Haluatko lisätuloja ? :)

jenspa

Heippa kaikki ! :)

Etsin uusia jäseniä Oriflame tiimiini ympäri Suomea !
Ainoa rajoite on se että sinun täytyy olla vähintään 16-vuotias

Edustajana pääset tienaamaan rahaa, ja töitä voit tehdä juuri silloin kun vaan haluat ja ehdit, saat myös ilmaista kosmetiikkaa, ja omat tuotteesi edullisemmin ! Sinulla ei tarvitse tietää valmiiksi kosmetiikasta ja terveystuotteista, vaan opit kaiken tarvittavan joko minulta, tai koulutuksista joita järjestetään. En tee muuta "päivätyötä" joten minulla on aikaa opastaa, olla tukenasi ja neuvoa sinua lisää milloin tahansa ! Pääset osallistumaan ihaniin tapahtumiin, koulutuksiin ja matkoille :) <3 !

Kaikki aloittaa edustajana, mutta jos haluaa, niin etenemismahdollisuuksia on aluejohtajaksi saakka. Työtä on helppoa tehdä myös opiskelun, ja toisen työn ohessa. .
EI aloitusmaksuja, EI kattorajaa tienaamiselle, EI "pakkomyyntiä", EI mitään riskejä, sillä edustajana olemisen voit lopettaa vaikka jo ensimmäisellä viikolla, ilman että tulee mitään yllärilaskuja perässä.

Laita viestiä jos haluat rekisteröityä edustajaksi, kuulla lisää ennen päätöstä :)
Viestin laittaminen EI sido sua mihinkään ! <3

Yli 18-vuotiaat pääsevät rekisteröitymään tästä linkistä; http://fi.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant?potentialS...

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse: jenspa.holopainen@gmail.com

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat