Arto Lauri huomenna YLE kanavilla!

antonlaurio

Tässä onkin muuten HUOMENNA SUPO- saastoilla nieltävää.
YLE nosti Arto Lauri. Suomen ehdottomasti PALKITUIMMAN filmin.
KOKO Tshernobylistä kertovan teemansa ehdottomaksi PÄÄTÄHDEKSI!
Nostan toki hattua rohkeudesta! VARSIN kiinnostava pointti MIKSI TÄMÄ PÄÄSTETÄÄN KANSALLE NYT, kun Arto Laurista on tullut koko Suomen ydinvastaisuuden kiistaton ykkösnimi!
---
[color=#bf4040][b]Lene Hau on Nobelin palkinnon pokannut tutkija.
Hänen lempi aineenaan oli PYSÄTTÄÄ VALO KOKONAAN!
______________________________________________
Koska valolla ON todistetusti nopeus ihan MITÄ SATTUU. Niin Lene Hau alkoi pakata 2km pitkiä fotoneja BOSEN EINSTEIN klatraattiin. Homma toimi varsin ongelmitta. Hän pakkasi valon fotonit parkkiin minuutti kaupalla odottamaan. Ongelmaa ei ollut. Hän vapautteli niitä sitten miten sattui huvittamaan. Joskus juoksijan nopeutta joskus urut auki.

Hupaisaa oli, että hän kykeni myös Kompressoimaan matala taajuista punaista valoa suoraan tappavan tehokkaaksi GAMMAFOTONIKSIKIN. Tuosta vaan. Tämä kun EI pitänyt lainkaan olla mahdollista IAEA lakien mukaan. Mutta oli TUNNETTUA ollut jo Malenkan kuorimallin keksimisen ajoista.

Mutta tiukasti salattua CIA ydinturvalakien salaisien pykälien mukaan toki! Juuri samaa mitä Artokin kertoo usein. Kuvaavaa hommassa olikin. Että Nobelinsa jälkeen CIA otti tähän tutkijaan yhteyttä. Ja väkivaltaisesti puuttumalla esti Lene Haun KAIKKI TUTKIMUKSET! Syy, koska ydinala ei PITÄNYT valheittensa paljastamisista sitten yhtään! Tuon iskun jälkeen tutusti ainoastaan Arto Lauri on enää kertoillut juttuja valosta jonka kulkunopeus alitti etanankin vauhdit tuosta vaan!
PS. Kiitokset muuten EP:lle kun muistutit TÄSTÄKIN salatusta faktasta![/b][/color]

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat