄIVÄSSÄ kokoamaan suuremman yleisön. Kun joku Suomen kohutuin Risto Räppääjä!!!!! Onko vastaavaa koettu i k i n ä ?.. Ei ainakaan Suomessa.

10 Vuotta hehkutettu ja markkinoitu Angy bird sai nyt kuitenkin rökäletappion Arton SUOMEN TIUKIMMIN ESTETYN JA SENSUROIMANNE Atomin paluun edessä tyytyä 4-5 osaan siitä mitä Arto nappasi Suomessa! De facto!

Arton filmi on nyt 6 pääpalkinnollaan kiistatta Suomen palkituin MYÖS julkaisuvuonnaan!

Jokainen ymmärtää, ettei Suomalainen dokumentti ole KOSKAAN, LIKIMAINKAAN TEHNYT TÄLLAISTA, KUN ARTO NYT! Ja kun kruunuksi. Tappioitaan panikoiva SUPO heittää jotain satupelleilyjään kilpailemaan samoihin sarjoihin Arton kanssa!

OIKEESTI MIETTIKÄÄS SINIROTAT asiaa! Arton filmiä ei ole uskallettu mainostaa, tuskin EDES näyttää tuota yhtä iltaa enempää. Ja NYT sitten SUPO turvautuu kikka vitoseen. Ja maalailee miten joku miljoonilla pakkomainostettu satu tietokone PELI sentään joskus ylittää Arton tosi dokumentin hittiosumien määrät! Oi siis yhden kerran, OIKEESTI!..
------------------

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat