Kommentit (3)

Vierailija

Näitä kavereita näyttää riittävän ja toiset ovat oikeasti ammattilaisia kusettamisessa, kuten eräs Mies Vantaalta. Hän pyörittää todella montaa naista samaan aikaan. Hänellä on jatkuva haku päällä deittipalstoilla. Valehtelee, että on eronnut 8-vuotta sitten. Lasten määrä vaihtelee 0-3 lähes täysi-ikäisiin lapsiin. Sama kaava pyörii. Käy naisten kanssa mökillään Hämeessä ja välillä Tallinnassa. Uskottelee naisille, että seurustelee niiden kanssa. Herra pyöriin Tinderissä, Suomi24 sekä ent AyI:ssä. Keski-ikäinen virkamies. Viimeksi löytyi 20 naista hänen uhreistaan. Yksi osti kiukaan hänen mökilleen, toinen ruokapöydän, yksi grillikodan.

Esittää olevansa äitinsä kanssa mökillä tai työkavereiden kanssa matkoilla. Hän käyttää tätä äitiä, kun puhuu mitä on tehnyt muiden naisten kanssa, jotta ei mene sekaisin. Äiti on siivonnut mökillä. Äiti on maalannut mökillä. Äiti osti kiukaan. Todellisuudessa tämä äiti ei ole hänen äitinsä vaan jonkun muun äiti. 

#auervaara #pettäjä #huijaa #mökki #Tallinna #sarjapettäjä #vantaa #äiti #virkamies

Manipuloinnin kohde

Valitettavasti oma lapsikin voi olla narsisti tai käyttäytyä erittäin manipuloivasti. Taloudellinen tuho on yhtä rankka kuin narsistimiehen kanssa. Ikään kuin aikuinen lapsi olisi jäänyt kolme vuotiaan asteelle ja kiljuu kurkku suorana ellei saa heti mitä haluaa. Uhkailee itsemurhalla ja ties millä ellei heti paikalla saa tuttua suuhun. Jos asiasta sanoo, järjestää kuukausien mykkäkoulun - kunnes tietenkin joku kamala katastrofi johon itsensä on lykännyt, antaa syyn ittaa yhteyttä - avun tarpeessa, tietenkin. Yhtäkkiä huomaa että kas vain, raha jonka oli varannut itselkeen vuodeksi, on huvennut aikuisen lapsen menoihin ja sen surkeuden avustamiseen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat