Valveunia ja muita eroottisia sukelluksia

Haaveilija

"... Minä riisuin itseni valkoiselle verannallesi. Napitin auki paitani ja annoin sen pudota. Sinä et saanut katsettasi irti minusta, ja kun astuin ulos farkuistani ja sinisistä tennareista, huuliltasi karkasi tukahtunut parahdus.

Työnnyit minuun rajusti. Minä huusin nautinnosta, paljasta vartaloani vasten sinun alaston ihosi ja selässäni kylmä, valkoiseksi maalattu puinen ovenpieli. Pupillisi laajenivat mustiksi aukoiksi, jotka imivät katsettani ja lantiosi survoi minua vasten pakottaen ottamaan ikkunasyvennyksestä tukea sormillani ja kiertämään toisen jalkani ympärillesi.

Verantasi kymmenistä pienistä ikkunaruuduista satoi illanpehmeää valoa häpeilemättömän himomme ylle.

Joka työnnöllä klitorikseni hankautui rajummin häpykumpuasi vasten ja peniksesi porasi syvemmälle ja syvemmälle liukkaassa lihassani turvonneiden häpyhuulteni välissä. Minä huusin sylissäsi niska kaarella, purin huultani, suutelin kaulaasi, olkapäätäsi, vastasin kehoni jokaisella solulla vartalosi määrätietoisiin vaatimuksiin.

Minä vapisin ja rimpuilin, voihkin ja huokailin, mutta sinä olit hiljaa ja tuijotit suoraan sisään katseestani kuin noiduttuna. Mitä korkeammalle minä kiipesin nautinnossani, sitä syvemmiksi lammikoiksi siniset silmäsi tummenivat..."

Lisää osoitteessa:

https://valveuniablog.wordpress.com/

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat