LL Netti vs. cIA

antonlaurio

Etusivu foorumin satoa 11.04.2016

Niin mikä tässä on SUPO virkaheitoille niin vaikeaa ymmärtää?..

100% Nettien foorumeista, FB, Yotube systeemeistä luotiin v a i n , jotta POLIISIT saisivat itselleen vakoilukanavat. Selvittääkseen ihmisien mielipiteet helposti hallintonsa korruptiosta. Tuhat päiset nettien systeemit täytettiin päänsä böönanneilla virkaheitoija, juopoilla, narkkareillanne, kaltaisillanne moraalittomilla psykopaateilla POLIISEILLA.

Juuri tällaisilla rasistisilla, skitsoilla Fobban, Jari aarnioLoisten kaltaisilla seinähulluilla psykopaateilla. Lyötiin miljoonapalkat kouraan ydinrikollisten lahjusrahat. Omat PIRILATAAMOT, Tullin LSD, amfetamiinia niin, että sekootte LOPULLISESTI. Ja käskettiin alkaa vailla moraalin häivää vaan rahastaan ihmisillä!

Ei kai nyt KUKAAN tosissaan usko. Että nää netti kuplanne luotaisiin ihmisten sanan vapauttamiseksi? Kolmannes niissä kirjoittajista on virkansa narkkareita kaltaisianne PASKAPOLIISEJA!

Jos TVO:lla on valtiolta varattuna armeijan ja POLIISIEN psykopaatteja varaa pitää liki SATAKUNTA! Niin ei ne ole siellä neteissä 100- varmasti istumassa ollakseen HILJAA. Vaan levittämässä. Kuten h y v i n tiedämme. YDINATEISMINNE MURHAAVAA SANOMAA, JA r a h a s t a ! Jos joku nettipoliisi kehtaa muuta väittää. Niin valehtelee niin, että lihova lompuukkinsa vetää HOMEELLE!

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat